2008 Aralık Anneleri

hala haftasonu devam ediyor bazılarınızda heralde..
hadi toplaşın gelin bakayım..

canım sana yürekten katılıyommm kimse gelmiyo artıkk
yada sanırım kimse muhabbet etmek istemiyo artıkınn:çok üzgünüm:

anammmmm elvira kız süperrrrrrrr heryeri ayrı oynuyoo seni oynaq :roflol:

kıss senin su sözlerin var ya:roflol: inan senin eşin hayatta yaşlanmazzz
cok sanslıııııı

kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki

bende az konusulunca sinir oluoom.. gözünüzü sewem kızlar burayı ihmal etmeyekk.. bizimde mesaj sayımız temmuz anaları gibi 50binlere dayansın yaaaaaaa :çok üzgünüm:

ayrıcaa anacım teşekkür ederimm bak yine aklıma rep.leri getirdinn :roflol: ayrıca bippp!! d..ü başı ayrı oynaq kurba diicektimde zor tuttum kendimi yani baq yine tutamadım. delikafadulden bayıldım dürbün elviraa :roflol:

kızlar ya babamızdan oğluşa grip bulaşacak diye korkarken bana bulaştı yaaa oğluşun da muunu tıkalıbenneyaptımki

eczaneden maske al canım. zor oluyo kullanmak heleki sıcaklardaa ama oğluna gecmesin yazık mecburen katlanıcan çok geçmiş olsun yaaaa senağlama onada serum fizyolocikk damlat sık sık

miss allah senin iyiliğini versin valla çok güldüm d.ü başı ayrı oynak kurba hakaydirigubbakcemile3

eczaneden maske al canım. zor oluyo kullanmak heleki sıcaklardaa ama oğluna gecmesin yazık mecburen katlanıcan çok geçmiş olsun yaaaa senağlama onada serum fizyolocikk damlat sık sık

aynen öyle yaptık canım ama maske o kadar zor oluyo ki anlatamam. sıcaktan boğuluyorumm resmen. ama herşey oğluş için

kızlar ben kaçiim oğluşu yıkyım babamız yemeğe gelcek. öğleden sonra burlardayım canlar öpüyorum Şeniz

hym canım geçmiş olsun tatlım. bencede bi maske alıver bebişine bulaşmasın bide bol limonlu ihlamur adaçayı filan iç ben öyle geçirdim enes doğdu doğalı 6 kere grip oldum bi kere bulaştı oda hem ben hem babası hemide gerizekalının başkanı olan bi şahsiyetten. en güzel ilaç bitki çaylaı çabuk iyileşirsin ayrıca oğluşunada ıhlamur içir karşılıklı içersiniz artıkın

aynen öyle yaptık canım ama maske o kadar zor oluyo ki anlatamam. sıcaktan boğuluyorumm resmen. ama herşey oğluş için

bilmemmi canım bnmde başıma gelmişti bizede eşim bulaştırmıştıı.. en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle ailecek a.s.

miss allah senin iyiliğini versin valla çok güldüm d.ü başı ayrı oynak kurba hakaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey napiiimm kıııııııı görüncee avatarı aklıma ilk o geldii.. banlanacaaz senin yüzünden ağzı bozuq karu die atıcaklar benii delikafadulden

geçmiş olsun canımm Şeniz

ben bugün rep lerimi verdim verebildiklerime rahatım artıkkk:roflol:naniknanik

şakkıdışakkıdışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…