2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh ne güzel koltuğa tutunuyor sıralıyor gitmek istediği yöne ama koltuğun ucuna gelince ağlıyor beni çağırıyor ellerinden tutup istediği yere gitmek için.

kızlar ben buraga yedirebiliyordum ama diğerleri yemiyordu bu gün onurumda pilav yedi çooooook mutlu oldum siz çataldan kaşıktan bahsetmişiniz ne yiyyorlar onlarla? makarna falanmı

benim zavallılar mama sandalyesine oturuyor ben yediriyorum bizimle masaya oturamıyorlar 3 tane olunca biz yerken çevremizde geziniyorlar o zamanda ekmekle ağızlarına veriyorum henüz önlerine tabak çatak makarna koymadımkiii!

fatma burcu yağmur niye yazmıyorlar.bağlantı çok kötü ya da site çok yoğun herhalde.benim ekran bazen donup kalıyor hanımlar pcyi tekrar açıp kapamam gerekiyor.

evet sene bence de yeni bir kelime hep bildigi bir kelimenin yaninda kullaninca daha iyi anliyabiliyorlardir.Birkac gun once sanberk masaya basini vurdu ama fazla degil ben de aglamsin diye guldum tingiri mingiri dedim guldum,bizimki de bundan sonra bize eglence yapacak diye heel bu gece mahsus basini vuruyor ne yapacagumizi sasirdik,babsina gulme dedim ama daynamiyor komiye geliyormus adamin,ah bu da nerden cikti diyorum nasil cozecez bunu da?

bizim burak artıkk hep yürüyor emeklemiyor onurumdan 6-7 adım atıyor eymenimde yeni 2 gündür koltuklara çıkmayı öğrendi

Senecim bakıyorumda gerçktem çok sabırlı bir annesin...valla ben kızıyırumda bağırıyorumda...özellikle yeme yemediği zamanlar..bizimde en büyük problemimiz bu...hergün aynı sıkıntıyla uyanmaktan gerçekten çok yoruldum artık..her öğün ayrı ayrı hazırlıyorum 3-4 kaşıktan sonrasın genelde çıkarıyor..mama tabağını görür görmez kaçmaya başlıyor zaten..yakalayıp getiriyorum oturmamak için bir çığlıklar atıyor görsen...tv yi açıyorum...ya Hadise çıkacak,ya turkcell yada sütaş reklamı çıkacakki sakinleşip yemeğin tadına baksın..yoksa mümkün değil eliyle kaşığa vurup vurpu duruyor...zorla 3-5 kaşık yiyor bi bakıyorum 5.yada 6. kaşıkta emdiği süte kadar gün içinde ne yemişse hepsini çıkarıyor..öyle olunca tepem atıyor benimde..bağırıp atıyorum bir kenara saatlerce halı temizle koltuk sil üstbaş değiştir...herşyden önemlisi aç kaldı diye kendini ye bitir..bazen ağlıyorum saatlerce ..o yüzden bağırmıorum desem yalan olur yeme problemi beni o kadar depresif yaptıki haliyle çocuğada yansıyor...

olsun aynur yavaş yavaş.ancak yetebilirsin.bu çok önemli değil.önüne pilav,katı yemek koyuyorum yani artık çorba gibi vermiyorum ben daha kıvamlı oluyor yiyecekleri

sene demekki senin pc de ayni sorun benimki de problem var dusunuyordum,hatta esim yarin servise goturecektikaydirigubbakcemile3

canım bugün kızlara gündüz bahsetmiştim kanal 1 de anne oluca anladım diye bir proğram var çok faydalı bu gün orda dinledim dr.dan:Çocuk yemek yerken ögürür ya, bizde başlarız çocugun dikkatini dağıtmaya güldürmeye kusmasın diye çabalarız aslında yanlışmış çocuk bu sefer bizi her güldürmek istediginde yada telaşlanmamızı istediğinde ögürmaya kalkarmış fikriyecigim seninkide böyle olmuş canım

Son düzenleme:
bu çok zor.insan hem üzülür hem sinirlenir tabi.yemek konusunda bu kadar dertli değiliz biz.belki ondandır bağormamam.ona bağırmıyorum ama depoladığım siniri eşimden çıkarıyorum bende.sonradan çok üzülüyorum boşu boşuna kırdım diye.birde hayır demiyorum hiç kızmıyorum ama bazende doğrumu yapıyorum diye düşünüyorum açıkcası

bizim burak artıkk hep yürüyor emeklemiyor onurumdan 6-7 adım atıyor eymenimde yeni 2 gündür koltuklara çıkmayı öğrendi

Maşallah Aynurcum Allah onlara sanada güç kuvvet versin canım...sana pek yükleri yok gibi ..birbirlerine bakarak öğreniyolar biçok şeyi heralde ..

canım o programı izleyemem ben o saatte okulda oluyorum.bizim öğürmemiz hiç yoktu o uzun süren hastalığında başladı ara sıra yapıyor ama ben bu durumda sırtımı çeviriyorum sanki görmüyormuşum gibi.

yamurcum bi ara ben de sanberkin yamdigine cok sinirlemistim bir hata boyunca savasmistik,ama canim sana soyleyim cozum bu degil,kendi haline brak biraz kendinize ara ver,emziriyorsun zaten nede olsa ac kalmaz.bir hafta masasina uturtma oyle oynarken ince bir dilim meyve ver ,zeytin yada kasar peynir.yemekten zevk almalidir.boyle devam ederseniz daha kotuye gidecetir,niye kusuyor biliyormusun sana protesto ediyor mahsus yapiyordur.Koltuga oturmak istemedi mi oturtma tamam oglum deyip kaldir,hazirladigin tabagi sen otur onun ionunde yiyebilirsin oyle hos sesleri cikart baya zamn alir ama onun ilgisini cekip yanina geir tanidia bakma istiyecetir yavas yavas kendisi yemegi baslayacaktir.

evet aynurcum bende bunu dusunuyorum zaten bu gunlerde biseye guldugusem hep tekrarliyor yani benim hosuma gitigi seyleri yapmaya calisiyor.

kızlar net gitti zor girdim. sabah mesai erken benim o yüzden ben kaçar iyi geceler sizlere. hepinize tşk ederim arkadaşlar.

yamurcum sana cevap veremdim,pazar gunu ikeaya gitmedik burda bizim historya alisvaris merkezine gittik,yle jetonlu arabalar var sanberk cok mutlu vakit geciriyor araya coktan oraya gitmemistik seninle de bulusmayinca oraya gittik,canim onumuzdeki pazar gorumcemin dogum gunu var ona gidecez seninle bi sonraki pazar gorusuruz Insallah.bi turlu gorusemedik ya.

yağmurcum allah var hasta değillers,e karıları tok, altları kuruysa eziyetleri yok maşşallahhhhh

evet bu konu hakkındada konuştu dr. zorla yedirmeyin bebeklarinize birçok anne bebegini aç bırakıyorum der hüzünlü bir sesle ama böyle düşünmeyin dedi.. aç bırakıyorum değil yemesi için bekliyorumm diyin kendinize diyor eger 2 kaşık yiyyorsa zorlamayın agzında lokmayı tutuyorsa doymuştur dedi....

siz bir örnek benim eymen hiiiç su içmez ishalkende içiremedim dr. tahlilden sonra vücudunun du dengesi normal demişti bazı bebeklerin açlık olayıda sanırım böyle bişey

kızlar yazılarımda harfler eksik yada yanlış olabilir kusura bakmayın karanlıkta yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…