- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.561
loracım msn de senden bir mail geldi ama çözemedim tam olarak canım yaa...
aklıma bir temel fıkrası geldi anlatmassam çatlarım ....
temel bigün milletvekili olmuş..
tsunamiden sonra başbakan ile birlikte felaket bölgesini ziyerete gitmişşş
derken temeli gören gazeteci yanına gelerek temele sormuş...
sayın temel sizin oralarda da bu tür doğal felaketler olurmu?
temel şöyle bir düşünmüşşşCADIARZU
haçan pizim karadenüzde tsunami felaketi olmadi ama rusunami felaketi çok evler yıktı demişşşş
Gunaydin arkadaslar
gecmis olsun dilekleriniz icin tsk ederim a.s.
kuzular uyuyor
bu geceyi rahat gecirdi minik kuzum
uyansinlar igneye goturecegim minik kuzumu
kizlar birsey soracagim
doktorumuz vitaminini degistirdi
supra vit verdi
size verdi mi yada boyle birsey dedi mi doktorunuz ?
Buyuk oglumu Dubai de buyuttugum icin (giderken 4 aylikti)
turkiye de ne veriyorlar bilemedim
buyuk oglumada d-vit ten sonra buna benzer bir vitamin kullanmistim orada
cevap bekliyorum a.s.
Canım biz ilk aylardan beri kullanıyoruz supravit'i.Multivitamin gibi vitamin karışımı.Sabah,akşam birer kahve kaşığı ver dedi doktor.Ben akşamları unuttuğum için gündüz bir kahve kaşığından biraz fazla veriyorum.Ferrum gibi leke de yapmıyor.O konuda da canın sıkılmasın.Lekesi kolay çıkıyor yerimseniben
Lora geçmiş olsun.
Okudum da ne okuduğumu unuttum :mymeka:
Kızıma yere kocaman yorgan serdim.Oyuncakları da etrafında.Yuvarlanıp duruyor
haçan pizim karadenüzde tsunami felaketi olmadi ama rusunami felaketi çok evler yıktı demişşşş
ben bisey yollamadim valla bacim
ne mailiymis
senin ismin ile almanca sanırım facebook ile alakalı istersen sana geri göndereyim biraz sonra canım
meraklandırmışımdır senide akşam akşam ...
Dip not:
Kızlar bu akşam fantazi yaptım. kaydirigubbakcemile3 Anne sütünden yoğurt mayaladım.cokacimcoook
Sonucu yarın alıcam.Sizinle de paylaşırım. beni izlemeye devam edin anacım..Şeniz
İyi geceleeeer
Tutturamazsııııııııııııııııııın:)
alemsin lilyumcum süpermiş :teytey:
bi denesin zatii sen
Niirdesiniz bakkem?Uyutamadınız mı sıpalarınızı? kaydirigubbakcemile2
Benim sıpam mışıl mışıl uyuyor.Aman maşallah diyeyim de uyanmasın.İki gündür gece yarısı uyanıp biraz egzersiz yapıyor.Gece kendime ayırdığım vakitten de çalıyor yani cimcimem.
Bu arada ailecek cırcır olduk.Bugün midem çok kötüydü.Şimdi daha iyiyim.Kızımın gece uykularının bölünmesi de ondandı sanırım.Çünkü ayaklarını havaya kaldırdıkça aşağıdan pırtlıyordu.Bugün onunki geçti bizimki başladı.Yarına geçse bari
:mymeka: tutmadı yoğurt kızlaaar.. böööyle tortulu filan bişi oldu. Yoğurda benzemiodu yani. Böylece zaten daha önce konuştuğumuz vee olmayacaktır dediğimiz şeyi test de etmiş olduk.
kafamçokkarıştı
Selam güzel annelerim.
SZK'cım Emre ile isimleri aynı anlamdaymış.Bu durumu babamızla bir değerlendirelim.CADIARZUGerçi sırada çok talibimiz var.Kız evi naz evi diyor babası.Başka da birşey demiyor şimdilik :sm_confused:
canım naber nasıl gidiyor....
tutmadı demek olsun yaa canın sağolsun test ettin ama onaylayamadın ....
ben yoğurdu danino süt ile mayalıyorum canım çokda güzel oluyor kıvamı ama
duyduğum kadarı ile7.aydan önce yoğurda başlamamak lazımmış oyüzden son 15 gündür kestim yoğurdu ben...
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. essahtanmı kıs alkisalkisalkis ay çook merak ettim önce bana söyle banane banane dermişimm.. şaka bi yana sonucunu hemen yaz canım akşam geldiğinde..
bu arada ÇOOKK özür dilerim yaa.. sen dün bana bisürü şey yazdın yazdın bense sana 2 cevap yazamadım dün. sana özel tek cvp vericektim akşam girip okudugunda karışmasın diyee ama sonra bilgisayar başına geçemeyince bida sana olan cvplarım kaldı yazamadım. içimde patladı. szk.cim canımcım tatlım kıymetlim akşam geldiğinde ona cevap yazdığımı göremicek die çook üzüldüm ben senağlama sen anladın beni dimii.. nasıl geçmiş günün bi okiyim yazmışsındır heralde.. geçmişi okuyamadan pat die cvbı yazdım bu sefer kaynama olmasın die a.s canım arkidişim Şeniz
hosbuldum cnm
valla grip oldum onunla ugrasiyorum
usuttum sanirim ogluma gecmesin diye ugrasiyorum
allahtan asisi var diye icim rahat
tamam cnm face e bir bakayim ben
öyle önemli şahsiyetler değil canım Şeniz
keçilerimi getirdiler benim bugünde
boşwer salla gitsin
kızlar sanırım benim oğluş ta grip olacak bugün burnu tıkalı gibi sabah ta hafif öksürüyodu şimdi öksürük yok ama burnu akmaaya başladı
babamıza damla ısmarladık
çok terliyo acaba ondan mı oldu ki anlamadım:uhm:
senin ismin ile almanca sanırım facebook ile alakalı istersen sana geri göndereyim biraz sonra canım
meraklandırmışımdır senide akşam akşam ...
Niirdesiniz bakkem?Uyutamadınız mı sıpalarınızı? kaydirigubbakcemile2
Benim sıpam mışıl mışıl uyuyor.Aman maşallah diyeyim de uyanmasın.İki gündür gece yarısı uyanıp biraz egzersiz yapıyor.Gece kendime ayırdığım vakitten de çalıyor yani cimcimem.
Bu arada ailecek cırcır olduk.Bugün midem çok kötüydü.Şimdi daha iyiyim.Kızımın gece uykularının bölünmesi de ondandı sanırım.Çünkü ayaklarını havaya kaldırdıkça aşağıdan pırtlıyordu.Bugün onunki geçti bizimki başladı.Yarına geçse bari
canım naber nasıl gidiyor....
tutmadı demek olsun yaa canın sağolsun test ettin ama onaylayamadın ....
ben yoğurdu danino süt ile mayalıyorum canım çokda güzel oluyor kıvamı ama
duyduğum kadarı ile7.aydan önce yoğurda başlamamak lazımmış oyüzden son 15 gündür kestim yoğurdu ben...
iyi canım nasıl olsun. son iki günde toplam 8 saat uyumuşum.. eskiden olsa şu an bayılmıştım valla.. Aman dilimi ısırayım. Allah oğluşa sağlık sıhhat versin de.. Gece de gündüz de mesai yaparım ben..
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?