- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.581
bizdende günaydın
edam y cim nasılsın bacım
günaydın canımm
iyiyim sen nasıl oğluşun nasılll
bugün millet yokkk
walla cnm ne iyi diyim ne kötü
kendimi acayip boşlamış ve kötü hissediyorum
oğlan uyudu elimi daha bir işe sürmedim
canım istemiyor bir tuhafım bugün :çok üzgünüm:
kimsede yok bugün
sanırsam bebişlerle uğraşıyorlar
çoğununda c.tesi kocası evde
ondan girmiyorlardır :asigim:
günaydın nugün nasılsın
edam_y Alıntı:
havaların verdiği bi durum olsa gerek
insan psikolojını cok etkiliyooo
malum artık yazda geliyooo........
iyi canım nasıl olsun. son iki günde toplam 8 saat uyumuşum.. eskiden olsa şu an bayılmıştım valla.. Aman dilimi ısırayım. Allah oğluşa sağlık sıhhat versin de.. Gece de gündüz de mesai yaparım ben..
aaaa çok şaşırdım yoğurt olayına.. Canım bizim dr unm bana verdiği listede 4. aydan sonra verilecek sayılı gıda arasında yer alıyo.. :1shok:
delikafadulden:roflol:delikafadulden
geçmiş olsun canım.dikkat edin kendinizeŞeniz
acıkcası canım bende bu yoğurt konusunda muallakta kaldım.su ana kadar bizde vermedik bu aydan sonra başlıyacam amakaydirigubbakcemile5
canım çalışınca öğle oluyoo.sanırım Allah bize yardım ediyoo.normalde ben uykuya aşırı düşkün bi insanımdır.ama oğluşum olduğundan beri hiç zorlanmadım.normalde 3 saatlik uykuyla hayatta ayakta duramzdımm.şimdi işte cok rahatımm.sanki dersin 8 saat uyumuş gibi.iyikide öğle yokksa ne yapardıkkkyerimsenibenŞeniz
yok canımcım face yokta msn var mail gelmişti de yanlışlık olmuşşşş
sanıyorum her doktorun yoğurt stratejisi farklı olsa gerek çünkü çevremde de bu konuda muallakta kalanlar var canımmm
ama ben mantıken 7.aydan sonra başlanmasını daha uygun gördüm çünkü inek sütü ile mayalanıyor sonuçta...
ama kefir yada anne sütü ile mayalanırsa vermek sanki 4.aydan sonra uygun olabilir....
çalışma hayatının düzene girmesine sevindim ayrıca....
Masallah
bizim yerimize de gezin canim : )
bizim tatile de az kaldi ...23 haziranda otele giris yapacagiz 10 gun Antalya (kemer)dayiz :lepi:
bakalim nasil gececek tatil iki veletle delikafadulden
ben geldim
geziyoz bol bol uyuyoz ooohhh tatil yapıyoz
ve hepinizi öpüyozzzzzŞeniz
Gold'cum döktürmüşsün yine:)Yalnız bu selülit formülü biraz pahalıya gelir bence.Şahsen ben uygulayamam.Çatlaklar için olanı daha hesaplı kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana dün uyguladım da sürdüğüm yerler yumuşacık oldu.İnşallah çatlakların gittiğine de şahit olurum.Yalnız,kahve kahve koktum gece boyu kaydirigubbakcemile3
kız edoş cidden faydası olacak mı dersin :1shok:
bizde de limon bitmiş.
yarın alıp ben de uygulamaya başlıcam
Canım olacak gibi bir his var içimde.Formül işe yaramasa inancımla haklayacağım çatlakları :jeyyar:
Kahve pütürlü ya,masaj da oluyor ovaladıkça.Limon da geriyor ve bebek cildi gibi oluyor sürdüğüm yer.Ben denemeye azimle devam edeceğim.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?