2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende aslanım aynurcum ogluşumla babamız başak.
gözünüz aydın hayırlı olsun yeni inciniz. bizim dişlerimizi sayamıyoruz artık. üst azıları çıkmıştı şimdi aradaki dişi de çıktı alttaki azıda 12 diş çıktı yani digerleri yolda onlarda çıkar yakında.

ben de kac kez sordum.agustos anneler cok aslinda ama gelen yok, bu konuyu acan da bebegi daha kucuk gozukuyor o da gelmiyor niyeki bilmiyorum,aslinda Asli sen belki bilirsin canim

iyiyim canım ya sen nasılsın hoşgeldin

ne münasebet canım salak falan balık burçlarını severim ben

fikriyecim onlar site yönetimiyle tartışmışlardı ve topluca gelmeme kararı aldılar canım

merhaba Fatmacim siz nasilsiniz?Senin aslanin nasil?

Aslicim masala oglusuna ne kadar cok disi cikmis.hepsinde kucuk ama dislere bak

oooo ne çok dişiniz var

bizimkiler uzun zamandır eziyetliler ama diş yok hepsi birmi gelicek neee

iyiyim canım ya sen nasılsın hoşgeldin

ne münasebet canım salak falan balık burçlarını severim ben

tesekkurler canim,benim cevremde pek aslan yok ama olanlarla iyi anlasiyorum,oglum aslan olmasina da sevinmistim
fatmacim anladim,evet boyle bise duymustum,demekki oyle olmus,keske olmasaydi,ne guzel onlar da bize katilirdi,ama belki de iyi oldu en azindan simdi biz birmimize daha yakiniz,kalabalikta birbirimizi boyle yakin gormezdik.opuyorumnanaktanŞenizlülülülülülüsenağlama

hoşbuldum fikriyecim iyiyiz canım benim tosun uyuyor şuan bütün gün babaannede yoruluyor oyun oynuyor ben gelince 1 saat sonra uykusu geliyor yaramazın

aynurcum tam hatırlayamıyorum ama bi arkadaşın konusu taşınmış galiba yönetim tarafından o yüzden sanırım

aynurcum buyuk bir ihhtimalle sonra arka arkaya gelirler.simdi cikisa hazirlik yapiyor.oyle herhangi bir dis gibi cikmazlar onlar isik altinda yildizlarin arasinda cikarlar oooooooooooooooo dur biraz

canım Fatma yazmış ama bende yazayım evt arkadaşlar arasında birkaç problemler olmuştu sonrasında digerlerininde yönetimle sorunları oldu sanırım ondan topluca gelmediler.

canım Fatma yazmış ama bende yazayım evt arkadaşlar arasında birkaç problemler olmuştu sonrasında digerlerininde yönetimle sorunları oldu sanırım ondan topluca gelmediler.

fikriyecim işe alışıyorum yavaş yavaş tabi yorucu oluyor iş ev ve çocuk hepsine yetişeye çalışıyoum

anneler,dis macunu kullanmaya basladiniz mi?netten baktim bebekler icin dis macunu var onu bulgaristandan biliyordum ve arastirdim,ama nette nerde okursam da dis macunu en erken 2.5 yas diyor,ne yapsak,Sanberkin kan ilacindan leke oldu ve ondan dis macunu kullanmak istiyorum.sizin dusunceleriniz ne?

Fatmacim kesinlikle yorucudur diyer calisan anneler daha iyi bilir,allah yardimciniz olsun,ama inan calismak daha iyidir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…