2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

limonatayı bende cok severim dediğim gibi biz ne içiyorsak istediği zaman onada veriyorum
bende elimden geldiğince evde kendim hazrlayıp vermye calışıyorum
türkiyede dediğin gibi bu tür organik meyve suları cok pahalı kavanoz mamaları da

burcucum makarna yedirmişin oğluşuna ben hiç denemedim hangi makarnadan yapıyorsun nasıl yaptın bu gün denesemmi?

evet canım makarna seviyor bizim ki
spagetti makarnayı küçük küçük parçalıyorum minik minik olana kadar
haşlayıp duruma göre domatesli mesela kıymalı peynirli yapabilirsin
domatesleri kızgın yağda biraz çevir sonra içine makarnaları koy cok az tuz tabi
sonra içine peynir ben tercihen mozerella koyuyorum burda cok var ama sen kaşar da koyabilirsin erimesi için sonra aslında kıymalı da güzel oluyo ama bizimki kıyma yemiyo
afiyet olsun

saol yapsammı karar veremedim birde yemazlerse makaynayı tekrardan birşeyler yapmama lazım sen ne yapıcaksın

benim yeşif fasülye yemeğim vardı dünden
yanında da pirinç pilavı bugün ikisini karıştırıp vermeyi düşünüyorum
tabi olmazsa olmazı yogurt cok seviyor

damak tatlarını sen daha iyi bilirsin canım
ege seviyor ama seninkiler belki sevmez bilemem
ama dene istersen sonuçta rondodan falan geçirme derdi yok kolay oluyor
domatesleri rendeleyip makarnayı parçalayacaksın..

patates püresi yap canım bak bunu severler
patatesleri haşla ez
içine tereyeğı süt kaşar rendele biraz tuz
bunu genelde tüm bebekler sever

denemiştim uzun zaman önce yemediler sadece püreyi kahvaltıda karışım olarak yaparsam yiyyorlar

denemiştim uzun zaman önce yemediler sadece püreyi kahvaltıda karışım olarak yaparsam yiyyorlar
o zaman sevdikleri bir şeyden yap canım
ya da tekrar dene istersen
sana söyleyince kalktım bende koydum patates haşlamaya
uyanınca bende yapacağım püre

herkes yemek telaşına düşmüş ben mercimek çorbası yaptım patateste koydum içine afiyetle içti uyuyor şimdi mışıl mışıl..

canım kusura bakma mutfaga yemek yapmaya gittim eymende kucagımdaydı yazamadım

kabak dolması yaptım kıymalı... içinin parçalarını biraz pirinç kıyma maydonoz patates irmikle su ekledim kaynıyor almadan öncede süt koyayım diyorum nasıl olur sütü çorbalarda denemedim daha önce

sütlü çorba bende denemedim bi şey söyleyemeyeceğim canım
umarın beğenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…