2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok tatali masallah 41 kere masallah deyim nazar olmasin,kiz desen inanirim,evet onun saclara masallah cok uzun ve kalin.

dimi Aynur sana iyide cunku kisi basinda 2 cocuk duser,sen rahatlarsin ya ben ben caldircam herhalde birden iki yaramazi ne yapacam,ben biraz tembel,

alışırsın kızz valla bana 1 çocuga bakmak çok kolay geliyor..ama ne afacan çocuklar var benim üçüne bedel

uyukum geliyor canim,ama ben yarica bg arkadaslarimla cet yapiyorum onun icin daha da burdayim
sen yat bence cok yoruluyorsun sen

hadi ben kaçtım ağzım yırtılacak esnemekten iyi geceler öptümm fikriyecim aslıcım byyyy

tamam Aynurcum ,mutlaka burda da haber veririm,ben de kaciyorum.Aynur,Aslicim iyi geceler,Allah rahatlilik versin

canım çok iyiyiz fikriyecimm kkya giremiyorum şimdi girebildim.
yollarim yollarim ama bende gelirim pesine,eviniz tam kers olur 4 bebek ve iki personel,Soonra babamiz da gelsin sizinki de onlar kresimizi maddi acidan destekciler olsun.
aslicim hosgeldin.
hoşbuldumm.
aslıcım şimdi eski yazıları okuyordur kolay kolay bitiremez :))
evt canımm geçmişi okudum geldimm ne güzel kaynatmışsınız maşallah.
tamam Aynurcum ,mutlaka burda da haber veririm,ben de kaciyorum.Aynur,Aslicim iyi geceler,Allah rahatlilik versin

anamm ben geldim sizler gitmişinizzz. kuzuların resimleri çok güzell hepsine maşallah..
kızlarr kkya girmek çok zorlaştı niye bilmiyorum ayrıca 2 gündür çok yoruluyorum sanırım ozanla birlikte 10da uyuyorum gece kalkıyorum kk açılıyormu deniyorum ama açılmıyor geri yatıyorumm.
herkese iyi geceler Allah rahatlık versinnn. kuzularıda çok çok öpün yerime.
Yagmuru bende merak ettm inşlah iyilerdir.Fundada görünmemişş. Burcuda iyidir inşlah.

Gunaydin Yeliz,ne uyukusu bu yaramazlarda uyuku yokken biz nasil uyuruzki?
Biz saat 9.30 kahvalti ediyorduk da ondan kk girmedik.

merhaba hanımlar.

biz çok iyiyiz teyzeleri hastalığımız tamamen geçti.bu günlerde ben çok yoğunum bursları ayarlıyorum yardımları topluyorum vs... işler çok karışık o nedenle giremiyorum kk ya.

çocukların pipilerini temizlemekten bahsedilmiş bende temizliyordum ta ki emesin sünetini konuşmak için çocuk üroloji uzmanı doç dr.a gidene kadar.adam ısrarla ve hatta kızarak ellememem gerektiğini söyledi ve o günden sonra yapmadım.şimdi kime inanalım derseniz bilemiyorum ama ben rahat bırakılması taraftarıyım.

kansızlıktan bahsedilmiş enesinde hgb değeri 10.3 yani düşük ama fikriyenin bahsettiği belirtilerin hiçbiri yok.tabiki ilacımızı kullanacağız.hastalığımız araya girdiğinde bırakmıştık hastayken kullanılmamalıymış...

biz aktif baby 5 numara kullanıyoruz uzun zamandır çok memnunum.

kilodan bahsedilmiş.oraya hiç girmeyelim hala üzerime yapışan 3 kiloyu veremedim.yürüyüş çok önemli ama hiç vaktim yok.hatta evimde bir koşu bandı var 4 yıldır 4 kere ancak çık mışımdır üzerine.toz tutmaktan başka bir işe yaramıyor.sanırım ben çok tembelim.

burcucum hoşgelmiş sefa getirmiş.aslıcım her fırsatta uyuyormuş biraz daha rahatlamış gördüm bol bol uyusun.

yağmurrrrrr.nerelerdesin.çok merak ediyorum sizi.dualarım sizinle.

sabah 6 da kalkıyorum 7:30da evden çıkıyorum akşam genelde 6da geliyorum.saat 10 a kadar enesle ilgileniyorum uyuyunca ev ve okul işleriyle uğraşıyorum yatmam her zaman 12yi buluyor. bu arada gece enesi emzirmeyle geçiyor damakları bembeyaz diş sancılarımız had safhada. ve ben akşamları iş çıkışı kpss kursuna gitmeyi düşünüyorum.şimdi sorarım size acaba ben deli miyim?

oğlum çok iştahsız sabah menemen yaptım 2 kaşık yedi öğlen patates püresi yaptım kaşar peyniri,tereyağıda koydum içine 2 tatlı kaşığıda ondan yedi çorbadanda yarım kase bu saate kadar başka birşey yemedi niye böyle oldu anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…