2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu büyük bir şok olmalı arkadaşın için.tedavi olamaz mı bu konuda anlaşamıyorlar mı

bu büyük bir şok olmalı arkadaşın için.tedavi olamaz mı bu konuda anlaşamıyorlar mı

tedaviyi sormadım canım ama anlaşamıyorlar arkadaşımı bu yğzden maddi zararlara da uğratmış tabi yaşayan bilir çok zor bir durum severek evlendiler 1 yıl yeni dolmuştu Allah haklarında hayırlısını versin

ben kaçıyorum kızlar iyi geceler dilerim hepinize öptğümmmopuyorumnanaktan

fatmacim iyi geceler canim,senin sorunlarin olmadigna cok sevindim,ama arkadasin cok uzuldum ALLAH kimseye boyle gunleri vermesin.

akşam görüşelim o zaman fikriyecim
ama cok geç gelmeyin ya benim uykum geliyo :))

iyi aksimlar burcum,erken gelmeye calisacam,ama sanberki uyutuktan sonra esimle disiraya cikacaz.ondan sonra gircem.ama en gec 23/30 ta gircem.

iyi aksimlar guzel agustos anneler.ben uzaktan misafirler bekliyorum ve bu gece sizinle olamayacagim.:gitme::a015:

kimseler yokmuşş neysem bende kaçayım yarın mesai var geçmişi okuyamadım kızlarr kusuruma bakmayınn inşlah yarın müsait bir zamanda okurum bugünlerde kkya girmek baya bir zor.
herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…