2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben dayanamıyorum çıkıyorum çokk uykum geldi yarın eşim nöb. gene burdayım erken gelin
fikriyecigim bencede erken ben dij jeli sürerken bile yiyyorlar macunuda yer bunlar

yağmurcum hiç uğramamış umarım iyilerdir. çok merak ediyorum yağmur sizi.

fikriyecim neden gelmiyor anneler demişsin biliyorsun enes hastaydı üstelik son iki gündür klavye bozuktu siteye girdim zaman buldukça ama klavye bozuk olduğu için üye girişi bile yapamadım.sadece okuyabildim.merak ettim çünki siz ve bebeklerinizi.hft içi enesin hastalığından dolayı iki gün izin almıştım işlerim çok birikti onları hallattim.

enesi merak etmişsiniz:))iyi teyzeleri çabuk toparladı yavrum.artık bir yükseklikten destek almadan kendi kendine kalkıyor ve 5-6 adım atabiliyor.düşüyor kalkıyor.... bunun sevinci içerisindeyiz.

fatmacım işin hayırlı olsun canım.sen bunun üstesinden gelir işi kaparsın.allah yardımcın olsun.

burcu vatana dönüyor.hoşgeldin canım.6 aylık hasret ve aile ile kavuşma torun özlemi çok güzel duygular.ayrılıkta güzeldir...

aynurcum yavruların çok şık ve çok tatlı görünüyorlar.hepsini öpüyorum.

aslıcım dün sohbete baya bir katılmışsın ben kaçırdım.

hepinizi öpüyorum anneler ve kuzucukları...

slm 2008 ağustos bebeklerinin güzel anneleri aynurcum slmmm=) kuzuyu yeni uyuttum ütüler dağ gibi yığılmışken arada kaçayım dedim.Uzun zamandan sonra merhaba demeli sanırım: umarım minikler ve sizler iyisinizdir..Dişler hakkında konuşmuşsunuz en son okudum da..alminanında dişler yüzünden midir bilinmez felaket bir şekilde huysuzluk yapıyor azıları çıktı gerçi..anlamadım az önce de ağlayarak uyandı uyumasının üzerinden 5dk geçtiği halde:S sabahlarıda 10 da uyanan çocuk 7 de uyanmaya başladı..:S

Bahar hoşgeldin canımm.
Fundacım sende gelip gitmişsin Enes iyiymiş çok sevindim Allah hep iyi etsin. ee tatil olunca evde birazcık kaçamak yapayım dedim uyku tutmamıştı dün gece nöbete kaldım:)) ama bgün kimsecikler yok.benimde ütülerim var ama sadece ogluşumunkileri ütülemeyi düşünüyorum digerlerini yarın ütülerim oda canım isterse:)) yarın kayınvalidem gelecek geldigindede temizligimi yaparım okul işlerimi de bitiriyorum yavaş yavaş ohh işler bitsin artık degilmi.dinlenelim birazcıkta.

bahar hoşgeldin bende burdayım ama başka yerlere bakıyordum kimseler yotu

valla benim onur akşam 8 dedinmi uyur ama bugün ilk defa çocuk 11 i buldu odasına götürünce kıyameti koparıyor

dünde eymen mahvettti inşallah gece uyanan olmaz bu gün eşim nöb.güya burda olucaktım(gerçi kimselerde girmemiş).aman aslı valla bende günaşırı oğlanların çam.yıkıyorum valla bi ara bırakmıştım ütüyü ilk 3,4 ay ütüledim sonra bıraktım yetişemiyordum aynı şekilde ilk aylar sabunlarla falan yıkıyordum,şimdi ütüye tekrar başladım ütülenen şeylerde başka oluyor

fatma cım napıyım biri uyur biri uyumaz bu günlerde diş problemi birinde bitiyor birinde başlıyor.eşim çalışıyor, hava kötü dışarı çıkamıyoruz bu site dersen açılmak bilmiyor derken sıkıldım valla..bi tane olsa atıcam arabaya çıkıcam ama nerdeeee eve bağlıyım çıldırasım geliyor bazen

ben geldimmm
evimdeyim ,
mutluyummm

sorunsuz bir yolculuk gecirdim
ama oglumun düzeni alt üst oldu

sizler nasılsınız

burcucum vatana hoşheldincanım nasıl geçti yolculuğunuz ne zaman geldiniz

sağol canım hoşbulduk
cuma günü geldik
yolculuk güzel geçti yani düşündüğüm kadar zor geçmedi en azından
özlemişim bıkaktığım herkesi; tabi onlarda bizi....
sizler nasılsınız
yeni işin hayırlı olsun nasıl gidiyor yoruluyor musun

sağol canım eve dönmek her zamann iyidir bence

benim iş iyi çok şükür şuan deneme aşamasındayım her an da bitebilir yani iş hayatım henüz belli bişey yok tabi yoruluyorum ama napalım her işin bi zorluğu var inşallah vbaşarılı olurum da bu yorgunlukları unuturum

tabiki canım emek vermeden bi şeyler elde edilmiyor
calışan bi anne olmak elbette zor hatta cok zor kolay gelsin sana ....

galiba bu gece yine uykusuz geceler bekliyor beni
oğlum sürekli uyanıyor
yarın için temizlikçi aldım akşama da misafirlerim var
yorucu bi gün bekliyor beni
iyi geceler canım

Burcuu hoşgeldin canımm evine memleketine,vatanına.Kolay gelsinn hemen misafirlerin geliyormuş.
Aynur canım sorma bende bir ara bırakmış ütüyü bizde alerji durumları oldugu için tekrardan başladım.ütü yapmayı oldum olası sevmem. bugün bende evi temizledim ohh rahatladım bu hafta bir tek okul işlerim ve yemek derdim olur inşlah başka birşey çıkmasında.
kimseler gelmemiş huhuuu hanımlar nerdesiniz gerçi saat geç oldu bu saatten sonrada gelen olmaz ama. Funda,Yagmurr nerelerdesiniz.Fikriye canım sende görünüp gitmişsin.
Herkese iyi gecelerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…