yürütecimiz vardı kullanmak istemiyor diye verdik arkadaşlara.zaten bunlara gerek yok canım.o kadar cesaretli ve hırslı ki çok kötü düşmelerinde bile fazla ağlamıyor sadece biraz kızıyor ve hemen tekrar ayağa kalkıyor.çok cesur bir çocuk ya da yürüme işini iyice kafaya takmış...senecim masallah.canim yuruteciniz var mi veya boyle ayakta itebilen arabagibi bisey?Sanberk hep yurutecini iterek geziyordu odalardan odaya,tabiki biz de yaninda olurduk destek icin,Sanirim yurumesine cok yardimci oldu,Bide boyle uzun sapli olan at,top gibi oyuncaklar var ya ismi bilmiyorum,onlardan da var bizde onlar da cok yardim etti.Bi deneyin istersen.cunku onlarla ilgilenirken korkuyu daha kolay yeniyorlar.
evet fikriye var canım.ama akşam 21den sonra indirimli diye biliyorum.anneler bisey sorayim.Bir yerde elektrik tasarrufu ilgili bir yazi okumustum doguru mu bilmiyorum,yazida aksam saat 17.00 den saat 22.00 kadar kullandigimiz elektrik iki katni yaziyor,saat 22 sabah 05.00 e kadar ise % 75 indirimli,bu saatlerden disinda normal tarife.Bilginiz var mi?
Ayy maşşallah Enes paşama annesi...gördünmü bak adımda atıyor artık...Allahım nazarlardan korusun onu...bol bol üzerine oku annesi ...hepimizin sürekli okuması lazım aslında ama ihmal ediyoruz biraz...çok nazr değiyor yavrularımıza...yeri geliyor bizim bile gözümüz değebiliyor...maşllah maşallah...az kaldı bi yürüsün görbak nasıl yoracak seni annesi...
anneler bisey sorayim.Bir yerde elektrik tasarrufu ilgili bir yazi okumustum doguru mu bilmiyorum,yazida aksam saat 17.00 den saat 22.00 kadar kullandigimiz elektrik iki katni yaziyor,saat 22 sabah 05.00 e kadar ise % 75 indirimli,bu saatlerden disinda normal tarife.Bilginiz var mi?
Hala inanamıyorum buraya giripte sizlerle konuşabildiğime...Allahıma çok şükür...
Hala inanamıyorum buraya giripte sizlerle konuşabildiğime...Allahıma çok şükür...
en kısa zamanda eklerim canım.şu aralar kkya bile girmeye fırsat bulamıyorum.şu an bir yandan size bakıyorum bir yandan okul işlerine.evet ya MASALLAH yakisikligya buyuk delikanli gibi onumuzde dursu,cok guzel.
Senecim Enesin foto nerde canim,biz de onu gormek istiyoruz.?
gece 12 çok geç gerçekten ama burada komşularımda dahil 21 diye biliyoruz.acaba ilden ile farklı mı?bir araştırayım ben bunu.yazarım fikriyecim.
iyi geceler güzel gülen güzel kadın...ben cikiyorum arkadaslar.size iyi geceler diliyorum.umarim yarin daha guzel bir gun bekliyor bizi.
12 olduğunu kesin biliyorum canım....tv de döne döne söylüyolardı bir ara...tasarruf olarak bulaşık makinesi falan kullanmak gerekiyomuş ama ben sürekli kullanmıyorum elimde yıkamak bazen dha pratik oluyor...tasarruflü ampul kullanmakta işe yarıyor....rezistanslı cihazlarda çok yakıyor onada dikkat etmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?