ohhh ne güzel koltuğa tutunuyor sıralıyor gitmek istediği yöne ama koltuğun ucuna gelince ağlıyor beni çağırıyor ellerinden tutup istediği yere gitmek için.bizimkiler allahtan hiçç ellerinden tutturup yürütmemi istemediler ablam derdi çok yoruldum yağız ikidebir elinden tutturtup yürütüyor derdi, bizimkiler istese başedemezdim kendileri tutunup koltuga ayaga kalkıp yürüdüler hep
kızlar ben buraga yedirebiliyordum ama diğerleri yemiyordu bu gün onurumda pilav yedi çooooook mutlu oldum siz çataldan kaşıktan bahsetmişiniz ne yiyyorlar onlarla? makarna falanmı
benim zavallılar mama sandalyesine oturuyor ben yediriyorum bizimle masaya oturamıyorlar 3 tane olunca biz yerken çevremizde geziniyorlar o zamanda ekmekle ağızlarına veriyorum henüz önlerine tabak çatak makarna koymadımkiii!
bu çok zor.insan hem üzülür hem sinirlenir tabi.yemek konusunda bu kadar dertli değiliz biz.belki ondandır bağormamam.ona bağırmıyorum ama depoladığım siniri eşimden çıkarıyorum bende.sonradan çok üzülüyorum boşu boşuna kırdım diye.birde hayır demiyorum hiç kızmıyorum ama bazende doğrumu yapıyorum diye düşünüyorum açıkcasıSenecim bakıyorumda gerçktem çok sabırlı bir annesin...valla ben kızıyırumda bağırıyorumda...özellikle yeme yemediği zamanlar..bizimde en büyük problemimiz bu...hergün aynı sıkıntıyla uyanmaktan gerçekten çok yoruldum artık..her öğün ayrı ayrı hazırlıyorum 3-4 kaşıktan sonrasın genelde çıkarıyor..mama tabağını görür görmez kaçmaya başlıyor zaten..yakalayıp getiriyorum oturmamak için bir çığlıklar atıyor görsen...tv yi açıyorum...ya Hadise çıkacak,ya turkcell yada sütaş reklamı çıkacakki sakinleşip yemeğin tadına baksın..yoksa mümkün değil eliyle kaşığa vurup vurpu duruyor...zorla 3-5 kaşık yiyor bi bakıyorum 5.yada 6. kaşıkta emdiği süte kadar gün içinde ne yemişse hepsini çıkarıyor..öyle olunca tepem atıyor benimde..bağırıp atıyorum bir kenara saatlerce halı temizle koltuk sil üstbaş değiştir...herşyden önemlisi aç kaldı diye kendini ye bitir..bazen ağlıyorum saatlerce ..o yüzden bağırmıorum desem yalan olur yeme problemi beni o kadar depresif yaptıki haliyle çocuğada yansıyor...
bizim burak artıkk hep yürüyor emeklemiyor onurumdan 6-7 adım atıyor eymenimde yeni 2 gündür koltuklara çıkmayı öğrendi
canım bugün kızlara gündüz bahsetmiştim kanal 1 de anne oluca anladım diye bir proğram var çok faydalı bu gün orda dinledim dr.dan:Çocuk yemek yerken ögürür ya bizde başlarız çocugun dikkatini dağıtmaya güldürmeye kusmasın diye aslında yanlışmış çocuk bu sefer bizi her güldürmeye kalktıgında yada telaşlanmamızı istediğinde ögürmaya kalkarmış fikriyecigim seninkide böyle olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?