2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar teşekkürler
HOŞBULDUK !!!
misafirlerim vardı yeni gittiler hemen geldim ama kimse yok daha
nerdesiniz hanımlar ????

kızlar nabersiniz? bendeki haberler şöyle onurumun pipisinde bir şişlik ve kızarıklık var dün farkettik bekliyelim dedik bu günde aynı yarın babası dr. götürücek inşallah birşey yoktur sizlerde böyle birşey oldumu?

idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ??
ama bu ateş de yapar beraberinde
geçmiş olsun canım

selamlar
aynurcum valla ben pek bilmem de kayınvalidem her zaman der oğlan çocuğunun canı bişey çeker de yemezse pipisi şişermiş ben pek inanmam böyle şeylere ama söyliyim dedim yine de canı bişey çektiyse yedirirsin

kızlar oğluşum dr. gitti geldi mikrop kapmış pipisi antibiyotik ağrı kesici falan vermiş dr....nasıl kaptıysa mikrobu anlamadım..dün akşam 9 da yattı 11 de kalktı 1 e doğru zorla ağlayarak uyudu yavrum sallanmaya alışık olmadıkları için sallamaylada uyumuyor çok uykusu oldugu uyuyamadıgı içinde ağlamaya başladı ağlayarak uyudu kaldı..erkek çocuklarının pipisinin derisini ileri geri yapılarak temizleniyor biliyormusunuz?bizim onurun zor dönüyordu ama genede arada yapardım ben onunla alakası varmı bilmiyorum sizde mutlaka yapın kızlar hadi öptüm bu gün açık tutucam bilgisayarı akşamda eğer oğlanlar izin verirse burdayım eşim nöb.. işi olmayanları bekliyorum akaşama ne zamandır şöyleee iyi bir kaynatamadık

kızlar kimse yokmu yine arayı açtım ben kaç gündür yazamadım size..nasılsınız bebekler nasıl..

Gecmis olsun Aynurcum,evet bu sekilde temizligi ben yapiyorum ama burdaki dr hic soylememisti,mayis ayinda bulgaristana gitigimizde ordaki doktor yapmisti venasil yapacagimi gosterdi.Aslinda bu temizligi sunet ettirene kadar yapacakmissiz.

evet fikriyecigim ee nasılsınız yeliz fikriye,yelizcim kilo verme nasıl gidiyor?neler yapıyorsun canımneleri yemen yasak ayy ben kilo veremiyorum yaaaa

merhaba Aynurcum Sanberke yemek yapiyordum da biraz burdan yarilmistim.ben de yesil cay iciyorum sana da ikram edeyim bi tane,buyurun canim,PASALAR nasil?

Aynurcum sen kac kilo vermek istiyorsunku?Sen kilolu degilsin cunku,sanirim aksam gec saatlerde yemek yemege dikkat edersen,bol bol su ve yesil cay icersen birkac kilo cok kolay verebilirsin.

canım 6-7 kilom var boyum 1.54 bende 53.5 kiloyum gerçekten kilom fazla.. zayıf olupda 1-2 kiloyu dert edenlerden değilim hele evlendigimde 44 kiloydum hamile kaldıgımda 46-47 arası şu anda hiç bir kotumun içine giremiyorum yeşil çay bir ara çok içiyordum birde benim karışım çayım var içnde (y.çay,mate funda yapragı,biberiye bide kekik) buda zayıflama çayı başka neler yapıyorsunuz

ben de balkabagi corbasi ve etli pilav yapiyorum,
zayiflamak icin simdiyakadar yediklerimi yariya indirdim bide tatlilardan uzak durmaya calisiyorum,ama fazla veremedim bir ay icin ancak 1,5 kilo verebildim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…