2008 Aralık Anneleri

cabucak yede gel seni bekliyoz dörtgözle bacum afiyet olsun size bu arada

gelirim canım bak nurgül beni sevenlerde var sen sevme senağlama ömrümü verdim sana ama yokkkk hiç sevmedin beni ahhh ahhh bacular ahhh bu nurgül yokmu bu nurgül msnde laf atıp atıp kaçar ancaklava:

nurtencim yarımda gidicem sonra 2 ye kadar yokum nurgül dedikodumu yapmasın dikkatet sana ve edama giveniyom sonra elifcime hym kalfa sizlerde sakın hakkımda konuşmasın

gelirim canım bak nurgül beni sevenlerde var sen sevme senağlama ömrümü verdim sana ama yokkkk hiç sevmedin beni ahhh ahhh bacular ahhh bu nurgül yokmu bu nurgül msnde laf atıp atıp kaçar ancaklava:

kafamı bozma kız benim
basarım yemek yediğiniz mekanın haaa
kocamda beni alsa öglen yemege götürse ne güseell olarrr
ahhh ahhh
kim benmi laff atıp kaçıyorum
aaaa kuru iftira
afiyet bal şeker kaymak olsinn
kıskandırmaya devam kocişi
adam soluğu şirkette aldı
sen yokmusun senn delüü :jeyyar:

kız nurgül dur daha yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır adamlara acımak yokkkk yaşasın kadın gücü

nurtencim yarımda gidicem sonra 2 ye kadar yokum nurgül dedikodumu yapmasın dikkatet sana ve edama giveniyom sonra elifcime hym kalfa sizlerde sakın hakkımda konuşmasın

banane banane yapıcam işte

:roflol: :roflol:

cebin açık olsun şekerim
dersin ben arayıncaa
aa kocacım adamın biri beni çokk rahatsız ediyo
kocan sni akşam yemeğine
parise götürür bu sefer :jeyyar:

edam aman nazar değmesin iyi olana iyi denir tabi aaa aşkolsun

[I
LOR="DarkGreen"]bende severim canımcım nefret bana göre değil
ama ben kendi annemide severim
hiçmi annelerimize kızmıyoruz
yeni evlisin gibi geldi bana
eger değilsen kaynanan bulunmaz bir anne
tebrikler a.s

kızlar wallahi sizlere kayınvalidelelerinizin yaptıklarını duyunca
hani kayınvalidemin kıymetini daha bilir oldumm
hepiniz cokk iyi niyetli olduğunuzdan eminimmm
demek biraz şans işi galibaa
nurgün cümm bende 3 yılındayım evliliğiminnn
ama bi sorr neden iyiii kayınvalidem belki uzaktayımmm aynı şehirde değiliz ya
ondandır.yan yana olsaydık belki biz de saçbaşa başbaşa girerdikkkkdelikafadulden:roflol:

bu arada wallahi kızlarrrrrrrrrr espirilerinizz cokkkk hoştuuuu haniiiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güzelim uzaktayım desene ya ha şöyleeee :jeyyar:
şimdi anladımm kaydirigubbakcemile

yok kız bu ters tepebilir sonra beni dört kolluyla zincirlikuyuya götürürsünüz yemek olarakta helvamı yersiniz
:roflol::roflol::roflol:

kızlar kocam geldi yemege gidecegizzzz ayyyy yaşasın face çapkınları oleyyyyyyyyyy

ahhhhh ahhhhhhhhhh ne özendimm sana
keşke benim patronda izin versede eşimle başa başa şu öğlen saatinde yemek yesemmm

hadi afiyet bal şeker olsun sanananiknanik

amand ayogurtlarda yenirmiş kız benim serra yogurdu sevmedi bende muz koyuyom kuru kayısı birde cevizle kabakçekirdeğini blendırda geçirdim toz halinde ekliycem daha yapmadımda ama biryerde okudum kabakçekirdeği boyun uzamasına iyi gelirmiş

şu uzaklık konusunda aynı kaderi paylaşıyoz

kız valla ayrılamıyom sizden gönül isterdi şimdi hepimiz bir masada olsak yesek konuşsak ayyyy ne güzel olurdu

dur gitmeden elviramada sataşayım kızzzzzzzz huuuu ordan bakmakla olmaz de bişeeyler bakemmm ayyy neyse dayak yemeden kaçam ben öptümmm nanaktan hepinizi

paşamın yoğurt saati
gelcem az sonra
tikattt

afiyet olsun yarasın ogluşumuza benimki yattı dünya kadar iş beni bekliyo bi türlü kalkamıyorum şu pc başından biraz durtunde beni kalkıp şu işi bitiriyim yemek için bişeler duşiniyim bu akşamda yemek olmasa kesin kıyamet koparır kociş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…