2008 Aralık Anneleri

günaydın canımm
iyiyim sen nasıl oğluşun nasılll

bugün millet yokkk

walla cnm ne iyi diyim ne kötü
kendimi acayip boşlamış ve kötü hissediyorum
oğlan uyudu elimi daha bir işe sürmedim
canım istemiyor bir tuhafım bugün :çok üzgünüm:

kimsede yok bugün
sanırsam bebişlerle uğraşıyorlar
çoğununda c.tesi kocası evde
ondan girmiyorlardır :asigim:

havaların verdiği bi durum olsa gerek
insan psikolojını cok etkiliyooo
malum artık yazda geliyooo........

günaydın nugün nasılsın

işte keyifsiz biraz cnm sen nasılsın
edam_y Alıntı:

havaların verdiği bi durum olsa gerek
insan psikolojını cok etkiliyooo
malum artık yazda geliyooo........

püff bilmemki havalar açsada sanki hala kıştayım :çok üzgünüm:

neyse ben kaçar Emirhan uyandı bağırıyor

SZK dan alıntı
senin face mi var yoksaaaa...

yok canımcım face yokta msn var mail gelmişti de yanlışlık olmuşşşş

sanıyorum her doktorun yoğurt stratejisi farklı olsa gerek çünkü çevremde de bu konuda muallakta kalanlar var canımmm
ama ben mantıken 7.aydan sonra başlanmasını daha uygun gördüm çünkü inek sütü ile mayalanıyor sonuçta...
ama kefir yada anne sütü ile mayalanırsa vermek sanki 4.aydan sonra uygun olabilir....

çalışma hayatının düzene girmesine sevindim ayrıca....

Hakkaten canım yaa. Allah yardım ediyo. yoksaq ben takıntılı biri olarak güde 8 saat uyumazsam kendine gelemeyen biriyim. Allah hepimizin yardımcııs olsun.. Şeniz

yok canımcım face yokta msn var mail gelmişti de yanlışlık olmuşşşş

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben hem normal hem kefirle mayalıyorum. herhangi bi alerjik durum da olmadı ama.. inşallah sonradan ortaya çıkan bişi olmaz..

Bakiim sağdıklarımdan artan sütüm olunca süt ve anne sütü karışımından da bi yoğurt yapma denemesi yapıcam.. bi de anne sütünü mamayla kıvamlandırıp denenebilir. Ama mamamız yok.. :1no2:

selam annişler nasılsınız fazla giremiyom siteye ben bilgisayar bozuktu

dişi çıkan bebişlerimiz olmuş maşallah inciler gelmiş

perim enesimede geçmiş olsun diyeyim tam anlamıyla okuyamadım ama.kis sorunu dimi

Masallah
bizim yerimize de gezin canim : )
bizim tatile de az kaldi ...23 haziranda otele giris yapacagiz 10 gun Antalya (kemer)dayiz :lepi:
bakalim nasil gececek tatil iki veletle delikafadulden

aaaa zepçim antalya kemer adresana gittik

geçen sene mükemmel yer
orayı görünce marmarayı beyenmez oldum

2çocuklada kolay olr tabi babalar yardımcı olcak

ben geldim
geziyoz bol bol uyuyoz ooohhh tatil yapıyoz
ve hepinizi öpüyozzzzzŞeniz

gez gez tatlı cadı özledik seniŞeniz

herkeze mutlu hafta sonları dilerim canlarım...

iyi akşamlar kızlari
kimsecikler yokkk.. Benim yazun ne giydirelim baslığına yazdığım yastık kılıfı teorimi okudunuz mu?

Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.
Siz de kurtulacaksınız,inanın

Kızlar bu yazıyı selilüt tedavi yöntem formunda buldum.. Ne dersiniz, uygulayan oldu mu aranızda? Emzirirken uygulanır mı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Gold'cum döktürmüşsün yine:)Yalnız bu selülit formülü biraz pahalıya gelir bence.Şahsen ben uygulayamam.Çatlaklar için olanı daha hesaplı kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana dün uyguladım da sürdüğüm yerler yumuşacık oldu.ınşallah çatlakların gittiğine de şahit olurum.Yalnız,kahve kahve koktum gece boyu kaydirigubbakcemile3

valla susam yağı bende hamilelikten duruyor yarım şişe kadar... Okurken ben de susam yağı ile doğru seçim yapmışım, badem yağı sürseydim şimdi bir de susam yağı alacaktık diye düşündüm delikafadulden delikafadulden
valla benim öncelikli sorunum selülit :)) Daha ucuz bir formülün var ise yaz anacım, yazması bedava sositososito

kız edoş cidden faydası olacak mı dersin :1shok:

bizde de limon bitmiş.
yarın alıp ben de uygulamaya başlıcam

Hahahaa kaydirigubbakcemile3 Bana da badem yağıyla bir formül bul o zaman.benim de badem yağımdan arttı.Daha doğrusu kokusu sinen iki geceliği çöpe attıktan sonra kullanmamıştım-tatlicadiarzu-
Şu hazır kremler daha ucuza gelmez mi ki kafamçokkarıştı
Kese gibi bir şeyle selülitli bölgeye dıştan kalbine doğru sürterek kızarıncaya kadar her banyoda masaj yap canım.Ender Saraç'tan dumuştum bunu.O bölgedeki hücreleri canlandırıyormuş.Ben biraz yapıp sıkılmıştım.Banyoda çok zaman geçirmeyi sevmiyorum da.Sonrasında yağını sürersin;atılmasın delikafadulden

kız edoş cidden faydası olacak mı dersin :1shok:

bizde de limon bitmiş.
yarın alıp ben de uygulamaya başlıcam

Canım olacak gibi bir his var içimde.Formül işe yaramasa inancımla haklayacağım çatlakları :jeyyar:
Kahve pütürlü ya,masaj da oluyor ovaladıkça.Limon da geriyor ve bebek cildi gibi oluyor sürdüğüm yer.Ben denemeye azimle devam edeceğim.kaydirigubbakcemile2

aah ah benim de denemekten ve azmetmekten başka çarem yok

dur sorayım o zaman,
peki sürdükten ve ovaladıktan sonra bekledin mi?
ay benim hiç vaktim olmuyor öle banyoda oyalanmaya :çok üzgünüm:

Hafif yanma hissediyorum demiş o kız.Ben pek hissetmedim.5dk diyor.Belki o kadar olmamıştır benim ovalamam.Durup bekletmedim öylece.Ovaladım sürekli.Ama benim önceden de belimde,bacaklarımda çatlaklar olduğundan ve göbekle birlikte şişmanlıktan dolayı,bayağı geniş bir bölgeyle uğraştım kaydirigubbakcemile3 Kısacası;plastik bir bardağa hazırlayıp banyoya girdim.Yıkanmadan önce ovalandım,ovalandım ve normal duşumu aldım.O kadaaaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…