- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.641
evet tam senlik :mymeka:
anammmmm elvira kız süperrrrrrrr heryeri ayrı oynuyoo seni oynaq :roflol:
hala haftasonu devam ediyor bazılarınızda heralde..
hadi toplaşın gelin bakayım..
anammmmm elvira kız süperrrrrrrr heryeri ayrı oynuyoo seni oynaq :roflol:
canım sana yürekten katılıyommm kimse gelmiyo artıkk
yada sanırım kimse muhabbet etmek istemiyo artıkınn:çok üzgünüm:
kıss senin su sözlerin var ya:roflol: inan senin eşin hayatta yaşlanmazzz
cok sanslıııııı
kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki
bende az konusulunca sinir oluoom.. gözünüzü sewem kızlar burayı ihmal etmeyekk.. bizimde mesaj sayımız temmuz anaları gibi 50binlere dayansın yaaaaaaa :çok üzgünüm:
ayrıcaa anacım teşekkür ederimm bak yine aklıma rep.leri getirdinn :roflol: ayrıca bippp!! d..ü başı ayrı oynaq kurba diicektimde zor tuttum kendimi yani baq yine tutamadım. delikafadulden bayıldım dürbün elviraa :roflol:
eczaneden maske al canım. zor oluyo kullanmak heleki sıcaklardaa ama oğluna gecmesin yazık mecburen katlanıcan çok geçmiş olsun yaaaa senağlama onada serum fizyolocikk damlat sık sık
aynen öyle yaptık canım ama maske o kadar zor oluyo ki anlatamam. sıcaktan boğuluyorumm resmen. ama herşey oğluş için
miss allah senin iyiliğini versin valla çok güldüm d.ü başı ayrı oynak kurba hakaydirigubbakcemile3
kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki
bende az konusulunca sinir oluoom.. gözünüzü sewem kızlar burayı ihmal etmeyekk.. bizimde mesaj sayımız temmuz anaları gibi 50binlere dayansın yaaaaaaa :çok üzgünüm:
ayrıcaa anacım teşekkür ederimm bak yine aklıma rep.leri getirdinn :roflol: ayrıca bippp!! d..ü başı ayrı oynaq kurba diicektimde zor tuttum kendimi yani baq yine tutamadım. delikafadulden bayıldım dürbün elviraa :roflol:
bilmemmi canım bnmde başıma gelmişti bizede eşim bulaştırmıştıı.. en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle ailecek a.s.
sırnaşık şey napiiimm kıııııııı görüncee avatarı aklıma ilk o geldii.. banlanacaaz senin yüzünden ağzı bozuq karu die atıcaklar benii delikafadulden
merhaba annisler a.s.
hym `cim gecmis olsun canim insallah kisa sürede atlatirsin :1hug:
hoşgeldin suzicimmmmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?