2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum cok geçmiş olsun bebeğine
ben erkek cocuklarda temizliğin öyle yapılacağını bilmiyordum
ama bizimkinin pipisi kolay dönüyor ben arada sırada dönderiyorum sünnet kolay olsun diye
bundan sonra temizliğine daha dikkat edeceğim Allah korusun birde mikrop falan kapmasın
söylediğin iyi oldu arkadaşım

bende akşam burdayım sadece bir yere uğramamız gerek
cok erken gelemem ama gelirim :)

Merhaba Burcu nasilsin?evde olmak guzel dimi.
canım insanın evi gibi yok
cok özlemişim her şeyimi
oğlumun oyuncaklarını dün salondan kendi odasına taşıdım
ama ben olmadan gidip oynamıyor hiç
sizinkiler nasıl odalarında mı yoksa salonda mı oynuyorlar

kızlar ben cıkıyorum
oğlumu aşıya götüreceğiz birazdan
akşam görüşmak üzere

ay burcu ne kendi odasinda her odada,koridorda,balkonlarda,banyoda, mutfakta, oyun oynuyoruz,bir odada dururlarmi hic?\Bizim her odada oyuncaklar var,

Aynurcun simdi oglen yemegini mi iyidiriyorsun?sabah kahvaltidan sonra daha bir sey yediler mi?
Benimki bu gunlerde oglen yemegi atlatiyor ve kahvaltidan sonra 2 saat sonra\a meyve veriyorum ac uyumasin diye,bak sat 3 oldu daha uyanmadi bundan sonra corba icecek de ikindi yogurdu ne zamn yiyecek,aksam yemegi erken yer cunku erken uykusu geliyor yatmadan once ancak ya pdink ya da meyve iydirebiliyorum.

tamam kızlar inşallah oğlanlar uyurda güzel bir sohbet yaparız sene, aslı, yağmur,fatma ,yeliz, bahar inşallah sizlerde burda olursunuz

canım benimki belli olmuyor sabah karışım kahvaltı verdim bu gün arada biberon maması biraz öncede irmikli muhallebi 1 saat sonra danino veririm (yoğurt yemiyorlar) akşama doğru biraz çorbam var bizim öğünler düzenli saatli olmuyor ne yazıkki biri yatıyor biri kalkıyor derken düzenli veremiyorum

sen çorbayı öğlene pilavı akşamamı yaptın bizede gönder 1 tabak pardonnn 3 tabak :))

burcucum bizimkiler ayrı odalarda uyuduğu için salonda duruyor oyuncaklar uyanan salonda oynuyor mecburen

ay canim keske yakinda olsaydiniz hep yepip gonderirdim size bari yemek derdin olmasin.Ben de hep biraz fazla yapiyorum ne yazikki cok kez dokuyorum.Binamizda birkac bebek daha var ama tanismiyoruz,keske tanissak da yemklerden onlara da verebilsem.Bulgaristanda bir komsumla boyle yaptik hep,bi yemek O bir yemek ben yapardik ve hic bosa atmadik.Bulgaristanda Bebek Mufak var sehirlerde anneler odan cok faydalaniyorlar.cok guzel bir sey bence cok uyugun fiyatta bir gunluk menunu aliyorsun.yemekler de cok saglikli tam bebegin ayina gore uyugun hazirlanmis oluyor.Keske burda da olsaydi.

ayy fikriyecigim ne güzel olurdu valla ne süper bişeymiş o bebek menüleri hergün ne yapıcaz derdinden kurtulurduk keşke burdada olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…