- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.401
Arkadaslar tsk ederim hepinize ...
atesini kontrol altina aldim kuzumunda hic tadi yok
doktora gidecegiz ...
su an uyuyor ...
ALLAH(CC)nasip ederse kızım ve oğluşumla ilk gezimizi yapacağız.Hem de İstanbul'a gidiyoruz.Halamın oğluşu evleniyor.Kaynarca'ya gitcez.İlk kez gideceğim.Kuzucuklarımla ilk uzun yol yolculuğumuz bu olacak.
hihoyyyt
Uzunca bir aradan sonra tüm sülale birarada olacağız,yeni katılan gelin,damat ve bebişlerle süper olacak inşallah. :ecrin_bebek: :lepi: :asigim:
Sanırım bir sonraki yolculuk da köyümüze,Artvin' e olacak ki en uzunu olacak.Bu evimizden çıkıp köydeki evimize varışımız 24 saat veya biraz geçecek bir saat olacak.Hem de otobüs yolculuğu,bebekle çok zor ve yorucu oluyor.Oğlumla bunu yaşamıştım.Düşüncesi bile beni yoruyor.1 temmuz-1 eylül arası nasipse orada olacağız. Hayırlısı inşallah.
Tüm yola çıkanlara rabbim haklarında hayırlı olanını,hayırlı yolculuklar,kavuşmalar nasip etsin inşallah(amin).Bize de nasip etsin inşallah(amin).
iyi yolculuklar canim simdiden kazasiz belasiz :1hug:
nasil olacak bakalim : )
bizde haziran sonu antalyaya gidecegiz bayagi uzun bir yol olacak kafamçokkarıştı nasil gideriz diye dusunuyorum
ins. hasta olmaz kuzucuklar en cok ondan korkuyorum hava degisiminden
kızlarrrr bu lora hatunu facede hangi ismi kulanıyor bileniniz varmı
kızzz aç göslü sanada yeni rep vermiştim ya zaten daha kaç kere vereyim :roflol: :roflol:
::
lora facedemisengözlerimebaksanab
bende merak ettim şimdikCADIARZU
............[/color]kışçelerim,
ben sadece huylandım,
şöyle diyim benim 2 tane gıda mühendisi arkadasım,
bi tane de eşi cocuk doktoru olan arkadasım bebelac kullanma dedi beni kıza mama yediriken gördüklerinde.
Hepsi de gayet benim anlamadığım bilimsel tabirler kullanarak ifade ettikleri için yarısını anlamadım ben tabi.
Gıda literatürüne baya uzağım:bbo:
Okuduğum şeyler de forumlarda okuduğum şeyler.
Yani burda doğrudur diye söylenmez.
Benim kzı zaten sevmedi bebelac ürünlerini.
Yani aklınızda bulunsun diye.
[color="darkred"]bilgi için teşekkürler canım ama ben yıllar öncesinden beri kabız yapmaması adına denemediğim mama kalmamıştı..o yıllarda bebelec ta ucuz olduğu için - ki hala öyle- pek cesaret edememiştim.ama tavsiye üzerine denedim ne kabızlık ne kof kilo yaptı çok memnun kalmıştım..
şimdi kızımda da aptamil ile başlamıştım aynı sorunu yaşayınca direkt bebelac a geçiş yaptım ve yine çok memnun kaldımmm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?