- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.861
günaydın canımmmmmmmmmma.s.
arkadaşlar serra ya akdeniz ateşi tanısı kondu ondan ateşleniyor sanırım ama çok üzülüyorum kızımda hırpalanıyorbirazdan yine doktoru arıycamkafamçokkarıştı
:1hug::1hug::1hug:
nehaber edacim nasil gidiyor cnm
ahh ahhh keske benimde eltim beni arasada misafirim gelecek sende gel desegünaydın loracım
kızlar ben kaçtım malum öğle yemeği var
öğleden sonra da eltim çağırdı misafir gelecekmiş sen de gel otururuz dedi oraya gidecem. akşama uğrarım bi ara
öpüyorum hepinizi Şeniz
cok şükür canımm gidiyoo işteeee
bugün bizim burda deprem olduu .biraz tuhafım acıkcası.ne yerde ne gökteyimmm:sm_confused:
sen bugün evdesin herhalde gezme yokmu bugün canımmma.s
teşekkür ederiz tüm bebeklerimize maşallahfascım betüş ne güzel çıkmış fotoğraflarda elbise çok yakışıyor maşallah 41 kere :)
günaydın loracım
kızlar ben kaçtım malum öğle yemeği var
öğleden sonra da eltim çağırdı misafir gelecekmiş sen de gel otururuz dedi oraya gidecem. akşama uğrarım bi ara
öpüyorum hepinizi Şeniz
ii olmaniza sevindim sekerim
gecmis olsun kac siddetinde oldu deprem
umarim kimseye bisey olmamistir
ayy deprem korkusunu cok ii bilirim allah yardimciniz olsun
ben bugun belki alisverise cikarim edacim
bu aralar gezmeleri cok kacirdim sanirim biraz dinlenmeye ihtiyacim var
bir tek dun evdeydim ondada 3 saat boyunca temizlik yaptim allahtan yagiz 3 saat uyudu sansima
yani yine dinlenemedim acikcasi
bugunde cikip cikmamakta biraz tereddutum var acikcasi bakalimCADIARZU
fascım betüş ne güzel çıkmış fotoğraflarda elbise çok yakışıyor maşallah 41 kere :)
teşekkür ederiz teyzesiŞeniz:Saruboceq:a.s.
gülbeyza 5. ayınız hayırlı olsun canımŞeniz
dilerim herkezler iyidir ben yine uykusuz huzursuz bir gece geçirdim kızım ateşlendi yine ALLAH'ım bu ateş nöbetleri ne zaman bitecek kızım çok hırpalanıyor çünkü bu ay kilo bile alamamış yavrum((
maaşallah canım a.s.
cok şükür canımm gidiyoo işteeee
bugün bizim burda deprem olduu .biraz tuhafım acıkcası.ne yerde ne gökteyimmm:sm_confused:
sen bugün evdesin herhalde gezme yokmu bugün canımmma.s
evet haklisin cnm bilirim o psikolojiyi tekrar gecmis olsuniyi eğlenceler canım sizekaydirigubbakcemile5
canım 3.7 civarı .fazla değil ama yinede beşik gibi sallanmak biraz ürpertiyo adamı işte
bugün boşşşverrr dinlen canımm.sonuçta bedenininde dinlenmeye ihtiyacı var:teselli:
loracım selam
teşekkür ederiz sana da .hadi az kaldı yağızımızda 5aylık olcak..
geçmiş olsun canım sıkma canını
saol canımmmŞeniz
sizinde 5 ayınız hayırlı olsun :teytey: canım
evde mi yapıyorsun sporhihoyyyt
iyi aksamlar arkadaslar
cocuklari uyuttum bi bakayim dedim size :1hug:
doktora gittik
cok sukur iyi gelmis igneler ama agizdan antibiyotige devam :çok üzgünüm:
kuzum benim :çok üzgünüm:
sizler nasilsiniz ?bebisler uyudu mu ?
yok kızz çok güzeldi niye değiştirdin,
ahh barış ah:çok üzgünüm:
sağolasın bacımmmm
öyle tabii gülbeyzacım gırgırsız şakasız olmas tabi kiiii
ayrıca yardımın için teşekkür ederimmm
loracım evet siz bizden önceydi doğum tarihiniz ama bizde acele ettik sanırım çünkü 38.5 haftalık ken doğduk,ah bu sıpalar herşeyimiz.aşınız inşallah ateşşiz geçer bizim güzel geçmişti ateş hiç olmadı.
mutlu yıllar zeamays canım allah uzun ömürler versin tatlım
aaaaaaaaa inanmıyorum zea.cimin doomgünümüü.. kızlar ben erdimmiii yaa töbe töbee töbee.. nie bugün zea.nin doomgünüymüş gibi gelip duruo bana diyip duruom rüyamdaa sonrada heralde ikizlerle aynı gün doğdu ya kayra bugünde kontrolleri varya karıştırdım diip duruorum rüyamda töbee töbe töbeee :))))))))))))
herkese günaydınnnnn a.s.
zea.cimmmmmmmm nice mutlu senelereeeeeee güzel arkidişimmmmmm. bebelerinle ailenle uzun sağlıklı mutlu ömürlerin olsun İnşallah SENİ SEVİYOZZZZZZZZZZ alkisalkisalkis
hepinize günaydın hanımlara.s.
Zea cım doğum günün kutlu olsun canım.İhşallahh avatarındaki resim gibi bir bütün olursunuz herdaim.Allah heryaşta mutluluğunu bozmasın canım benimŞeniz
günaydın anneler
zea cım doğum günün kutlu olsun tatlm..:1hug:
günaydın kızlar
ZEAAAAA
mutlu seneler
bebişlerinle eşinle tüm sevdiklerinle
mutlu yıllar diliyorum...
günaydın arkadaşlar ZEA canım doğum günün kutlu olsun
günaydın herkese.
zeacığım doğum günün kutlu olsun canım.yüzünde her zaman gülümseme olsun inş.
ksocuğum neden ateşlendi kızın,hastamı.
günaydin herkeslere kizlar
zeamays canimin ici dogum gunun kutlu olsun cocuklarinla esinle bir ömür boyu mutlu olursunuz isallah bitanem
kso cnm ay sen söylüyorsun benim icim gidiyor inan kiyamam ben serraya senin icinde ne zordur anliyorum cnm umarim en kisa zamanda iyilesir serramiz
gülbeyza 5.ayiniz kutlu olsun kuzum öpüyorum ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?