2008 Aralık Anneleri

Gece kuşları da gelmiler,hoş sefa gelmişler...a.s.

Teşekkürler watergirl.Senin oğluşun benim minyatür kızımın 3 gün ile abisi oluyor :)))

saol canım evt buyukmus sıpam canım bide az once yastıkla ilgili bişey yasmıssın anlayamadım bogulmaması için yastık nasıl oluyor

saol canım evt buyukmus sıpam canım bide az once yastıkla ilgili bişey yasmıssın anlayamadım bogulmaması için yastık nasıl oluyor

Diğer başlıkda yazdım ama tekrarlıyım kısaca.Çok kusan bebek ve ciğerlerine,geriye kaçıp boğulmasını engellemek için,zorunlu olarak normal yastık kalınlığından ince olarak yapıldı.Bu yastığa belinden yukarısıyla yan yatırıyorum.Belli bir yaşa kadar kullanılmasa da mecburen kullanıyorum.Zaten kızım minyatür bir bebek.
Yastık döşek gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3

ya canımın içi sen en iyisi git ancak rahatlıyabileceksin.
bu kadarda kafana takma olurmu çok seviyorum seni canım

ayrıca güzel bir gün geçirdiğinize çok sevindim
hergünün böyle güzel geçin canımcımŞenizŞenizŞeniz

canım benimkide cok kusuyor ama biraz azaldı bu ara nazar deymesinde benimki tosun gibi cok hareketlide oyuzden yastık koymaya korkuyorum gerci diz ustu bilgisayarımı tek eliyle kaldırıyor yastıgı rahat rahat iter diye dusunuyorum da uykusunda bellimi olur

Günaydın kıslaarr

Teşekkürler miss'im :1hug: Biz geldik,kabulünse şimdilik biz varız :)))

Yaaaa sabah sabah ütü yapıyorum.delikafadulden

Hayırlı,bol kazançlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu ve sevdiklerimizle,sevenlerimizle dopdolu bir gün ve hafta ile bu günlerle dopdolu bir ömür dileriz.Selametle.Sevgiler...a.s.

ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizdende günaydınnnnnn
kek çırptım hemencik fırına attım
öğleden sonra akideş gelecekmiş
buyrun sizde gelin hep beraber yiyelim

maharetli arkadaşıma baq bee yürüü kim tutar seni alkisalkisalkis bende börek yapcemmmmm cokacimcoook

yarışmı yapıos bacım tamam bende kekte yapacem ozaman :dilcikar: dermişimmmmmmm

nerdeyse börükten bile vasgeçecem ama günlerdir erteliomm yufka bozulacak :roflol:

nurgün sen yanlız nedemek bana sor sabahın köründen beri kimse yok burda
inler cinler top oynadık:))))))))

bende o dediklerinle arkadaş oldum evde senağlama
ee güzelim pazar günü hemen hemen hepsinin kocişi evde forma kim bakar..:jeyyar:
çarşambaya gezmeye gidicez kocim ve paşamla

ben geliyorum elvira.
erenimide alıyorruma.s.
gel gel canım başımın üstünde yerin var.
gelirseniz size kısır yaparım hehehealkisalkisalkis
yarışmı yapıos bacım tamam bende kekte yapacem ozaman :dilcikar: dermişimmmmmmm

nerdeyse börükten bile vasgeçecem ama günlerdir erteliomm yufka bozulacak :roflol:
benim yuvka çöpe gitti valla bozulmuş olmasaydı bende bugün börek yapıcaktım.
bende o dediklerinle arkadaş oldum evde senağlama
ee güzelim pazar günü hemen hemen hepsinin kocişi evde forma kim bakar..:jeyyar:
çarşambaya gezmeye gidicez kocim ve paşamla

evet canım haklısın milletin kocişi evde fıttır fıttır geziyorlar.sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…