- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.601
Hafif yanma hissediyorum demiş o kız.Ben pek hissetmedim.5dk diyor.Belki o kadar olmamıştır benim ovalamam.Durup bekletmedim öylece.Ovaladım sürekli.Ama benim önceden de belimde,bacaklarımda çatlaklar olduğundan ve göbekle birlikte şişmanlıktan dolayı,bayağı geniş bir bölgeyle uğraştım kaydirigubbakcemile3 Kısacası;plastik bir bardağa hazırlayıp banyoya girdim.Yıkanmadan önce ovalandım,ovalandım ve normal duşumu aldım.O kadaaaar.
hee iyimiş o zaman,
off cok zaman sıkıntısı yaşıyorum ben ya..
bugün paldır küldür bi temizlik yapışım vardı,
görmeniz gerek..
vakit de dar olunca feleğim şaştı..
pislik bulaşık toz,
nefret ediyorum,
tiksiniyorum,
fenalık geldi,
bunaldım :bbo:
Zaman sıkıntısını hepimiz yaşıyoruz BHK'cım.Bu arada daha önce sormayı unuttum.Senin bulaşık makinen yok mu?Elde yıkıyorsan çok zaman alıyor da ondan soruyorum.
kızlar kaç gündür yazıcam yazamadım..
gecen temmuz anneleri bölümüne bakmıştım bi vesileyle..
inanamazsınız 2009 temmuz annelerinin mesaj sayısı 45 binlere ulaşmış.
biz 28,610 civarındayız.
hem de bizden aylaaar aylaaar sonra geldiler.
aah ah ne paylaşımlar yapıyor millet demek
bööööööööö al bendende okadar hayatım laelaelaelaelae ben çogunu çok az yaptıgım halde bıktıımmmmmm.. çok tembelim ben :çok üzgünüm: çatlak değilde sülüülütt sorunu bendede varr ama ben üşenirim hayatta ugraşamam yaa napcam buu portakall popoyla bilmiom :sm_confused:
Aaa:1shok:Ciddi misin?Bütün dedikodular orada desene delikafadulden
di mi yaa...
hatta mesaj sayısı 33binlere ulaştığında modlar kilitlemiş topiği.
cok olmuş,arşiv olarak kalsın,
yeni başlık açalım ordan devam edin demişler:bbo:
way anasını
Güzel aralık anelerin haftasonu iyi geçiyodur umarım.
Dün gece bi kaçamak yapıp oğluş uyuduktan sonra sinemaya gittik eşimle.. Annelerin bebişe bakma amacıyla yatılı olarak kalmasının avantajlarından biri de bu sanıyorum. 1 gibi döndük .. Fakat ben midemi mi üşüttüm her ne olduysa tüm geceyi donarak ve çıkararak geçirdim. Sabah da kahvaltıya misafirimiz vardı. Gece de uyuyamayınca hala fecii durumdayım.Üstüne Emre bugün malesef hiç emmek istemiyor. Zehirlenme ihtimalimi de düşündüm ya bi yandan Zehirlenen anennin emzirmesi
konusunda bi fikri olan var mı aranızda..
Güzel aralık anelerin haftasonu iyi geçiyodur umarım.
Dün gece bi kaçamak yapıp oğluş uyuduktan sonra sinemaya gittik eşimle.. Annelerin bebişe bakma amacıyla yatılı olarak kalmasının avantajlarından biri de bu sanıyorum. 1 gibi döndük .. Fakat ben midemi mi üşüttüm her ne olduysa tüm geceyi donarak ve çıkararak geçirdim. Sabah da kahvaltıya misafirimiz vardı. Gece de uyuyamayınca hala fecii durumdayım.Üstüne Emre bugün malesef hiç emmek istemiyor. Zehirlenme ihtimalimi de düşündüm ya bi yandan Zehirlenen anennin emzirmesi
konusunda bi fikri olan var mı aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?