2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ee nabersiniz biz hızlı bir haftasonu geçirdik.buragım sabah yatağından markettede market arabasından düştü çok hareketli zor yetişiyorum
geçmiş olsun canım bizde de vardı bugün aynı şey
bizde bugün bi arkadaşa gittik burda onun kızıyla oynarken egede oyuncak sepetinin üstünden parkenin üzerine düştü cok agladı ya kıyamam cok acıdı canı

fikriyecigim saol canım tatlı için bende sizlere hediye edeyim diye poğaçalar aldım ama naptıysam özellikle poğaçaların üzerinde hediye et yazısı yok

hoşgeldin burcu

serenat çok geçmiş olsun canım.gir sıcacık yatağına yat bir an önce güç topla.

enese geçmiş olsunn canımm.
fikriyecim çok tşk ederim. biz geçen haftadan beri hastayız ama bir türlü atlatamadık heleki birde ben okul ortamında oldugum için atlatmam kolay olmayacak sanırım. yarın iyi olmazsam dra giderim zaten.
kızlar size iyi sohbetlerr hepinizi çook öptüm kuzularınızla birlikte kendinize iyi bakın.

aynur burak yakında düz duvarada tırmanacak desene.

poğaçamı istiyorum bir an önce:))

burcucum hoşgeldin sizede geçmiş olsun.

iyi geceler canım
cok geçmiş olsun
umarım bir an önce atlatırsın

ee hadi anlatın hanımlar ne yaptınız
öyle enerji doluyum ki hiç durmadan konuşmak istiyorum delikafadulden :sm_cool:

aynurcum kusura bakma gecen geceki
anlama kıtlığımdan dolayı
gercekten sonradan cok güldüm kendime
bi türlü anlayamamışım :asigim:

senecim senin hafta sonu daha da yorucu oluyor galiba,ben de bu afta biraz yoruldum iki gun ust ustte misafirim geldi hep temizlik yaptim,pasta keke falan hep hazir aldim,hic ugrasmaya degemez bence hele bu cocuklarla,yoruldum ama cok mutlu oldum zaten arkadaslarimi cok ozlemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…