2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fotoraflarima cok guzel yorumlar yazmissin,cok tesekkurler canim,bak yuregimi azanmistin zaten simdi daha da kazandi,Gulusu icin neden se herkez cok begnirken ben o kadar guzel bulmuyorum acikcasi,hatta bizim fakultenin 4 sene sonunda en guzel gulusu olan beni sectiydiler,niyeki?

iyiyiz canim Sanberk yeni uyudu,git gide yeneen eski duzene geliyor gec yatmak ve gec kalkmak,benim hic sevmedigim bir duzen.

canim dersane icin esin destekliyorsa,zor olsada bi dene,en azindan keske demezsin sonra,cunku bu keskeler insanin mutlulugunu bozuyor.
enescigimiz nasil?neler yapiyor O benim akili aslanim,ay sene Mallah deyim de cok sevmekten de nazar olmasin yavrucuk.

buara oglucum aciyor,acilmiyor,ve du ne yani bu me soylemeye bsaladi,hele bugun asimi sisirdi ya herseye du ne denilir mi ya?Benim en yakin arkadasim fotorafta gormussun ben ona cok Briken bu ne diye sorardim,bikmisti benden,,,,dun ona anlatim gulmekten oldu,hic de sasirmamis bu duruma.

susma fikriyecim yazdıklarını okumak çok keyifli.her ne kadar iki üç kez okumam gereksede:))

sanberimde akıllı annesi şimdiden başlamış bu ne demeye baksana.işin iyice zorlaşıyor.
enes bu akşam munzurluk peşindeydi.küçük toplarını bluzunun içine sokup sonrada meme diyor hem bizi güldürüyor hem kendi gülüyor.

him sene bak sen demekki yazdiklarimi zor anliyorsun,
Tamam arkasalar bundan sonra nasil yazdigma daha cok onem verecem ve dikkat edecem.siz de bana yardimci olun,ama arasira ya oyle her kelimeme digil.Birden orenemem dimi.

sene Enes bunu nerden ogrenmis aaaaaaaaaaaaaaa,N e ogretiyorsun bu cocuga bak.hehehehe saka,Masallah cok seker.enes baska neler yapiyor merak ettim simdi.

slm kızlar
geldim ama başım ağrıyor sene seninle karşılaşamıyorduk ne zamandır seninki maşşallah konuşmayı ilerletmiş

Iyi diyelim de iyi olalim.sen nasilsin Fatmacim?ise alistin mi artik?Tontisin nasil?Umarim bi yaramazligi yoktur.

neyse kızlar ben çıkıyorum size bakıyım dedim sonra konuşuruz iyi geceler öptüüüm hepinizi byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…