2008 Aralık Anneleri

hee iyimiş o zaman,
off cok zaman sıkıntısı yaşıyorum ben ya..

bugün paldır küldür bi temizlik yapışım vardı,
görmeniz gerek..
vakit de dar olunca feleğim şaştı..

pislik bulaşık toz,
nefret ediyorum,
tiksiniyorum,
fenalık geldi,
bunaldım :bbo:

bööööööööö al bendende okadar hayatım laelaelaelaelae ben çogunu çok az yaptıgım halde bıktıımmmmmm.. çok tembelim ben :çok üzgünüm: çatlak değilde sülüülütt sorunu bendede varr ama ben üşenirim hayatta ugraşamam yaa napcam buu portakall popoyla bilmiom :sm_confused:

Zaman sıkıntısını hepimiz yaşıyoruz BHK'cım.Bu arada daha önce sormayı unuttum.Senin bulaşık makinen yok mu?Elde yıkıyorsan çok zaman alıyor da ondan soruyorum.

kızlar kaç gündür yazıcam yazamadım..
gecen temmuz anneleri bölümüne bakmıştım bi vesileyle..

inanamazsınız 2009 temmuz annelerinin mesaj sayısı 45 binlere ulaşmış.

biz 28,610 civarındayız.

hem de bizden aylaaar aylaaar sonra geldiler.
aah ah ne paylaşımlar yapıyor millet demek

Miss'cim neyse ki senin bebek de erkek.Gold'la birlikte az harcayıp göstermelik sünnet düğünü yapar,altınlarla bıçak altına yatarsınız olur biter kaydirigubbakcemile3 Gold'un hamileyken kurduğu hayaliydi buydu

Zaman sıkıntısını hepimiz yaşıyoruz BHK'cım.Bu arada daha önce sormayı unuttum.Senin bulaşık makinen yok mu?Elde yıkıyorsan çok zaman alıyor da ondan soruyorum.

o bulaşık makinası olayım cook uzun bi hikaye benim.
şu an bozuk,
uzun süredir bozuk.
aslında idare ediyordum ama,
tam ben isyan ettim,
alalım dedik,
pat diye araba alınca erteledik:bbo:

off hem de ne zaman almak inanamazsın..
yemeyip içmeyip alıcam zaten bi makine.

Aaa:1shok:Ciddi misin?Bütün dedikodular orada desene delikafadulden

ah walla bende selülit olsa,
çatlaklarım yerine keşke..
bu çatlak öyle bi olay ki,
hiç bişeye benzemiyor :bbo:

Aaa:1shok:Ciddi misin?Bütün dedikodular orada desene delikafadulden

di mi yaa...
hatta mesaj sayısı 33binlere ulaştığında modlar kilitlemiş topiği.
cok olmuş,arşiv olarak kalsın,
yeni başlık açalım ordan devam edin demişler:bbo:

way anasını

offf içim daralıyor benim bu gece..
yatmam lazım,
dinlenemiyorum yoksa..

hadi öptüm hepinizi....

bizdenden iyi pazarlar hepucuğunuzee..a.s.

bugün hava kapalı oğlumla evde tıkanıp kaldıkk
ne şansız ve bahtsız bi kadınım yaaaaa:roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

Güzel aralık anelerin haftasonu iyi geçiyodur umarım.

Dün gece bi kaçamak yapıp oğluş uyuduktan sonra sinemaya gittik eşimle.. Annelerin bebişe bakma amacıyla yatılı olarak kalmasının avantajlarından biri de bu sanıyorum. 1 gibi döndük .. Fakat ben midemi mi üşüttüm her ne olduysa tüm geceyi donarak ve çıkararak geçirdim. Sabah da kahvaltıya misafirimiz vardı. Gece de uyuyamayınca hala fecii durumdayım.Üstüne Emre bugün malesef hiç emmek istemiyor. Zehirlenme ihtimalimi de düşündüm ya bi yandan Zehirlenen anennin emzirmesi
konusunda bi fikri olan var mı aranızda..

çok geçmiş olsun canım,

bu konuda hiç bir fikrim yok, sorunu aynen google'a yazsan bişeyler çıkarmı acaba?

szk cııım ben bu soruyu aynen goggle'a yazdım, bazı haberler çıktı

Anne sütü zehir oldu

belki uç örneklerdir bilemiyorum ama ürkütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…