2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynur send benim gibi bi girip bi çıkıyosun galiba nete :))

bu arada ne yaptın corba ben püre ve yoğurt yedirdim
birazdanda puding yedircem

burcu cum patates püresini aklıma getirdin canım bende deneyim bugün yedireyim onura

burcu cum patates püresini aklıma getirdin canım bende deneyim bugün yedireyim onura
afiyet olsun canım
bizimki sildi süpürdü bir kase yedi walla
sizede afiyet olsun
walla böyle birbirimize fikir versek ne güzel
her gün ne yapsak diye düşünüyoruz bebişlerimize

kızlar yarını şimdiden planlıyorum kabak,patates,pirinçle çorba yapsam kabağı çorbada denemedim daha önce nasıl olur fikri olan varmı..

kendimimize kıymali kabak dolması yaptım aslında planım dolmadan oğlanlarada yediririm dedim sonra kabakların içini çıkarınca onları değerlendireyim dedim... dolma içi için kıymayla princi kavurmuştum(bu arada bu tarif kayınvalidemin süper oluyo)içine tuz karabiber maydonoz birde dereotu koydum ..hazırladıgım içten biraz tencereye aldım kabakların içi,1 patates biraz irmik, suyu koydum kaynattım daha sonra rondodan geçirdim biraz sulu oldu bende un kavurdum ekledim aslında almadan önce sütte koyucaktım tekrar çok sulu olur diye vazgeçtim ama çorba süpeeeer lezzetli oldu onu yedirdim arkasından daninokendi yiycemizden çok onlarınkini düşünüyorum benimkiler sadee yoğurdu yemiyorlar daha doğrusu nasıl olursa olsun sevmiyorlar bende danino veriyorum

valla fikir vermek iyi oluyor

yeniden merhaba eşimin işi varmış vermedi bilgisayarı
ancak geldim bende uyuttum oğlumu

ben geldim canım niye kimse yok daha
walla kızlar cok geç geliyorsunuz benim uykum geliyor mirmirmirmir

evet çok güzel oluyo yeliz

valla bende saat 10:00 beri başındayım gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…