- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.621
çok geçmiş olsun canım,
bu konuda hiç bir fikrim yok, sorunu aynen google'a yazsan bişeyler çıkarmı acaba?
szk cııım ben bu soruyu aynen goggle'a yazdım, bazı haberler çıktı
Anne sütü zehir oldu
belki uç örneklerdir bilemiyorum ama ürkütücü
szk canım geçmiş olsun. dediğin konuda hiç bir fikrim yok ama sen bence dr ara bi istersen.
acil şifalar diliyorum
szk cım geçmiş olsun canım. umarım düşündüğün gibi olmaz..
zea o nasıl haber öyle
acaba tarım ilacı falan mı vardı??*
anne sütünün zehirlendiğini ilk defa duydum:1shok:
inşallah bişey yoktur szk
Güzel aralık anelerin haftasonu iyi geçiyodur umarım.
Dün gece bi kaçamak yapıp oğluş uyuduktan sonra sinemaya gittik eşimle.. Annelerin bebişe bakma amacıyla yatılı olarak kalmasının avantajlarından biri de bu sanıyorum. 1 gibi döndük .. Fakat ben midemi mi üşüttüm her ne olduysa tüm geceyi donarak ve çıkararak geçirdim. Sabah da kahvaltıya misafirimiz vardı. Gece de uyuyamayınca hala fecii durumdayım.Üstüne Emre bugün malesef hiç emmek istemiyor. Zehirlenme ihtimalimi de düşündüm ya bi yandan Zehirlenen anennin emzirmesi
konusunda bi fikri olan var mı aranızda..
Yazdımdı ama ele avuca gelir bişi çıkmadıydı.. Ay zeacım valla çok korktum... delikafadulden Allah korusun. :Saruboceq: Zehirli maddelerin çoğu süte geçmiyo diye biliyorum ama geçenler de var demekki baksana..
Gıda zehirlenmelerinde terleme filan da eşlik eder ya dün gece bende tam tersi olduğu için heralde zehirlnme değil diye düşünmek istiyorum. hele ki bu haberden sonra.. Bu gece oğluşun başında nöbet bekliyim bari. :1no2:
günaydın güzel anneler iyi haftalar diliyorum hepinize.
o avatar ne öyle gözün çıkmaya kaydirigubbakcemile3
nasıl ama süper dimi:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?