bizde bugün cıkamadık ege cok sıkıldı akşam eşimin yemeği vardı o kapıdan cıkarken yarım saat bizimki babsının arkasından ağladı sıkıldıkça da muzurluk ve yaramazlık yaptı :))iyiz burcu.ne yapalim istanbulda yagmur vardi bugun disiriya cikmadik hic bugun zor gecti,sanberkin yaramazliliklari bitmiyor.bugun koltuklarin yukarisina cikmis beni de cagriyor hemen yanina kostum bi atlya verdi dusurecektim,Sonra tekrar biniyor bana bagriyor ve kendini brakiyor atliyor bu ne bicim cocuk ya.acaba size anlatmismiydim?balkon kenarina tutumustu binecek diye nasil kormustum,artik balkon kapalir acik brakmiyorum,
canım ya burda herşeyi bulamıyorum kia-ferin surubu da uyutuyor ama hastaomadan vermen ne kadar doguruki?internette arisitsana uyuku rahatlayici bitki veya iyiecekler mutlaa vardir,mesela lavanta uyku getiriyor,
cok komik ya am ayni zamnda korkunc,gun gittikce daha da cok tehlikeli oldular bunlar,bizimki firini acmay ogrenmis oynuyor oynuyor odada sikildimi hop mutfaya gidiyor ve firiniyi aciyor,acinca isik yaniyor ya hosuna gidiyor beyefendiye.Ben de kapatinca elimi cekiyor iiiiiiiiiiiiii diye bagriyor ban.biizmkide geçen gün fırının kapağını açmış
üstüne çıkmış elinde bi tane çatal aklınca orda tabkatan bi şeyler yiyip mutlu oluyor
nasıl korktum düşecek diye
bi de ev bizim değil kırılsa bi de onunla uğraş :roflol:
aa yalnız bize özgü değilmiş eşimde kızıyodu banacok komik ya am ayni zamnda korkunc,gun gittikce daha da cok tehlikeli oldular bunlar,bizimki firini acmay ogrenmis oynuyor oynuyor odada sikildimi hop mutfaya gidiyor ve firiniyi aciyor,acinca isik yaniyor ya hosuna gidiyor beyefendiye.Ben de kapatinca elimi cekiyor iiiiiiiiiiiiii diye bagriyor ban.
slm ben yeni üye oldum çok güzel bir site biraz inceledim 14 aylık arda adında bir oğlum var 10 kg zayıf oldugunu düşünüyorum sizce şmd tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?