2008 Aralık Anneleri

delüüü kocayı boşayan kim :mymeka:
o benimdir o benim a.s
bırakırmıyım kurda kuşa yem edermiyim heç
bu diyardan gitmeyeceğinide bizi asla bırakmayacağınıda
iyi biliyorum
tercih sıralamasında başta geliyorum :lepi:
anacım kaynanayla psikolojik baskı var aramızda
yoksa Allah için hiç ağzı dalaşına girmem
seviyemi bozmam
oda böyle olduğumu bildiği için
laf sokuyor sadece
karşılık alamdığındada çatlıyor
haa damarıma basılırsada
uygun kısa cümlelerle
fena yapıyorum
akıl oyunları şekerim
babasız büyütmem yavrumu Allahın izniyle
senide iyi anlıyorum yani bunu yazmanın sebebini
canımsın benim arkadaşım

kız misscim nurgül kocayı boşarmı kız ahhh enişte neler çekiyor ondan ahhhhh yazık enişteme biryanda anası biryanda nurgüllll ömrünü yediler adamın

kız nurten çok sessiz buldum seni :)))

yok kız hem okuyom hem gülüyom bide nete annema torununu gösterdim özlemiş malum uzagız bide tek torun kaynana cekişmemiz cok güzel bişeler kapıyom sende haberin olsun cidi pek fazla soru yok ama kaynana kaynanadır herzaman kıskanır oglunu karısından

kız misscim nurgül kocayı boşarmı kız ahhh enişte neler çekiyor ondan ahhhhh yazık enişteme biryanda anası biryanda nurgüllll ömrünü yediler adamın

yalan değil
ama bunu kendisine sor bak sana ne dicek
yok bacım o benim bi tanem
ne ömür yemesi
arada törpülüyor o kadar der
kurban olurum yalan söyleyen dillere lülülülülülü :teytey:
:roflol: :roflol:

nurtenim gül gülde arada laf at valla çenem agrıdı üfffffffff hiçte geveze değilimdirde bu nurgül coşturuyor beni afeti devrandır kendisi

ay ben bitarafımdan anlamışım ozaman sorry kaydirigubbakcemile3 Allah ağzınızın tadını bozmasın bacım bilmemmi o psikolocik savaşı ahh ahh gerçii ben direkte savasırım zeyna gibiyim :roflol: neyse anlamışsın sen beni nurgüncüm valla korktumda bi an panikle yazııverdiim çook sewindim.. sen hakkından gelirsin zatenn şahsın kaydirigubbakcemile3

nurtenim gül gülde arada laf at valla çenem agrıdı üfffffffff hiçte geveze değilimdirde bu nurgül coşturuyor beni afeti devrandır kendisi

mersi canım afetimdir evel Allah

bak anneme dedimki kaynanamın yanında nispet olsin diye
yaaa anneeee eşiimmm ne diyoo bliyomuusuun (ağzımı yaya yaya )
ne diyo kızım
ıssız bir adaya düşsem yanıma seni ve oğlumu alırım sadece diyoo 3. bişiyi istememmm diyoo opuyorumnanaktan
annem dudağını ısırarak kaynanamı işaret eder :jeyyar:
ne güzel dimii annneeee orda çoğalır giderizz :roflol:

kaynanam mosmorr tık yok

tabii gerçek değildi anneme söylediğim maksat muhabbet olsun :lepi:

nurtenim sorry bacım benim koca tek erkek birde küçük kız kardeş var görümce var yaniiiii ama eltide neymiş sen halledersin kokrma beni çagır olmazsa :)))

gelirim şekerimm :lepi: :roflol:

olmamıııı benimde 2 tane var
ilk zamanlar ben onlardan çektim
şimdi onlar benden çekiyooo
kaçınn nurgünn geliyooo korkilerr :roflol:
kSo tabi tabi adamın gözü korkmuş nasıl yazıkkkkkk ne desin başka :))))

başka şans bırakmadım sevgili kocime
:roflol::roflol:

o zaman eltilerden ceken varmı diyim benim cok gıcık iki eltim vardırda

aa olmamı var tabi.. elti dedinmi akla önce lora gelir.. alamanyalarda yaşayan bi arkidişimis vardaa eltilerdenn yaka silkiyorr :roflol:

kızz varya yarıldım burda :roflol: bende denicem bunu koptummmmmm sırnaşık şey alkisalkisalkis :lepi: Şeniz

kız adaya düşerken haber verme kaynanan arada sıkışır gelir

:roflol: :roflol: :roflol:
kız anam birde sorar
aaa benim burda ne işim var diye zemuszemus
kocamda der
aa yazık anneme bilmeden gelmişş laelaelaelaelae
saf ya benim sazanımm
:roflol: :roflol:
neyse canım gelsede adanın bir ucunda o bir ucunda bennn ohhhh :roflol:
gel oğlum balık tuttum o kadın balık pişirmeyi sevmez diye yemegede çağırır
yakındada yüzerek evine döner :teytey:

sizi kaynana düşmanı gacılar nurgülll ve misss yazık yazık hiç yakıştıramadımmmmm yazıkkkkkk

kız o aranızdada yatar korkuyom oğlum deyip herkez oğluna sarılsın dermiş :roflol::roflol::roflol: ayyyyyyy koptummmm

abowwwwwwwwwwwwwwwwwww
bi 5 dak işime daldımm maşallah olmuş sayfalarr

meğer ne cok ceken vermiş kaynanalardannnnnndelikafadulden
kso.nürgün.lilyummm Allah yardımcınız olsun bacılarrrrr:roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…