canım evt siteye kaç gündür bende giremiyordum hep hata verip duruyordu. sana kolay gelsin hiç sıkıntıya sokma kendini bir bakmışsınn ooo çoktan işler bitmiş hazırlanmış olursun.kızlar ben kaç gündür kk ya giremiyodum
yeni geldi nasılsınız bebişleriniz nasıl
benim oğlumun bi dişi daha geldi
kaç gündür onun sıkntısı vardı bizde huzursuzdu biraz
ben bu aralar pek giremeyeceğim kusuruma bakmayın
yolculuk var cuma onun sıkıntısı sardı beni de
hazırlık toplanma falan hepinizi öpüyorum
Selam arkadaşlar .bir haftadan fazla oldu sanırım sizlerle görüşmeyeli...Oğlum 8 gündür çok hasta o yüzden ruh gibi dolandığımdan buraya girecek gücü kendimde bulamadım..
Konjonktivit denilen insanın hayatını cehenneme çeviren berbat göz iltihabı hastalığına yakandı oğlum nasıl oldu hala anlamış değilim....ilk olarak tek gözünde başlayıp sonra diğer gözünede bulaşan ,gözlerde batma yanma ve gözbebeği dışında kalan heryerin kıpkırmızı olmasına ve tüm gözün balon gibi şişmesine neden olan son derecede kaşıntılı bir hastalık...çocuk mahvoldu 8 gündür ...kullanmadığımız damla, gitmediğimiz dr kalmamasına rağmen hala atlamadık..sabah akşam ağlıyor yavrum...gözlerinden devamlı sarı sular akıyor..gözlerinin şişinden gözlerini açamz hale geldi...damlalrını damlatırken öyle çırpınıp öyle ağlıyorki berebrinde bizde ağlıyoruz...işin kötüsü bulaşıcı olduğundan son derece dikkat etmemize rağmen banada bulaştı...kendimi aramıyorum ama ağrısını hissettikçe oğlum ne yapıyor diye döne döne ağlıyorum...öyle çaresiz kaldıkki ne yapalım bilemiyoruz...işkence gibi bir hastalık...çocuk iyice yemeden içmeden kesildi...yemeye zaten yüzü yoktu memede emmez oldu ..dua edin nolur ...birsürü adak adadım bir iyilşse ah bir iyileşşe....
acil şifalar yağmur sana ve bebeğineSelam arkadaşlar .bir haftadan fazla oldu sanırım sizlerle görüşmeyeli...Oğlum 8 gündür çok hasta o yüzden ruh gibi dolandığımdan buraya girecek gücü kendimde bulamadım..
Konjonktivit denilen insanın hayatını cehenneme çeviren berbat göz iltihabı hastalığına yakandı oğlum nasıl oldu hala anlamış değilim....ilk olarak tek gözünde başlayıp sonra diğer gözünede bulaşan ,gözlerde batma yanma ve gözbebeği dışında kalan heryerin kıpkırmızı olmasına ve tüm gözün balon gibi şişmesine neden olan son derecede kaşıntılı bir hastalık...çocuk mahvoldu 8 gündür ...kullanmadığımız damla, gitmediğimiz dr kalmamasına rağmen hala atlamadık..sabah akşam ağlıyor yavrum...gözlerinden devamlı sarı sular akıyor..gözlerinin şişinden gözlerini açamz hale geldi...damlalrını damlatırken öyle çırpınıp öyle ağlıyorki berebrinde bizde ağlıyoruz...işin kötüsü bulaşıcı olduğundan son derece dikkat etmemize rağmen banada bulaştı...kendimi aramıyorum ama ağrısını hissettikçe oğlum ne yapıyor diye döne döne ağlıyorum...öyle çaresiz kaldıkki ne yapalım bilemiyoruz...işkence gibi bir hastalık...çocuk iyice yemeden içmeden kesildi...yemeye zaten yüzü yoktu memede emmez oldu ..dua edin nolur ...birsürü adak adadım bir iyilşse ah bir iyileşşe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?