2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynur maaşallah kuzularına.nasıl güzel bir duygu ve grurdur üçünüde ben doğurdum demek.

burcu sendin sanırım arkaya arabaya hepsini nasıl koyuyorsun demiştin şimdi o fotoyu koyucam

aynurcum cok hos bir gorunussunuz.Canimbiraz ozel ama yuzun guzel biraz daha sik gulsene ne mutlu san uc melegin var gulus yuzunden inmemesi lazim.

evet canım hft içi pek birşeye bakamayınca hft sonuna kalıyor herşey.cumartesi bana ait geziyorum canım ne isterse yapıyorum.pazar günleri ev işleri.

sene kendine ait bir gunun var cok guzel bence,en azindan moralini yukseltir hepimiz bundan ihtiyacimiz var.bundan sonra ben de bir gun secegim,

kız valla ikilisini bile kullanmak zor oluyor arabaya bagaja ikilisi zor sıgıyor birde insanların çook dikkatini çekiyoruz hele üüçüz araba olsa yolda yürüyemeyiz kıız

aynur bu arabadaki fotoğrafı gördümde,üçüzler biraz büyüyünca konuşmayı ilerlettiklerinde haliyle her çocuk gibi durmaksızın soru soracaklar sürekli konuşma ihtiyacı duyacaklar.bu durumda sizin uzun yol araba seyehatleriniz çok curcunalı ve bol sohbetli geçecek:)))

canim iste calisan anneler bebeklerle zaman gecirmek hasretler biz calismayanlar ise bir gun bebeksiz gecirmek isteriz.hayat cok degisik.
aynen fikriye bende memlekete bi gitsem de oğlumu anneme bırakıp doya doya
gezsem dinlensem diyorum
bencede hayat herkese cok farklı

saol un kızlar evet çooooook güzel allah isteyen herkeze versin.

valla kocalar rahat biz koşturuyoruz demişsiniz benimki zavallı işten sonra evde mesai var bu gün temizlik,. banyo yaptırdı çocuklara biz birlikte koşturuyoruz hep sizinkiler hallarine şükretsinler anlatın tembel kocalara sizi yormasınlar

aynurcum senin kocana da masallah,benimki iyi anliyisli ama ev islerinde pek yardimci olmaz ama Sanberke baksin yeter bana ben islerime yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…