2008 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar

güzel bi hafta sonu geçirdim cok enerjikim bugünnnndelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ihşalalhh herşey yolundadır.hastalıkkk yokturrrr kimseciklerde....a.s

gökdenizim geçmiş olsun canım gönlünü rahat tut onlar çok güçlü bebekler yerim onu bennnn

sağol kso cum yok içim rahat zaten.bişey çıkmaz sanırım.hem doktorumuz kızmasa bari ama adaçayı idrar söktürür onu verdim.çok azda maydonoz suyu içirdim maydonozda idrar yollarıyla ilgili her türlü hastalıkda iyidir.ama faydası oldu.en azından doktora gidene kadar.
ve evet bizimde pazarımız çok güzeldi oğluşumla.bizimle olduğu zaman yüzündeki ifadesi çok farklı oluyor mutlu oluyor oğlum.bakıcıdayken üzgün duruyor.canım oğlum.

gökdenizim olmazmı mutlu benim anneanne bakıyor yinede bizi kapıda görünce çıglık atıyor birde 2 gündür dudaklarıyla ıslık çalar gibi yapıp heryerimizi tükürük yapmaya başladı ayyyy iykide doğurmuşum organikfasülyem o benim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun bende film istedi doktor kemik filmi çektircem bu hafta serra ya bakalım hayırlısı

edam balım ne demek gülelim bebişim ohhhhh kaynanama gitmiyom içim rahat onlarda aramıyor büyük bir sessizlik var yazın çanakkaleyede gitmiyorum eşime dedim tamam dedi paso kendi tarafıma gidecem ayyyyyyyyyy ne cadı gelin oldummmm tühhhh bana:)))

kıs sende tam cadıymışsın be:roflol:
aman Allahım senin gibi bi gelinnn uzakkk olaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:roflol:lülülülülülüdelikafadulden

nurtencim merhaba tanışmadık daha tam olarak nasılsın canım bebeğin nasıl ayyy çenem düştü biri beni tutsunnnnn

off ki off
dün kaynanam bendeydi
diyalog aynen şöyle gelişti

--anne halamın selamı var sana
--as kızım
--seni çok seviyormuş çok iyi bir kaynanan var dedi
--hıhhh sende deseydin içimize girmeden bilemezsin diye
--aaa neden öyle dedin anne
--şuranında tozunu alayım

1 saat sonra
--ben gideyim artık
--aaaa anne nereye gidiyosun (akşam geldi bende kaldı ertesi sabah gidecem diyor.. ayağımı sakatladım 2 gün önce benim annem gelicekti ben gelirim diye atladı )
--eee kızım komşularımla bebek görmeye gidicez bugün
--ama ayağım böyleyken nasıl gidiceksin
--ee yavrum haberim yoktu ayağının böyle olduğundan
--nasıl yoktu ya duyupta geldin yaa
--eeeee şeyy komşularla önceden sözleştik gitmezsem ayıp olur
--peki anne sen nasıl istersen
o ara tel çalar teldeki canım annem
--kızım yengenlerle geçmiş olsuna gelicekler sana musaitmisin bende gelicem onlarla bişi lazımmı
--gelin annneee k. validem gidiyor bende seni çağıracaktım
--nasıl gidiyorrrr sana bakmaya gelmedimi
--?? bilmem işi varmış
araya kaynanam girer
--yok yok gitmiyorum dünürr hehe buyursun gelsin misafir sonra giderim bebek görmeyee günler torbayamı girdi kızı bu halde nasıl bırakim

ya sabır bende ses yok hiç somurtmam güler yüzlülüğümü olgunluğumu bozmam

misafirim gelir gider

annemde k.validemin kalacağını umarak durmaz oda gider
10 dk. sonra k.validem

--ee bende gidem artık
--aaa nereye
--yarın hastanede randevum var
--peki anneee sen bilirsin

deli oluyoruummm deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
bendemi bir tuhaflık var bir akıl verin aklımı oynatıcam
ne dersiniz siz bu işe

kıs sende tam cadıymışsın be:roflol:
aman Allahım senin gibi bi gelinnn uzakkk olaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:roflol:lülülülülülüdelikafadulden

kız neden öyle dedim aaaa aşkolsunmelek gibiyimdir melek:jeyyar: ama ciddiyim onlarla biraradayken acayip terbiyeliyim eşim bile sabrıma şaşarkafamçokkarıştı ama biraraya gelmek istemiyorum o kaklava: birde haklıyım kayınvalidem birkere bile arayıp nasılsınız serra nasıl demedi bana yeter değilmi artıkvereliniortak

:roflol::roflol::roflol:

canım içini ferah tut tuhaflık emin ol sende değil

nurtencim merhaba tanışmadık daha tam olarak nasılsın canım bebeğin nasıl ayyy çenem düştü biri beni tutsunnnnn

mrb canım kısaca bi tanıtıyım kendimi 21 yaşındayım 19 aylık evliyim şuan oglumla pc başındayız o elini kılavyeye ulaştırmak istiyo izin vermiyom tabi en son bıraktıgımda bozmuştu vura vura dün bi hasta ziyaretine gitmiştik oglunun hiçbişesi yoktu eve gelince bi aglamaya başladı bütün gece agladı şimdi iyi biraz :Saruboceq:

seni ben boşunamı "yılın cadı anası" seçmişim hadi de bana :roflol:

bende sendenim aslına bakarsan ama heç değilse bazen kabaran bi merhamet damarı mevcut bende
sende oda yok bacımmmm:roflol:

bende senin gibi yapıcam yakındır tak dedi canıma
nede olsa emirhan 5. torunu
diğer torunları yanıbaşında
günlük görüyor hepsini
torun sevgisini alıyor yeterince
emirhanı görse nolur görmese nolur
emir rahatsızlandı 2 gün snr aradı
demediğimi bırakmadım o ayrı tabii
oğluda çok seviyorsa gitsin anasıyla yaşasın
ya peşimden gelecek beyefendi yada bu diyardan gidecek

allah sabır versin sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…