2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim gittin sanırım evt biz kadınların işleri niye bitmiyor hiç erkekler ne kadar rahat.

fikriyecim sanberkin yeni oyuncakları çok güzel güle güle kullansın.bende bir ara ekleyeyim gerçi bir ay oldu alalı ama fırsatım hiç olmuyor.bizlere fikir vermesi için buradan paylaşmak güzel.

dün kocam ankaradaydı oh ne güzel sohbet ederim dedim ama komşu çocuklarının ödevlerinden fırsat bulamadım.ben bulunduğumuz site çocuklarının ücretsiz özel öğretmeniyimde:))) neyse canları sağolsun. özledim sizleri.

fikriyecim gördüm seni canım bağışıklık sist.ni güçlendirecek gıdaları okuyordun denk geldi.enesin 5 gündür genzi dolu gibiydi ama baska hiçbir şeyi yoktu a-ferinle geçiştir dedi bu yeni bulduğumuz dr.bugün sabah başlayan ve gittiçe artan öksürük burun ve göz akıntısı var.bir anda ne oldu anlamadım.şimdi uyuyor ama her 10dk bir uyanıyor.

ee nabersiniz biz hızlı bir haftasonu geçirdik.buragım sabah yatağından markettede market arabasından düştü çok hareketli zor yetişiyorum

market,çarşı,pazar çocukların banyosu,bende kuaföre gittim derken anlıycanız pestilim çoktı

ah be canim kiyimam ona.Grip olmus canim,rahatsiz ondan uyamiyor kendini iyi hissetmiyor ondan uyaniyor,ama sen de sakin cok uzulme tum bebisler bu donemlerden geciyor,aslinda simdi hastalandigi bi taraftan iyi oldu bu sekilde bagisliklik kazinmis oluyor.

ah Buragimiz da dusmus.cok agladimi?Sanberk de kac kez dustu,bir kez tam dusecekti havada tutum onu uyandiydi bide beni gorunce guldu ve tekrar uyumustu.

fikriyecimm bende geldim ama ben çok hastayım arkadaşlarr yarın okula nasıl gidecegim kara kara düşünüyorumm ayaklarımda kollarımda hiç hal yokk burunlar tıkalı grip oldum. ozan ege uyudu bende yatmayı düşünüyorum.

annelr daha onceden bu donem icin bir karisimi kk da okumustum hatirladigim kadariyle boyleydi.
esit miktarda ceviz,findik,sam fistigi,hidistan cevizi,badem eziliyor macun seklinde olanakadar bal da ekleniyor bebekler ve cocuklara gunde birer corba kasigi verilir.Vucudu guclendirir viruslerden kurur diye okumustum.bir yede yazmistim bulunca tekrar yazarim.

yatagını değiştirdim onurunki biraz daha alçak çekmecelere tırmanıyor sandalyelere çıkıyor bide bu burak ilk aylarda çook uslu bir bebekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…