2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya deniz kenarında bir yandan yürüyor bir yandanda elinde maması çooook şeker maşşallah
yeni fotolar koymuşun görmedim kızz insan haber verir benim burakımla benziyorlar

canlarım ben sayfayı açtım ama yazamadım hepinizi öpüyorum uykum var kaçıyorum byb by

ayyy maşallah sanberkcime yorum yapmadan gidemedim ne kafar da yakışıklı ya 41 kere maşallah kuzuya

SOn 14 aylik kontrolune 11.120 gr olmustu,evde tarti var ama tartmiyorum,ayin 14 olsun o zamn tartiyoruz,cm ise dr 79.5 cikmisti evde olcuyoruz 82 cikti,Ben hep dr hem evde de olcerim cunku dr da sanberk pek durmuyor ve cok kez doguru olcemiyorlar,bazen olcemedn gidiyoruz,En son kontrolunde Sanberk dr eline isirdi

ay canim cok seker ya,Sanberkile baya benzesiyorlar,acaba seninki 4 tane olmasin bana da 1 tane vermis olmasinlar?

kızz yolla onuda büyütüp sana geri veririm aradan oda çıkar bizim ev kreş gibi zaten :))

benimkiler daha zayıf uzun zamandır tartmadım 9-10 arasındalar..ben 4 numara bez kullanıyorum ya sen?

yollarim yollarim ama bende gelirim pesine,eviniz tam kers olur 4 bebek ve iki personel,Soonra babamiz da gelsin sizinki de onlar kresimizi maddi acidan destekciler olsun.
aslicim hosgeldin.

ben primanin 4 +,bazen juniyor ama o cok buyuk geliyor popusu cok sisiyor onun icin tercihim 4+ ama aslinda 4 ve + arasinda bir farki goremiyorum aslinda.

ayy ne güzel olur ben akşama kadar yanlızım 2 kişi 4 çocuga krallar gibi bakarız heeeeyttt beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…