2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba üff bugün tartıya çıktım kilo almışım canım sıkkın platesede başlamadım daha kafayı yiycemmm

kızlar biz şimdi doktordan geldik...su çiçeği aşısının illa 15. aya kadar olmak gerekmiyormuş şimdiye kadar olmamış bebeklere ve annelerine duyrulur..

grip aşısına gelince domuz gribi için henüz erken birşey diyemem dedi doktorumuz ama normal grip aşımızı yarım doz vurulduk az önce hafif ateş yapabilirmiş..diğer aşılarımıza baktık eksik yok..boyumuz 82 cm. kilomuz 12.200 boya göre kilo bana az gibi geldi ama kıpır kıpır olduğu için yakıyor galiba..

bu arada ben bu pazartesi diyete başladım diyetisyene gidiyorum yaparız derseniz bir topik açalım diyeti oraya yazayım beraber yapalım..

canım bizde yaptırıcaz bende duymuştum bebeklere 2 doz yapılıypr diye niye acaba

valla ne iyi olur bende kilo vermek istiyorummmmm

merhaba hanımlar dün gece net koptu benim bi daha da giremedim
bende yattım artık

hepinize güzel bi gün diliyorum

bu arada aynur sende 3 bıcırıkla nasıl kilo almayı başardın canım ya
demekki sana pek sıkıntıları yok
walla ben ne alıyorum ne veriyorum göbeğim hariç hala gitmedi ordaki yağlar(
kilo vermek istemiyorum zaten ben ayıptır süülemesi manken gibiyim
tabi bana göre :))

canım yaa onlara koşturmaktanmıdır nedir çokk acıkıyorum düzensiz yiyyorum bende anlayamadım

yalnız söylemeden edemeyeceğim sene, serenat sizde de iyi sabır varmış yani
nasıl kızmamayı hayır dememeyi başarıyorsunuz anlayamıyorum
bir çok şeyi nasıl anlıyorlarsa hayırı da öğreniyorlar
bunun tam bi zamanı yokki o tarih geldiğinde hayır dediğiniz zaman yapmasın
bu bi süreç o süreçte de hayır dediğiniz zaman sizin surat ifadenizden mimiklerinizden anlam cıkarıp
hayırı anlamlandıracak galiba calışan bi anne olmanızın sonucu bu çünkü sabahtan akşama kadar dişini sıkıp ilgisini başka yöne çekip ona gülümseyerek olmuyor

birde fikriye cok güzel bi konuya değinmiş hayır dediğiniz şeylere sakın sonradan evet demeyin

bende de var o cok düzensiz yiyorum burda takılıp özellikle yatarken cok acıkıyorum
ne varsa yiyorum
ama ben genelde yemeklerde karnımı tıka basa doyurmam alışkanlık olmuş
hep bi boşluk kalır

galiba o yüzden kilo almıyorum

aynur galiba seninkilerden biriydi
su içmeyen değil mi bizde de var aynı durum
bi gün denedim 150 ml sulugu var tam benim zorlamamla 3 günde ancak bitirdi

sadece arada azıcık meyve suyu falan içiyor

bende aynıyım canım bir yandan oğlanlar etrafımda geziniyor bi onun bi onun ağzına verirken iştah kalmıyor tıka basa doyamıyorum

evet canım burak maşşallah iyi su içiyor ne zaman versem içer ama diğer ikisi hiç içmiyor susuz yaşanırmı benimkiler meyve suyuda içmiyor uzun zamandır vermedim ama nasıl meyve suyu veriyorsun hazır olanlardanmı?

walla ben veriyorum hazır meyve suyu çünkü biz cok içiyoruz evde eksik olmaz
bizde görünce illaki içmek istiyor bende içiryorum
ama benim kendi evimde katı meyve sıkcağım var aslında onda sıkıp veriyordum

ben 1 yaşına kadar beslenmesine cok hassas davrandım
ama benim oğlan cok zayıftı ta ki kızıp herşeyden vermye başlayana kadar cocugun yüzüne kan geldi :))

şu organik çocuklar için olanlarda çok pahalı oluyor ben meyve sularına pek güvenemiyorum bizde evde m.suyu kola pek içmeyiz bende şu hazır limonatalara bayıldım onlardan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…