2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yağmurcum hpşgeldin ne güzel oluyor burda muhabbet kızlar ya çok teşekkürler hepinize birbirimizden çok şey öğreniyoruz

Bende geldim arkadaşlar..geçmişi pek okuyamadım sizleri kaçırmayayım diye..nasılsınız neler yapıyosunuz...bugün gündemimizde neler var...nelerden konuşuyosunuz?
hoşgeldin.
gündemde kaşık çatal kullanabiliyorlar mı?kilotlu çorap giydiriyormuyuz?istemediğimiz devranışı ısrarla yapmak istediklerindeki tutumumuz? ve pipisiyle oynamaları var canım:)))

bencede canım burda sohbet cok güzel özellikle de gurbet ellerde benim için senağlama
aynur eksik galiba bugün tek

hoşgeldin fikriyecim

bende erkek desenli olanlarından giydiriyorum ama onuru soyunca giydirmek biraz zor oluyor soyununca hemen bi köşeye kaçıp pipisiyle oynamaya başlıyor
giyinmemekte de ısrar ediyor

bu bizdede var uzun zamandır bezini açtığım anda el oraya yapışıyor.çok oldu artık tanımıştır herhalde ama hala aynı.bende çişini nereden yapıyorsun deyince gösteriyor cisss diyor.

aaa söylemeyi unuttun benim oğlum bugün ilk defa 2 kelimeli cümle kurdu:
-cici baba
-baba gel

normalde pek bi şey söyleyemiyordu baba mama dede çişş cıss diyodu ama bugün ....
maşallah kuzuma maşallah alkisalkisalkis

evet onurda aynı çişş diyor opipiyi gösteriyor annem çişini çabuk öğrencek heralde diyor ama ilgisi varmı bilmiyorum

ooo tebrik ederim canım çok güzel bişey darısı başımıza

maaşallah canım.bizimkide baba gel.anne gel meme,ay dede,vs. söylüyor.

Valla ben benimkine istemediğim şeyleri yapmamasını öğretmek için henüz bir yöntem bulamadım...çocuk bu o an anlıyor 5 dk sonra dönüp yine aynı şeyi yapıyor...bu aralar bizimki odadaki fiskosu devirmeyi seviyor günde en az 3-4 kere...ses çıkarmıyorum devrilince önce korkuyor gelip bana şikayet ediyor kaldır anlamında bişeyler söylüyor..uzun uzun anlatıyorum devrildiği anda bende özellikle korkuyomuş gibi yapıyorum gel oğlum yaklaşma bi daha bak düştü işte üstüne düşerse uf olur heyerin falan diyorum ama yok ...akşama bakıyorum uzaktan örtüsünün ucundan tutup özellikle çekiyor...kaldırmakta istemiyorum..onu kaldır bunu kaldır...bu sefer gittiği yerde saldıracak...görsünde gözü alışsın diyorum ama yok...evdeki herşeyimi kırdı diyebilirim...eline versemde gidip kırıyor vermesemde...

kilot corap evde giyidirmiyorum,aksam cikarsan o zamn giydiriyorum ama burasi istanbul okadar soguk degildi bu gunlerde,bide biz bulgaristandan geldik bize burda yaz gibi geldi hava.

tabi dönüp dolaşıp aynı şeyi yapmak istiyorlar.restorant maceranız harika ya.hele taşlarla garson savması güldürdü beni.

pippi konusunda bizimki daha 8 aylikken kesfemisti bi ara cok oynardi ama hic kizmadim ona bence cok normal bisey kendini tanimaya calisiyor.o zamnda baba ogretmisti pipi nerde dedigimizde heme gosterirdi.artik o kadar ilglenmiyor.bizimki chis demiyor tris diyor bu da cisi yaptiktan sonra.Ben artik cis saatlerini ogrendim ve banyoda yaptiriyorum.cis yapinca alkisliyorumbravo diyorum,zaten ilk kendisi alkisliyor.ama herzamn basirali oldugumuzu dusunmeyin,bunu oyun olarak goruyoruz daha cok,daha cok bezle gezecez.Cok kez de bezi cikartigimda hemen benden kaciyor ve saklanip cisini yapiyor.

anne mi diyorrrr

ya bizimki hala diyemiyo anneyi
anne demeyi çok erken öğrendi tabi ilk duyduğunda insanın çok hoşuna gidiyor.gözlerim yasarmıştı .ama sonraları mızır mızır ağlayarak anne demesi bunu sürekli tekrar etmesi insanı yoruyor.her seferinde bir cevap vermen gerekiyor çünki.ege başka kelimeleri söylüyorsa problem yok canım anne işine gelmiyor demekki bde ısrarla söyletmek istediğinde inat yapıyorlar.

biz bugün akşam dolaşmaya çıktık
ama ege ayakkabısını arabasının kenarına sürtüp çıkartıyordu sürekli gözüm oradaydı ama bugün kaçırmışım kayboldu bi tanesi düşmüş (
daha 2 ay giymişti neyseki cok pahalı almamıştık fisfisfis

Burcu canım maşallah ne güzel.
Bende işte birşey yaptıgında hayır desemde anlatamıyorum çünkü yapmıyor yapsa bile 5 dk sonra unutuyor dediginiz gibi bir yerde eşimin yaptıgı dogrumu diyorum ama bagırmasını haklı bulmuyorum güzellikle anlatmanın ögretmenin bir yolu olmalı.
Bizimkide bugün sabah bakıcıyı kapıda gördü geldi dedi bakıcıda evt geldim dedi birde geçenlerde birşeyler düşürmüş bakıcı düştü demiş banamı öyle geldi bilmiyorum ama dedi bizimkide arkadasından düşürdüm demiş bilmiyorum artık.
tvde şarkı çıksın yada ben şarkı söylemeye başlayayım benle birlikte mırıldanmaya başlıyor.
birde arkadaşlar bizimkinde 2 gündür bizimle birlikte yürüme eglemleri arttı ellerinden tutup yürütmemizi istiyor önceden onu bile yapmazdı gelişme var yürüyecek galiba diyorum bakalım.
birde komşunun kızı var çagla diye camdan dışarı bakıyor çagla diyemesede benzer birşeyler çıkarıyor.
eşimin adı hüseyin hüs diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…