2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla daha belki 2 -3 kere şurup içmiştir
sevmiyorum ilaç kullanmayı kendim cok kullandıgım içindir belki
ama ortalık cok kötüymüşherkes hasta
mutlaka dediğin gibi yapmam lazım
fatmacım dediğin gibi bağışıklık kazanmaları da lazım

kızlar bana dua edin oğlum uçakta uyusun yoksa mahvoldum
gelirken fitil ver demişti doktor yarım saate uyutur dedi
aksine gayet enerjikti

iyiz burcu.ne yapalim istanbulda yagmur vardi bugun disiriya cikmadik hic bugun zor gecti,sanberkin yaramazliliklari bitmiyor.bugun koltuklarin yukarisina cikmis beni de cagriyor hemen yanina kostum bi atlya verdi dusurecektim,Sonra tekrar biniyor bana bagriyor ve kendini brakiyor atliyor bu ne bicim cocuk ya.acaba size anlatmismiydim?balkon kenarina tutumustu binecek diye nasil kormustum,artik balkon kapalir acik brakmiyorum,

biizmkide geçen gün fırının kapağını açmış
üstüne çıkmış elinde bi tane çatal aklınca orda tabkatan bi şeyler yiyip mutlu oluyor
nasıl korktum düşecek diye
bi de ev bizim değil kırılsa bi de onunla uğraş :roflol:

bizde bugün cıkamadık ege cok sıkıldı akşam eşimin yemeği vardı o kapıdan cıkarken yarım saat bizimki babsının arkasından ağladı sıkıldıkça da muzurluk ve yaramazlık yaptı :))

a-ferin surubu da uyutuyor ama hastaomadan vermen ne kadar doguruki?internette arisitsana uyuku rahatlayici bitki veya iyiecekler mutlaa vardir,mesela lavanta uyku getiriyor,

a-ferin surubu da uyutuyor ama hastaomadan vermen ne kadar doguruki?internette arisitsana uyuku rahatlayici bitki veya iyiecekler mutlaa vardir,mesela lavanta uyku getiriyor,
canım ya burda herşeyi bulamıyorum ki
ablam söylemişti yanında a-ferin surubu götür diye
ahh ahhh :bbo:

cok komik ya am ayni zamnda korkunc,gun gittikce daha da cok tehlikeli oldular bunlar,bizimki firini acmay ogrenmis oynuyor oynuyor odada sikildimi hop mutfaya gidiyor ve firiniyi aciyor,acinca isik yaniyor ya hosuna gidiyor beyefendiye.Ben de kapatinca elimi cekiyor iiiiiiiiiiiiii diye bagriyor ban.

aa yalnız bize özgü değilmiş eşimde kızıyodu bana
bu cocugun ilgisi niye oyuncaklara değil ev eşyalarına diye

evet canım işiği yanıyo bi de hava üflüyo düğmesini çevirince cok seviyo
napacaz fikriye biz bunları

kızlar hepinize iyi geceler
ben cıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

canim pesine kosmaktan baska yapabilecegimiz bir sey yoktur maalesf.simdilik boyle olacaklar.Bu gunlerde sanberk de vahsi bir cocuk olmaya basliyor bize vurmaktan cok mutlu oluyor,bize vurunca guluyor,bizm nepkimiz nasil olmalidir acaba?Simdilik yapam oglum aciyor diyoruz ama anliyan yok,babasi biraz ciddi surat yapti agladi,vurmaya baslayinca dikkatini baska yone yonlendiriyoruz.Niye boyle davraniyor acaba,evde oyle vurma,cagrma yok,babasi cok sagkin ben biraz siniri olurum ama vurmak baska?

slm ben yeni üye oldum çok güzel bir site biraz inceledim 14 aylık arda adında bir oğlum var 10 kg zayıf oldugunu düşünüyorum sizce şmd tşk

buara niye alisverislerimiz kaybolmus ya sinir oldum,alabildigim icin cok mutlu olmustu.gercek alisveris yapamiyorum bari bu olsaydi.

ben de yatiyorum arkadaslar Sanberk erken uyudu erken kalkar demekki.yarin icin sarjimi doldurayim.iyi geceler.

burcu bebegine dis macunu aldin mi? NENEDENT-BABY diye marka var sanirim alman markasidir,burda 20 lr civarindadir,orda dah uyugundur,aklinda bulunsun ordan al bence,bide burda heryerde bulunmaz ancak netten alabilir.

Bu agustos anneler nerde ya.
Burcu valızler hazırlıyordur.
Sene herhalde enes hala rahtsız,gecmıs olsun
yamurcum da yok kaanla ıkısı hasta allah cabuk sıfa versın
aynurcum 3 pasayla ugrasıyor
aslı bugun okullar tatıl oglucunla bol vakıt gecırıyordur
yelız pek gırmıyor hıc vaktı olmuyor
yenı katılan var bız yokken o da gırmemıs
fatmacım tontıs oglucunu utuyordur daha gırmedı
fıkrıye ne yapıyor ooh uyutmus yaramaz oglunu,uyutmus kocacını,mutfak bulasıkla dolu,ev dagınık ama masallah pc onunda oturmus sohbet ıcın arkadas arıyor kendıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…