2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim canım okuldaki çogu ögrencimiz hasta gelmeyen fazla. bizde aynı korku içindeyiz Allah'ım hepimizi korusun. ogluşumda iyi teyzesi ellerinden öper.
ayy Allah korumuş canım. şimdi hazırlıklar bitmiş yola çıkmışsınızdır herhalde Burcucum hayırlı yolculuklar saglıcakla kavuşun inşlah.

evt teyzesi biz ogluşla vakit geçirdik. habire uyuyoruz bugünlerde bol bol bende ogluşumla birlikte.
Aksam ben varım,hadı umarım hepımız toplanırız.
bende gelirimmm.

siz nasilsiniz,neler yaptiniz bugun?3 pasamiz nasil?

bugun sanberkin 11 ci disi cikti,tam 1 ay once 9 disi cikmisti,nasil denk geldigise ayni tarih.

ben bugun agustos 2009 bir annesiyle bulustum,onun kizin ismi Ece o da tam 14.08 agustosta dogumlu ama bu sene.Sanberk ise ayni gun ama gecen sene.
Eceyi gorunce cok duygulandim,benim oglusum da oyle kucucuktu ya inanamiyorum,

maşallah bizde 9 diş var

iyiler eymen geç uyudu biraz 8:30 dan beri bekliyorum birileri gelsin diye

canim benim,evet kimse gelmiyor tek biz variz,burcu girmez herhalde yarin yolcu,ama diyerler nerde?yamur da oglucuyla hastalar Allah cabuk iylessin insallah

ay evet bende geçengün kuaförde 4,4 aylık bebek gördüm çok küçük geldi gözüme bizimkiler baya büyüdü

bak dün çektim

yok çok şükür şu aşıyı yaptırsaydık bii

dişlerden sıkıntı var biraz eymen huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…