2008 Aralık Anneleri

zea o nasıl haber öyle
acaba tarım ilacı falan mı vardı??*

anne sütünün zehirlendiğini ilk defa duydum:1shok:

inşallah bişey yoktur szk

çok geçmiş olsun canım,

bu konuda hiç bir fikrim yok, sorunu aynen google'a yazsan bişeyler çıkarmı acaba?

szk cııım ben bu soruyu aynen goggle'a yazdım, bazı haberler çıktı

Anne sütü zehir oldu

belki uç örneklerdir bilemiyorum ama ürkütücü

Yazdımdı ama ele avuca gelir bişi çıkmadıydı.. Ay zeacım valla çok korktum... delikafadulden Allah korusun. :Saruboceq: Zehirli maddelerin çoğu süte geçmiyo diye biliyorum ama geçenler de var demekki baksana..

Gıda zehirlenmelerinde terleme filan da eşlik eder ya dün gece bende tam tersi olduğu için heralde zehirlnme değil diye düşünmek istiyorum. hele ki bu haberden sonra.. Bu gece oğluşun başında nöbet bekliyim bari. :1no2:

szk canım geçmiş olsun. dediğin konuda hiç bir fikrim yok ama sen bence dr ara bi istersen.
acil şifalar diliyorum

szk cım geçmiş olsun canım. umarım düşündüğün gibi olmaz..

zea o nasıl haber öyle
acaba tarım ilacı falan mı vardı??*

anne sütünün zehirlendiğini ilk defa duydum:1shok:

inşallah bişey yoktur szk

Sağolun güzelarkadaşlarım.. şimdi daha iyiyim benimki üşütme heralde ya.. Hele ki haberden sonra buna inanmak istiyorum. Emre de benimle birlikte durgun durgundu bugün ya benim negatif durumumdan etkilendi heralde. Bu gece sık sık kontrol edeyim bakalım.

gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum
ins kötü bisey yoktur kendine dikkat et canim :çok üzgünüm:

ayyy canım yaa seni korkutmak istemedim, bencede ademelin dediği gibi tarım ilacı falan vardır kavunda,

sen ne yedinki canım, korkma bence bişey olmaz, bebekler annelerinin ruh halinden bile etkilenirmişya, öyledir eminim, içini ferah tut. öpüyorum çok ikinizide.

geçmiş olsun szk bak korktum şimdi geçmişi okuyamadım da ...bizimde yarın dr kontrolümüz var inşallah bir problem yoktur

SZK'cım çok geçmiş olsun.Üşütmedir bence.Geçer canım.Sinemada mısır yediysen sütünü o da etkiler biliyorsun.Ben birkaç gün mısır gevreği yedim de azaldı cidden sütüm.Gerçi senin durumun farklı.Ne yedin içtin bir gözden geçir bakalım.Dikkat et kendine.

herkeslere günaydın iyi haftalar güzellerine en güzelleri aralık anneleriiiiii hihoyyyt

SZK.cim çook geçmiş olsun canım yaa 40 yılda 1 sinema kaçamagı yapmışsın sonrasındada böle olmuş üzüldüm valla.. ama emre için endişelenme canım geçmemiştirr ınşallah çünkü seninki öle ağır hastanelik bi zehirlenme değil çok şükürrki anladıım kadarıyla. kıyamam ben sana :1hug: zaten özledimmmmmmmm :çok üzgünüm:

bizdende günaydınn a.s.

SZK cım geçmiş olsun canımm.dikkaet canım kendine.tabi ediyosundur bundan eminim ama yinede bazen tedbirleri elden bırakmamak gerekiyooo.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…