2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi okumay açalıştım biraz canım iyiyiz çok şükür bir koşturmaca içerisindeyim bu aralar iş olayı daha nett belli değil ama inşallah olacaktır
resimlerine baktım fikriyecim maşallah canım çok güzellin sanberi de sana benzettim o da enin gibi akça pakça

yağmurcum size de çok geçmiş olsun gözlerinizden rahatsızlanmışsınız canım Allah beterinden saklasın en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim

Fatmacim az kaldi herse belli olacak.Eminimki sen basarabileceksin.
guzel sozlerin icin tesekkurler.evet Sanberk daha cok bana benzyor simdilik.Ama aslinda abime ve halasina daha cok benziyor,Sanki onlarin cocugu gibi.

ıyi akşamlar Fikriyecim....bugün daa iyiyiz çok şükür ama ben hala net göremediğim için yazıları okuyamıyorum...bu yaştan sonra körde olduk valla....geçmişi okuyayım dedim ama çok zorlanıyorum vazgeçtim....Senecim canım geçmiş olsun dileklerin için sağol canım...Enes paşam nasıl çok uzak kaldım sizlerden gelişmelerden haberim yok...nasıl gidiyoe yürüme çalışmaları...hastalığı nasıl oldu .en son hastaydı ben bıraktığımda...inşallah bi sorun yoktur canım...rabbim tüm bebişerimizi hem nazarlardan hemde hastalıklardan krusun valla çok zor....
Biz bugün yine doktordaydık...Kaanın öksürüğü çok kötüydü lgripten şüphelendik..laranjit dedi doktor...evi çok sıcak tutmuşsunuz ısıyı düşürün dedi...ilaç verdi tabi...çocuk yediği onca damlalardan sonra yanına yaklaştırmadığı için şurup verelim diye otortduk korktu damla vericem diye yeniden kusmaya başladı..iyice pskolojisi bozuldu çocuğun nasıl düzeliriz bilemem...bugün 6 da uyudu mesela hala uyanmadı...neyseki memeye hayır demiyor artık..yoksa hepten açlıktan ölecek çocuk...

Canim Yamurcum,cocukar herseyi cabuk ogrenirler cabuk da unuturlar.Psiholojigi icn merak etme heme duzelir canim,birkac gun sonra surubun damla olmadigini anlar.Iyiki emiyor canim,lutfen sen de yediklerine dikkat et de sutun bol kaliteli olsun da yarasin bebisine.Bak balli su,pekmezli su,findik,ceviz,dur kurusu mutlaka ye,surun kalitesi ve miktari artiyor.

yağmurcum ya herşey üstüste gelmiş oğlşuna kıyamam ben canım çok zor bir zamandan geçiyor iyiki emiyor böyle bir zamanda anne sütü büyük kurtarıcın inşallah hemen toparlanırsınız

Arkadaslar ben de kalkiyorum,biraz islerim var,sonra da yatayim ben de.hepinize iyi geceler,Allah rahatlikversin.

Fatmacım sağol canım Kaan iyilşeti sayılır ama biz eşimle hala korku filmlerinden fırlamış gbi şiş ve kızarık gözlerle dolanıyoruz...gerçi eşiimin şişleri yok ama ben çok kötüyüm...neyseki iki gündür içinin yanması ve ağrısı durduda biraz kendime geldim...günlerce bitkisel hayatta gibiydik inan...normal hayata dönermiyiz tekrar eskisi gibi net başında lak lak edermiiym akşamları oturup çay içebilirmiyiz diye çok düşündüm anan...hayatım sonlanmış gibiydi öyle kötüydümki hala inanamıyorum iylşemeye başladığımıza....

çok haklısın yağmurcum birde düşünbu göz yani bir nevi en değerli organlarımızdan birisi insan ister istemez korkar ve paniğe kapılır çok şükür atlattınız sayılır canım

Haklsın Fikriyecim ama inanırmısın günlerce meme bile ememedi çocuk...emdiği zaman uykusu geliyodu uykusu gelincede gözlerini kapatıyadu gözleri kapanıncada cayır cayır yanıp akıntıdan yapışıp açamadığı için saatlerce ağlıyodu....çok zordu ah çok zor...çok şükür atlattık saylır Allahıma binlerce şükür...yediklerimde çok dikkat edemedim bu arada yemek bile yappıp yyecek durumda değildik..günlerce eşim yaptı yemeklerimi aperatif...çoğu zaman dışardan söyledik...son üüç günde kayınvalidem geldde biraz yemek yüzü gördük..bugün ilk defa mutfağa girebildim mesela...çocuklar gibi sevindim inanırımsınız...

yağmurcum biz iyiyiz çok şükür canım.sizi merak ettik hep.anlatınca detay verince içim bir tuhaf oldu ya.düzeleceksiniz tabi allah dermansız dert vermesin buda geçecek.oğluşumda iyileşecek.memede almıyordu ha halbu ki çok düşkündü yavrum.o nasıl acıysa.

biz artık hiçbiryerden tutunmadan kalkıyor ve 5-6 adım atabiliyoruz teyzesi.

Canim bundan sonra daha cok dikkat edersin,Yakisikli Kaan cabuk toparlar,merak etme.:dance:

fatmacım sen nasılsın canım işin umarım istediğin gibi gider ve kalıcı olursun.

Aman kızlar tekrardan söylüyorum olurda çevrenizde görürseniz gözleri kızarık birileri kojonktivit olmuştur kesin hemen uzklaşın çük fena bulaşıcı çünki...bu aralar salgınmış...bizde nerden bulaştıysa...doktor bile biz gittiğimizde eldiven kullanıyor bulaşır diye...öyleki çocuk doktorumuza otobüste bulaşmış...farketmiş konjoktif bir hastayı ama o anda otobüste tedbir alamadım iki gün sonra baktım hastayım diyor..öyle ağır geçirmişki adamın gözünde hasar kalmış % 20 görmüyorum diyor...inşllah bizde bi sorun kalmaz...

senecim masallah.canim yuruteciniz var mi veya boyle ayakta itebilen arabagibi bisey?Sanberk hep yurutecini iterek geziyordu odalardan odaya,tabiki biz de yaninda olurduk destek icin,Sanirim yurumesine cok yardimci oldu,Bide boyle uzun sapli olan at,top gibi oyuncaklar var ya ismi bilmiyorum,onlardan da var bizde onlar da cok yardim etti.Bi deneyin istersen.cunku onlarla ilgilenirken korkuyu daha kolay yeniyorlar.

inşallah hiç bir sorun kalmaz canım.sen içini ferah tut.

Bi sorununuz kalmaz canim,dr kalmiz diye diyer insanlari olacak diye bir kural yok,Bence hic sikma canini.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…