2008 Aralık Anneleri

ay kız güldürdün beni allahta seni düldürsün kaydirigubbakcemile5

yok canım ya bizde öyle istememe durumları hiç olmadı
bilakis çok mutlu oldular
gel görki ben öyle türk gelin modeline uyan bir tip değilim bir
birde asla haksızlığa dayanamam
şak diye cevap veriyorum ya kaka gelin oluyorum bu defa
yoksa allah için öyle bi durum olmadı hiçççç

sende takılma canım boşver dediğim gibi ne kadar ekmek o kadar köfte

nurgülüm ne demek kankim ortim herşeyimsin gerçi msnde konuşcaz diye okeyimi hiç ettinya neyse kız bir takılıyorlar okeyde önce evliyim deyince hemen abla oluyorum :)))

bu anlattığın tecrübeyle sabittir eminim
nitekim bu durumlar bizdede başladı
eşim geldiğinde gülüp vefalı kaynanayı oynuyor
eşim yokken somurtup laf sokuyor
tersimide iyi bildiği halde
ne cesaret kadındaki
sabrediyorum bakalım
ama uyardım eşimi koparsa günah bende değil dedim

kız lilyum onlarda deli divane oldular 2 kere istemeye geldiler düğüne 2 hafta kal ben çat kapı gittim eşimle kapışmıştım yüzüğü verdim kaynanamın eline hayde güle güle dedim kadın yalvar yakar oldu ama hain planları varmış kadının bilemedim ahhhh ahhhh

lafım meclisten içeri üstüne alınan alınsın ((( dünürüm ))) ist hatunlar bir buluşamadık bende kısmetse bu haftasonu emineme gidiyom ohhhhh bekle beni eminem sana geliyom :)))

nurgülüm ne demek kankim ortim herşeyimsin gerçi msnde konuşcaz diye okeyimi hiç ettinya neyse kız bir takılıyorlar okeyde önce evliyim deyince hemen abla oluyorum :)))

kimmiş o takılanlar kötükedihüso
bunu duydum ya sana rahat yok kızım
okeyinin bozmayan nolsun
dikkat et karşındaki oyuncu ben olabilirim :lepi:
yesinler senin ablalığını çıtırımm hatun gızımmm Şeniz

gel kız ayyy ne kaynatırız valla takılan takılsın işim olmaz zaten face yasagım kalkmadı kocişim face açmıyon dimi diyor bilmiyorki istese telefonlada ulaşan ulaşır ahhhh ahhhh şimdi kilolarım var neysede valla çok şugar gacıyımdır bir işve bir cilve kolaymı o kaynanaya ragmen kendimden küçük kocayı almak çıtır kocammmm yerim onu ben:asigim::lepi:zemuszemus

Türk gelin modeli çizgisinde çıktı şekerim
artık kadınların kızların gözü açık oluyor
benim 2 eltim beni göre göre gözlerini açtılar
maymun gözünü açtı anlayacağın -tatlicadiarzu-

bu sabah kendimi nette
eşini kaynanadan uzaklaştırıp yuvasına bağlama yollarını araştırdım
sonrada ne araştırıyosun
kso varya o sana versin ip ucları dedim :jeyyar:
umarım kelin ilacı olsa başına sürer demez bana :1ninca:
lilyumum sendende tüyolar beklirem :içelim:

nurgülüm kocana annen şöyle böyle deme bana bunu dedi şunu dedi hiç deme onlara gittin çıktınız deki hayırdır annenin bişeyimi var bana keyifsiz geldi de sonraki görüşmede annen bana küs galiba konuşmadı de sonra aradım tel açmadı de sonrada beni sevmiyor bende sevmesemde saygım var başımın üstünde yeri var annendir aşkım bana laf sokuyor ama seni çok seviyorum ondan anneni kırmam de yavaş yavaş ilerle aaaaa delirtme beni

face yasağımı oda noliyy
kız seninki o kadar kıskançmıydıkii CADIARZU
heç gelemem öyle kıskançlıklara
kiloluda olsan caziben her zaman yerinde tatlım
caziben yeter gulumm :jeyyar:
çıtır koca ha yerlere yattım şimdi kaydirigubbakcemile3
delüüüü :roflol: :roflol:

kız benimkinin tek sorunu kıskançlığı sorma ömrümü yedi ben evlendik tüm giyim tarzımı eğiştirdim birgün plajda bikinimi gördü bune dedi amannnn anne olana kadar giyim sonra giymem dedim adam o kış hamiş kal dedi :)))

güzelim o anlattığın kynan la görüşmeme yolları
eşim iyi bilir
damarım tutarsa sebepsiz yere de görüşmem
kimseye bahane uydurmam
eşimde bundan korkuyo sanırsam
ondan anasının sorununu biliyosada söylemiyo bana
ben eşimi anasına olan düşkünlüğünden
nasıl kurtara bilirim onu sordum şekerim
sen iyi bilirsin
eğitimlisin :jeyyar:

:1shok: aboooooo ne diyon bacımm.. belliki yeni değil bu kaynana çekişmesii.. madem bukadarr içine atıodunda çocuk nie yapıon anacımm yazık günah.. böle düşünmee üzülme. bırrrrrr Allah korusun aman haa bencede pire için yorgan yakma bacım eşini sewiosan gerisini koyverecen ben bunu bilir bunu sülerim opuyorumnanaktan

lafım meclisten içeri üstüne alınan alınsın ((( dünürüm ))) ist hatunlar bir buluşamadık bende kısmetse bu haftasonu emineme gidiyom ohhhhh bekle beni eminem sana geliyom :)))

yaa burdayımm dünüşş burdaaaaa kötükedihüso arkamdanmı konusuon kıı mafoldumben bi taraflarımı yırttımdaa ancaa szk yi ayartabildimde buluştukk .. haftasonuu bilion kociş.. kız 1 güncük izin al beeee hem serrayla birlikte olursun hemde arada kaynaş sarmaş dolaş oluruss ne güsel :dance:

ay çoook tehlikeli konularda konusuonuz bnm içiinn bi girersem bida çıkamamm ben ağzıma fermuar çektim biliyonuz malum :jeyyar: ama sadece burdaa yoksa bayramlık ağzım her ortamda mevcuttur.. anlayan anlaın işte :teytey:

ee o kış kaldınmı peki hamile :roflol:
anam hakketen kıskançmış
Allah kolaylık versin mirmirmirmir

dünürüm izin ala ala bittim ama olur kız deliyimdir ben yaparımda sen telefonu duymuyon bacım 3 gün sonra arıyon oooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…