yamurcum sana cevap veremdim,pazar gunu ikeaya gitmedik burda bizim historya alisvaris merkezine gittik,yle jetonlu arabalar var sanberk cok mutlu vakit geciriyor araya coktan oraya gitmemistik seninle de bulusmayinca oraya gittik,canim onumuzdeki pazar gorumcemin dogum gunu var ona gidecez seninle bi sonraki pazar gorusuruz Insallah.bi turlu gorusemedik ya.
kız o kadar kahvaltı çeşitlerini nasıl buluyorsun bende bazen eski üsül karışımyapıyorum yaaaa
yağmurcum hak veriyorum sana.o bekleyin acıktığında yer lafı ara sıra iştahsızlık yasayan bebekler için geçerli bence.çocuk en bastan beri iştahsızsa yapacak birşey yok.ablamın kızıda öyleydi oda drun dediği gibi bir müddet bekledi yaklaşık bir hft kadar yiğenim artık güçsüz düşünce beti benzi atınca böyle olmayacağına karar verdei ve zorla yedirdi. çocuk bir hft aç kaldı ama yinede eskisi gibi zorla yedi.
dr gittik canim sucicegi asisi yaptik,tam kan sayimi ve alerjik testi yapildi,sonuclari bugun aldik ama dr gitmisti gosteremedik.ama benim gordugum kadariyle hemoglobin hala dusuk bazi degrle de sinir disinda,alerjik testi max 10 bizimki 8.6 demekki yust sinira yakin,ama yarin dr ne diyecek bakalim.ondan da biraz moralim bozuk.
yamurcum seni cok anliyorum canim,maalesef bazi bebekler boyle cok istahsiz olur,esimde 3 yasa kadar tek yogurt yemis sonra kendinde yemeye baslamis.ama benim sana tavsiyem bir iki lokma yedimi istemiyormu artik brak,cunku bagrmakla sinirlemekle cozum bulmayacasiniz.mesela bir tabakta bir iki dilim sevdigi meyve koy Kaana uglasabilecek yere brak oynarken onu bulu tadina da bakar belki sever vve yer,baska seylerle de denersin,ben zeytin yemesini boyle alistirmistim.simdi ise ondan saklamk zorundayim cunku onlari gorup isitoyr ve birkac taneyile doymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?