2008 Aralık Anneleri

ayy lilyum alemsin :roflol::roflol::roflol:komikmiş gerçektenalkisalkisalkis

Canım biz ilk aylardan beri kullanıyoruz supravit'i.Multivitamin gibi vitamin karışımı.Sabah,akşam birer kahve kaşığı ver dedi doktor.Ben akşamları unuttuğum için gündüz bir kahve kaşığından biraz fazla veriyorum.Ferrum gibi leke de yapmıyor.O konuda da canın sıkılmasın.Lekesi kolay çıkıyor yerimseniben

Lora geçmiş olsun.

Okudum da ne okuduğumu unuttum :mymeka:
Kızıma yere kocaman yorgan serdim.Oyuncakları da etrafında.Yuvarlanıp duruyor

sagol bidenema.s.

alemsin lilyumcum süpermiş :teytey:
bi denesin zatii sen

senin ismin ile almanca sanırım facebook ile alakalı istersen sana geri göndereyim biraz sonra canım
meraklandırmışımdır senide akşam akşam ...

valla lilyumcum face pek bilmedigim icin rastgele bazen biseyleri tikliyorum
benim msnde ona bagli oldugundan belki yanlislikla gelmistir bidenem

Niirdesiniz bakkem?Uyutamadınız mı sıpalarınızı? kaydirigubbakcemile2
Benim sıpam mışıl mışıl uyuyor.Aman maşallah diyeyim de uyanmasın.ıki gündür gece yarısı uyanıp biraz egzersiz yapıyor.Gece kendime ayırdığım vakitten de çalıyor yani cimcimem.

Bu arada ailecek cırcır olduk.Bugün midem çok kötüydü.Şimdi daha iyiyim.Kızımın gece uykularının bölünmesi de ondandı sanırım.Çünkü ayaklarını havaya kaldırdıkça aşağıdan pırtlıyordu.Bugün onunki geçti bizimki başladı.Yarına geçse bari

:mymeka: tutmadı yoğurt kızlaaar.. böööyle tortulu filan bişi oldu. Yoğurda benzemiodu yani. Böylece zaten daha önce konuştuğumuz vee olmayacaktır dediğimiz şeyi test de etmiş olduk.

Tutturamazsııııııııııııııııııın :)

kafamçokkarıştı

Bulaşıcı cırcır mı :uhm: Hem de Anitadan size.. kafamçokkarıştı
Edoşçuum nie cırcır ettin Anita'cığımı bacım.. klava:

canım naber nasıl gidiyor....
tutmadı demek olsun yaa canın sağolsun test ettin ama onaylayamadın ....
ben yoğurdu danino süt ile mayalıyorum canım çokda güzel oluyor kıvamı ama
duyduğum kadarı ile7.aydan önce yoğurda başlamamak lazımmış oyüzden son 15 gündür kestim yoğurdu ben...

kaydirigubbakcemile3 evet evet aynıymış .. Bu bi işaret alkisalkisalkis
valla ben başka talip filan bilmem. bi kızı bin kişi ister bi kişi alır.. azimliyiz oğluşumla.. :asigim:

iyi canım nasıl olsun. son iki günde toplam 8 saat uyumuşum.. eskiden olsa şu an bayılmıştım valla.. Aman dilimi ısırayım. Allah oğluşa sağlık sıhhat versin de.. Gece de gündüz de mesai yaparım ben..

aaaa çok şaşırdım yoğurt olayına.. Canım bizim dr unm bana verdiği listede 4. aydan sonra verilecek sayılı gıda arasında yer alıyo.. :1shok:

Ossun güzleim senin canınm sağolsun..

Accuk okudum hızlıca ben de atlamış olabilirim dün. Kayracım ek gıdaya geçiomuş ya heyecan vardır şimdi sende.. Afiyet şekerler olsun kayracığıma.. Yarasın ona annesi..

Ay süt verirken çok kolay ne vericen belli. ek gıda olunca şimdi şu sonra bu bi de ilk zaman bi sürü kural onu yiyemes bunu yutamaz filan anladım ben seni. Şeniz

Sen gündüs ben gece valla rastlaşamıyoruz die çok üzülüyorum :1no2:

hosbuldum cnm
valla grip oldum onunla ugrasiyorum
usuttum sanirim ogluma gecmesin diye ugrasiyorum
allahtan asisi var diye icim rahat
tamam cnm face e bir bakayim ben

Canıım geçmiş olsun. İnşallah geçmez oğluşuna.. :Saruboceq:

öyle önemli şahsiyetler değil canım Şeniz
keçilerimi getirdiler benim bugünde

:1hug: Dert etme şekercim sen boşveer.. Giden gider kalanlar dost denir..

İnşallah ilerlemez Hymcim. :Saruboceq: Çook geçmiş olsun..

senin ismin ile almanca sanırım facebook ile alakalı istersen sana geri göndereyim biraz sonra canım
meraklandırmışımdır senide akşam akşam ...

senin face mi var yoksaaaa... :1shok:

delikafadulden:roflol:delikafadulden

geçmiş olsun canım.dikkat edin kendinizeŞeniz

acıkcası canım bende bu yoğurt konusunda muallakta kaldım.su ana kadar bizde vermedik bu aydan sonra başlıyacam amakaydirigubbakcemile5

canım çalışınca öğle oluyoo.sanırım Allah bize yardım ediyoo.normalde ben uykuya aşırı düşkün bi insanımdır.ama oğluşum olduğundan beri hiç zorlanmadım.normalde 3 saatlik uykuyla hayatta ayakta duramzdımm.şimdi işte cok rahatımm.sanki dersin 8 saat uyumuş gibi.iyikide öğle yokksa ne yapardıkkkyerimsenibenŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…