hoşgeldin.Bende geldim arkadaşlar..geçmişi pek okuyamadım sizleri kaçırmayayım diye..nasılsınız neler yapıyosunuz...bugün gündemimizde neler var...nelerden konuşuyosunuz?
hoşgeldin fikriyecim
bende erkek desenli olanlarından giydiriyorum ama onuru soyunca giydirmek biraz zor oluyor soyununca hemen bi köşeye kaçıp pipisiyle oynamaya başlıyor
giyinmemekte de ısrar ediyor
aaa söylemeyi unuttun benim oğlum bugün ilk defa 2 kelimeli cümle kurdu:
-cici baba
-baba gel
normalde pek bi şey söyleyemiyordu baba mama dede çişş cıss diyodu ama bugün ....
maşallah kuzuma maşallahalkisalkisalkis
aaa söylemeyi unuttun benim oğlum bugün ilk defa 2 kelimeli cümle kurdu:
-cici baba
-baba gel
normalde pek bi şey söyleyemiyordu baba mama dede çişş cıss diyodu ama bugün ....
maşallah kuzuma maşallahalkisalkisalkis
tabi dönüp dolaşıp aynı şeyi yapmak istiyorlar.restorant maceranız harika ya.hele taşlarla garson savması güldürdü beni.Valla ben benimkine istemediğim şeyleri yapmamasını öğretmek için henüz bir yöntem bulamadım...çocuk bu o an anlıyor 5 dk sonra dönüp yine aynı şeyi yapıyor...bu aralar bizimki odadaki fiskosu devirmeyi seviyor günde en az 3-4 kere...ses çıkarmıyorum devrilince önce korkuyor gelip bana şikayet ediyor kaldır anlamında bişeyler söylüyor..uzun uzun anlatıyorum devrildiği anda bende özellikle korkuyomuş gibi yapıyorum gel oğlum yaklaşma bi daha bak düştü işte üstüne düşerse uf olur heyerin falan diyorum ama yok ...akşama bakıyorum uzaktan örtüsünün ucundan tutup özellikle çekiyor...kaldırmakta istemiyorum..onu kaldır bunu kaldır...bu sefer gittiği yerde saldıracak...görsünde gözü alışsın diyorum ama yok...evdeki herşeyimi kırdı diyebilirim...eline versemde gidip kırıyor vermesemde...
anne demeyi çok erken öğrendi tabi ilk duyduğunda insanın çok hoşuna gidiyor.gözlerim yasarmıştı .ama sonraları mızır mızır ağlayarak anne demesi bunu sürekli tekrar etmesi insanı yoruyor.her seferinde bir cevap vermen gerekiyor çünki.ege başka kelimeleri söylüyorsa problem yok canım anne işine gelmiyor demekki bde ısrarla söyletmek istediğinde inat yapıyorlar.anne mi diyorrrr
ya bizimki hala diyemiyo anneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?