2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yelizcim diyet listen icin tesekkurler cok yardimcin oldun,Diyet takimi icin senin icin daha sormadim,cunku gordugum kadariyla sen hergun kk giremiyorsun,takima katilmak icin kurallardan biri hergun en az 1 kez topige girip yediklerini yazmalisin,Senin icin zor olur diye daha sormadim,ama eger yapabilir dersen sorarim.

canim mesela SANBERK toprak yer,uykudan hemen kalkmaz gozlerini acar biraz uzanir dinleniyormus gibi yapiyor,kalkar ama hemn geri yatar gozlerini kapatir hemen aciyor,Anlayican diyer bebekler gibi hemen kalkip oyun oynasin degil,10 dk suruyor onun uyanmasi.Eger ac karninda uyuduysa diyer bebekler uyumaz kisa uyukudan sonra hemen kalkarlar Sanberk ise ac uyudugunda daha uzun uyur,cunku hemoglobin dusuyor ve uyuku getiriyor.daha ne mesela sabh butun gece kan ilaci almadigi icin sabh yuz ten rengi biraz gri gibi beya ama cok beyaz oluyor.Cani soguk icecekler istiyor bu kista bile buz yemek istiyor.Genelde belirtiler bunlar.Bide guniciresinde sik sik uyukusu var gibi oluyor ama uyumuyor 5010 dk dinler sonra tekrar kalkar.

çok sağol yelizcim valla çok iyisin

canım ilk önce bende uygulayamam diye düşündüm ama sonra uyguladım hiçte zor olmadı..bebeklere yemek hazırlıyoruz sonuçta akşam için yemekte yapıyoruz sadece yiyeceğin miktarı ayarla..öğlen zaten çorba yoğurt salata yapabilirsin..akşamda sebzeni etini yersin ama tabi yine sen bilirsin..

canım rica ederim bir süre böyle devam edeyim olmazsa söylerim sana grup için..belli olmuyor çünkü kk ya girmem..

canım benimki yastıklara yapışmasını çook seviyor gün içerside çok susuyor çok hareketli kafası terliyor ben su içmesini ona baglıyorum

Aynurcum takimi icin soruyorsan,moral acidan faydali oluyor,bide oyle bisey var hergun diyet topignde yediklerimi yazmak zorundayim,bu iste yemek yedigimde kendimi kontrol icin bir neden oluyor.Dana gibi yemek yyedikten sonra herkesin onunde nasil yazacam diye dusunerek daha az yemek iyyorum.Baska bir taraf herkez kendi menunu ve tecrubeni paylastigi icin haftada en cok kilo verenenin diyet programindan faydalanabilr insan,

evet hareketli olduklari icin cok su iciyorlar ama Sanberkin farkili ya buzluktan direk buz yiyor,tabiki vermiyorum ama cok kez ordan biseyler cikartigimda o da yanimda ise saldiriyor buzlari,Ben de dr sormustum kansizliktan oyle yapiyor demisti.

Aynurcum anlatiklarimyapiliyor canim,hergun takim topigne girip zayiflamak icin neler yaptiklarini yaziyorsun.Ben 13 cuma zayiflama takimindayim bi bak istersen,merak ediyorsan.

canım benim yaa baya kansızmış yavrucak ona sıkı sıkı sarılasım geldi

benim burakta sarışın beyaza yakın yüzü aslında bi kan testi yaptırsam iyi olur daha önce üniv. has. kan verdirmiştik çoook ağladılar özellikle burak birşey çıkmazsa çocugum boşu boşuna ağlıyacak asıl sıkıntım buu

himmm B urcu da gelcem demisti amabak saat kac oldu daha yok,Burcu huuuuuuuuuuuuuu gel.
Asli da iyidir insallah.Sene de daha iyiz demis,ama ben yamuru cok merak ediyorum ya,kac gundur n aramayi dusunuyorum ama rahatsiz etmeyim diye armadim,yarin bi mesaj cekeyim bi sorayim halini,Hem O hem KAAN hastaidilar ne yaptilar acaba?

Sagol canim ya inana zor,bembeyaz yuzunu gorunce cok uzuluyorum,icim parcalaniyor,bide biraz kendimi sucluyorum tabiki,cunku ben de hep dusuk hemoglobinleydimhamilelikte de.Ve bebekken yeterince demir depolamadigi icin kansizligi olmus dedi dr.

Canim evet kan alinca cok agliyorlar ama sagligi daha onemli,Insallah biseyi cikmaz da bosu bosuna aglatin yeterki saglikli olsun.Canim bi de genelde kansiz bebekler istahsiz olur diye soleniyor ama bu kesin degil,Sanberk oyle devamli istahsiz bir bebek degil,sadece donem donem istahi degisiyor ve dis donemi disinda yemek sorunumuz cok buyuk degil.Tabiki oyun oynayarak,tv izleterek yidiriyorum ama bu istahsizliktan kaynaklamiyor sadece cocugumun cani oyun oynamak isityor,bir yerde durmak istemiyor.

evet canım yağmuru bende merak ediyorum ne zamandır gelmiyor inşallah iyidir
senede yokk

aslinda burda kac tane yazan anneler var?sayalim mi?
ASLI
AYNUR,
BURCU
FATMA,
SENE
YAMUR
YELIZ
FIKRIYE BASKA KIM VARDI YA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…