neyse kızlar ben çıkıyorum size bakıyım dedim sonra konuşuruz iyi geceler öptüüüm hepinizi byy
Haklsın Fikriyecim ama inanırmısın günlerce meme bile ememedi çocuk...emdiği zaman uykusu geliyodu uykusu gelincede gözlerini kapatıyadu gözleri kapanıncada cayır cayır yanıp akıntıdan yapışıp açamadığı için saatlerce ağlıyodu....çok zordu ah çok zor...çok şükür atlattık saylır Allahıma binlerce şükür...yediklerimde çok dikkat edemedim bu arada yemek bile yappıp yyecek durumda değildik..günlerce eşim yaptı yemeklerimi aperatif...çoğu zaman dışardan söyledik...son üüç günde kayınvalidem geldde biraz yemek yüzü gördük..bugün ilk defa mutfağa girebildim mesela...çocuklar gibi sevindim inanırımsınız...
Aman kızlar tekrardan söylüyorum olurda çevrenizde görürseniz gözleri kızarık birileri kojonktivit olmuştur kesin hemen uzklaşın çük fena bulaşıcı çünki...bu aralar salgınmış...bizde nerden bulaştıysa...doktor bile biz gittiğimizde eldiven kullanıyor bulaşır diye...öyleki çocuk doktorumuza otobüste bulaşmış...farketmiş konjoktif bir hastayı ama o anda otobüste tedbir alamadım iki gün sonra baktım hastayım diyor..öyle ağır geçirmişki adamın gözünde hasar kalmış % 20 görmüyorum diyor...inşllah bizde bi sorun kalmaz...
Aman kızlar tekrardan söylüyorum olurda çevrenizde görürseniz gözleri kızarık birileri kojonktivit olmuştur kesin hemen uzklaşın çük fena bulaşıcı çünki...bu aralar salgınmış...bizde nerden bulaştıysa...doktor bile biz gittiğimizde eldiven kullanıyor bulaşır diye...öyleki çocuk doktorumuza otobüste bulaşmış...farketmiş konjoktif bir hastayı ama o anda otobüste tedbir alamadım iki gün sonra baktım hastayım diyor..öyle ağır geçirmişki adamın gözünde hasar kalmış % 20 görmüyorum diyor...inşllah bizde bi sorun kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?