2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum bi geliyosun bi gidiyosun buluşamadık
hangi topiktesin.....

bu arada benim oğlum 9:30 gibi yatıyor
siznkiler geç mi yatıyor geç geliyorsunuz??

benim oğlan uyudu sonunda yatırem gelem
burcucum saçlarımı kestirdim canım ramazan bayramında kestirmiştim

valla bende başındayım kimseler yok sıkıldım bende
ütüye başladım odada bir maç sesi üffff sıkıldım

birimiz geliyor birimiz gidiyor topiğe ..elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın..elma :)

benim oğlan uyudu sonunda yatırem gelem
burcucum saçlarımı kestirdim canım ramazan bayramında kestirmiştim
bende kestirmeyi düşünüyorum
sıkıldım eşim artık hiç açmıyorsun diyo
alışmıştı tabi hergün fönlü görmeye bende kestireyim diyorum
ama nasıl :uhm:

Selam hanımlar bende geldim..bizimkini uyuttum dizimi bitirdim geldim..Ceme çok üzüldüm ya hala şoktayım...

cemi hastaneye kaldırdılar ama ambulans gelmeden ömce durmuş kalbi..o yüzden beyin hasar görmüş dedi doktor..herkes hastaneye koştu..
ferhunde annesiyle konuşurken mithat kara duydu..istemediğim bir çerçevenin içindeyim dedi annesine düğünde çekilmiş bir fotoğrafın olduğu çerçeveye bakarak..mithatta duydu bunu sonra odada konuşurken bebek istiyorum aile olmak istiyorum dedi.herhalde ferhundeyi elinden kaçıracağını düşündü adam..ferhundenin yüzü asıldı..
sedef şevketin yanına gitti..seninle gelecek kurmak için kesin birşey diyemem ama kötü gününde her zaman yanında olacağıma söz veririm dedi..
geçen bölümde hayriye hanımla sedefin annesi kavga etmiştiya ferhundenin annesi yüzünden..cem hastaneye kaldırılınca..sedefle anneside geldi geçmiş olsuna barıştılar..
oğuzla leyla kafede karşılaştı leylanın kardeşide vardı yanında oğuza cem abi kalp krizi geçirdi dedi küçük kız..oğuzda ciddi birşeyi varmı diye sordu..leylaya beni ara dedi..

günün özeti bu kadar ..sormak istediğin birşey varsa cevap verebilirim :)

bende kestirmeyi düşünüyorum
sıkıldım eşim artık hiç açmıyorsun diyo
alışmıştı tabi hergün fönlü görmeye bende kestireyim diyorum
ama nasıl :uhm:

canım bende aynı sebepten kestirdim zaten önceden fözsüz duramazdım yani onurdan önce şimdi fön çekemiyorum vaktim yok hep toluyordum çok sıkıldım kestirdim kurtuldumm şimdi bi saç şekillendirici sürüp çıkıyorum hemde çok modern ve bakımlı görünüyorum hoşuma gitti ilk kez kısa saç denedim

oh be sağol canım merakım biraz geçti
rahatladım :)
yarın bilgisayardan izlerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…