2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yürütecimiz vardı kullanmak istemiyor diye verdik arkadaşlara.zaten bunlara gerek yok canım.o kadar cesaretli ve hırslı ki çok kötü düşmelerinde bile fazla ağlamıyor sadece biraz kızıyor ve hemen tekrar ayağa kalkıyor.çok cesur bir çocuk ya da yürüme işini iyice kafaya takmış...

Ayy maşşallah Enes paşama annesi...gördünmü bak adımda atıyor artık...Allahım nazarlardan korusun onu...bol bol üzerine oku annesi ...hepimizin sürekli okuması lazım aslında ama ihmal ediyoruz biraz...çok nazr değiyor yavrularımıza...yeri geliyor bizim bile gözümüz değebiliyor...maşllah maşallah...az kaldı bi yürüsün görbak nasıl yoracak seni annesi...

anneler bisey sorayim.Bir yerde elektrik tasarrufu ilgili bir yazi okumustum doguru mu bilmiyorum,yazida aksam saat 17.00 den saat 22.00 kadar kullandigimiz elektrik iki katni yaziyor,saat 22 sabah 05.00 e kadar ise % 75 indirimli,bu saatlerden disinda normal tarife.Bilginiz var mi?

evet fikriye var canım.ama akşam 21den sonra indirimli diye biliyorum.

ben ihmal ediyorumda babamız sürekli okur.ama her nedense babasının nazarı çok değiyor çocuğa.funda BAK GÖRDÜN MÜ DERKEN ÇOCUK ŞAP YERE DÜŞÜYOR.BUNUN GİBİ ÇOK OLMUŞTUR.

ınşallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar çok ağladım gecelr boyu oğlum kör olurmu diye...kullandığımız damlalar hasar kalmasın diyeymiş zaten yoksa enfeksiyona hiçbirşeyin faydası yokmuş...hastalık bi girdimi ilaç kullanmasanız bile 15 günde geçer zaten dediler...şimdilik oğlumda bişey yok gibi ama tam iyileşince takrar göz kontrölünden geçicez tabi...

Evet canım onu bende duydum ama gece 12 den sonra diye biliyorum...tv de söylemişti...

12 cok gec.keske daha erken saatlerde olsa da degerlensek.Genelde camasir yikama,banyo 22 den sonra olur.Ben calismiyorum bu evine para getiremiyorum bari tasarrufle yardimci olayim dedim.Baska nasil tasarrufler yapabilirim.Tv falan kullanmiyorsak direk fisten cekiyorum.Baska ne yapabilirim?

evet ya MASALLAH yakisikligya buyuk delikanli gibi onumuzde dursu,cok guzel.
Senecim Enesin foto nerde canim,biz de onu gormek istiyoruz.?

gece 12 çok geç gerçekten ama burada komşularımda dahil 21 diye biliyoruz.acaba ilden ile farklı mı?bir araştırayım ben bunu.yazarım fikriyecim.

evet ya MASALLAH yakisikligya buyuk delikanli gibi onumuzde dursu,cok guzel.
Senecim Enesin foto nerde canim,biz de onu gormek istiyoruz.?
en kısa zamanda eklerim canım.şu aralar kkya bile girmeye fırsat bulamıyorum.şu an bir yandan size bakıyorum bir yandan okul işlerine.

gece 12 çok geç gerçekten ama burada komşularımda dahil 21 diye biliyoruz.acaba ilden ile farklı mı?bir araştırayım ben bunu.yazarım fikriyecim.

tesekkurler canim,aslinda dedigin gibi ilden ile farkli olabilir,burasi istanbul biliyorsundur sehir hayati gec bitiyor ve elektrik kullanma yogunlugu daha gec saatlere kadar suruyordur.

12 olduğunu kesin biliyorum canım....tv de döne döne söylüyolardı bir ara...tasarruf olarak bulaşık makinesi falan kullanmak gerekiyomuş ama ben sürekli kullanmıyorum elimde yıkamak bazen dha pratik oluyor...tasarruflü ampul kullanmakta işe yarıyor....rezistanslı cihazlarda çok yakıyor onada dikkat etmek lazım...

tesekkurler hayatim,evet bulasik makine hem elektrik hem su acidan daha ekonomik ama her zamn kullanilmiyor maalesef.

Canlarım benim bende sizlerle olduğum için çok mutluyum...sizleri gerçekten kardeşim gibi çok seviyorum...iyiki tanımışım sizleri...yüzyüze görüşmek hiç önemli değil...yazarken bile sizleri hayal edebiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…