- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.821
canımcım şaka yapıyorum bende seni çok iyi anlıyorum ki vaktiyle bende yaşadım bu çekememezlikleri....hep sineye çektim eşimin başının etini yedimm
baktım olmuyor şimdi inan bir söyleseler promosyon ile birlikte beş cevap veriyorum
yeter ama....
bende senin gibiyim canım bam telime dokunulduğu an gözüm dünyayı görmüyor gemileri yakarım yaniii
lilyumum canım valla nedir anlamam 3 günlük dünya artık gelini olmuşum kiii evlenmeden de dedim beni istemeyen bir aileye gelin olmak istemem diye çünkü annemle babaannem o kadar harikalardıki bende öyle istiyordum ama yokkkk neyse banada bu çıktı ama almışım oğlunu tek oğlunu ohhhh sefam olsunnnn
nurgüncüm ilk yıllar öyle derler ama zaman ilerledikçe eşlerde anlamaya başlıyorlar çekemeemzliği...
şahsen ben tek gitsem bi türlüler eşimle gitsem başka türlüler...
bende eşimle gidiyorum gidersemmm sorun olmuyor..
eşim olmadan asla yaniiiikaydirigubbakcemile3
nurgülüm ne demek kankim ortim herşeyimsin gerçi msnde konuşcaz diye okeyimi hiç ettinya neyse kız bir takılıyorlar okeyde önce evliyim deyince hemen abla oluyorum :)))
kimmiş o takılanlar kötükedihüso
bunu duydum ya sana rahat yok kızım
okeyinin bozmayan nolsun
dikkat et karşındaki oyuncu ben olabilirim :lepi:
yesinler senin ablalığını çıtırımm hatun gızımmm Şeniz
yok canım ya bizde öyle istememe durumları hiç olmadı
bilakis çok mutlu oldular
gel görki ben öyle türk gelin modeline uyan bir tip değilim bir
birde asla haksızlığa dayanamam
şak diye cevap veriyorum ya kaka gelin oluyorum bu defa
yoksa allah için öyle bi durum olmadı hiçççç
sende takılma canım boşver dediğim gibi ne kadar ekmek o kadar köfte
gel kız ayyy ne kaynatırız valla takılan takılsın işim olmaz zaten face yasagım kalkmadı kocişim face açmıyon dimi diyor bilmiyorki istese telefonlada ulaşan ulaşır ahhhh ahhhh şimdi kilolarım var neysede valla çok şugar gacıyımdır bir işve bir cilve kolaymı o kaynanaya ragmen kendimden küçük kocayı almak çıtır kocammmm yerim onu ben:asigim::lepi:zemuszemus
nurgülüm kocana annen şöyle böyle deme bana bunu dedi şunu dedi hiç deme onlara gittin çıktınız deki hayırdır annenin bişeyimi var bana keyifsiz geldi de sonraki görüşmede annen bana küs galiba konuşmadı de sonra aradım tel açmadı de sonrada beni sevmiyor bende sevmesemde saygım var başımın üstünde yeri var annendir aşkım bana laf sokuyor ama seni çok seviyorum ondan anneni kırmam de yavaş yavaş ilerle aaaaa delirtme beni
bende senin gibi yapıcam yakındır tak dedi canıma
nede olsa emirhan 5. torunu
diğer torunları yanıbaşında
günlük görüyor hepsini
torun sevgisini alıyor yeterince
emirhanı görse nolur görmese nolur
emir rahatsızlandı 2 gün snr aradı
demediğimi bırakmadım o ayrı tabii
oğluda çok seviyorsa gitsin anasıyla yaşasın
ya peşimden gelecek beyefendi yada bu diyardan gidecek
lafım meclisten içeri üstüne alınan alınsın ((( dünürüm ))) ist hatunlar bir buluşamadık bende kısmetse bu haftasonu emineme gidiyom ohhhhh bekle beni eminem sana geliyom :)))
kız benimkinin tek sorunu kıskançlığı sorma ömrümü yedi ben evlendik tüm giyim tarzımı eğiştirdim birgün plajda bikinimi gördü bune dedi amannnn anne olana kadar giyim sonra giymem dedim adam o kış hamiş kal dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?