2008 Aralık Anneleri

sagol canimin ici
haklisin ama olmuyor iste herzaman aklima geliyor
gecenlerde eltimde dogum yapmis
oyle kolay olmus ki ne yirtilma var ne bisey
havasini görsen bana nispet yapar gibi
gebertesim geldi inanki sanki dunyada bir tek kendi cocuk dogurmus
bidaha ne ararim ne sorarim
yanlis anlasilmasin kesinlikle kiskanclik falan degil benimkisi
ama benim dogumumu biliyor ve kendisininkini ballandira ballandira anlatiyor
bende ic cekmekle yetiniyorum sanki kendimi cok beceriksiz bir kadin gibi hissediyorum oyle olunca bu psikolojiyi nasil atacam bilmiyorum
keske yakinimda olsan nerde bende oyle sans olsaydi................

aaaaaa yazık kız o kadar da değil senin de oğlun var yarın öbür gün senin gelinin Emirhan'ı sende soğutsa... kendin görüşme ama anne oğul arasınada girme bence boşver ben böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum...

off ya içi bulaşık dolu ne varsa attım içine buraya servis haftda bi geliyo

dur bakalım kocan akşam gelince bir baksın
eğer yapamazsa servisle görüş
yakın zamanda gelirlerse hiiiç elini yorup yıkama bulaşıkları
mak.içine yarım limonu kes koy
en azından içindeki kokuyu alsın koku gelmesin
öpüldünnn

gold cum bütün yazdıklarımı okusaydın eger
annesinin elbette başının tacı olması gerektiğini yazdım
amma eşim annesinin hatalarını görmüyorsa yeterince beni korumuyorsa
annesinin hiç hata yapmayacağını düşünerek arada beni eziyorsa
ki bugün ben yarın oğlum ezilicek bu durumdan dolayı
o zaman eşimin bize daha çok düşkün olmasını istemek en büyük hakkımdır
annesiyle görüşmemesini isteme lüksüm yok
kaldıki bunu aslaaa istemem
ben kanlı bıçaklı değilim k.validemle
ama olsam bile asla eşime annenle görüş yada görüşme dememmm
sen beni ve yazdıklarımı yanlış anlamışsın
çok üzüldüm yazdıklarına
ben kötü biri değilim
bugün küs olsalar barıştıracak tek kişide benim

dur bi hele ortada bi yanlış anlaşılma var

nurguncum amma cekistirmissiniz kaynanalari
valla konu kaynana olunca sayfalar yetmiyor iste her yerde bu böle allah yardimciniz olsun ne diyim bacim:sm_confused:
sizi catlatmak gibim olmasin ama kaynanacagizim cok iyidir benim agzi var dili yok misali
ama sizlere allah sabir versin
malesef bendede iki elti varki kaynanadan beter
yuzune gülüp arkandan tekme atan ama ben firsat vermiyorum tabi
allaha yakin bana uzak olsunlar emiii

sende gene 2 elti var loracım
bende kayınvalide+2 elti
buyrun burdan yakın :a015:
emirhanım anestezi alacağı kesinleştiği günlerde
glokm şüphesi olduğunda
halan daha ağlamaklıyım yazarken
eltim hanım beni günler sonrası arıyor
şekerim kaplıcalardayımmm
tatil yapıyorumm
bir gün side gelin emirhanla buraya
lafa bakarmısın biz kan ağlarken
ayy kendi çocuğum gibi üzüldümm emirhanaa diyor bide
ondan günler sonra kaplıcalkardan arıyor beni
ama ben evladı hasta oldu eşimle arabamıza attık kucağımızda hastanelere biz götürdük getirdik
ameliyatlarına dr. biz ayarladım biz sabahladık yanı başlarında hastane köşelerinde
ahh ahh yaram çok :çok üzgünüm:

bacim seni en iyi anlayanlardanim
ben taklmiyorum artik
onlarin bizi arayip sormalariyla yasamiyoruz zaten
beni aramayani ben hic aramam
sende allaha havale et ben öyle yaptim cünkü
benim ilk eltim yabanci ama bi bilsen neler yaptigini
hep allaha havale ettim durdum sonunda öyle bir ceza aldiki simdi kuzu gibi oturmus ne etliye karisir ne sütlüye
cahille cahil olunmaz

ooohhh maaşallah pek bi kaynatmışınız. bizim kaynananın misafiri var ist. dan abiisi yengesi geldiler. mecburen gün içinde biz de ordayız. pc sürekli açık kapatmıyorm bişey için eve geldiğimde bakıveriyorum size... şimdi oğluşu uyuttum çıkacağım yukarı
öptüm sizi şekerler
bir de nurgüncüm sanırım goldun demek istediğini yanlış anladın. o sana kötü bişey demedi...
opuyorumnanaktan

bak şimdi yaa
nasıl kendini beceriksiz görürsün
senki kk Aralık annesinin
yavruna ne kadar düşkün olduğunu
ne kadar doğru dürüst bir insan olduğunu
hepimiz görüyoruz
canını sıkan kişilerden uzak dur olurmu tatlım
tekrar söylüyorum önemli olan yavrunu sağ salim kucağına alabilmiş olmak
birde Allah korusun alamayanları düşün şükret
bellimi olur bakarsın bir gün bir yerlerde yolumuz kesişiverir :1hug:

artıkın bende aramıyom ilk başlarda yeniydim tanımıyodum arıyodum hatta bi defasında eşimde yanındaydı oda şahit oldu eşim aramıştı abisi gili onlarla konuşuyodu yegenleriyle falan ben konuştum yegeniyle sonra annen ne yapıyo canım ordamı ver bi bende konuşum cocukta anne nurten yengem senle konuşacak dedi oda ne veriyon tlf bana söyle yok o gün bu gündür hic kale almam onu eşimde duydu cok sinirlendi daha adamı ben sakişnleştiriyodum

ay deme öyle çok uzuldum şimdi tamamını okumadan atlamışım canım haklısın, kim ister ki durup dururken kayınvalidesiyle kötü olmak...
Bak benden sana bir taktik o halde... Gerçi artık tutar mi bilmem bastan kayınvalideni eşine hiç elestirmeyeceksin ben mesela kızsam da uzulsem de eşime hiç anlatmam kayınvalidemi (gerçi gunahını da almayayım kadıncagızın da bişey yaptığı yok ama) böyle olunca eşlerde bir önyargı oluşmuyor ve olayları daha net görebiliyor.. Yoksa kendi arkadaslarımdan da biliyorum bir tartışmada hemen eşlerinin ilk lafı sen zaten annemi hiç sevmiyorsun oluyor...
Lütfen bana kızma canımcım birden empati yaptım birgun oğlumun evlenip beni hiç arayıp sormadığını dusundum delikafadulden delikafadulden yoksa keske senin gibi gelinim olsun, oğlumu çok sevsin, muhabbetleri eksik olmasın

kaynar kazana atmalıııı yandım elvira dedikçe altına odun atmalıkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk bidenem
valla hangisini anlatayım bilmiyorum ama 6 ay önceki bir olay
kaynanam: ben oda gideyim sende yat dinlen
ben : olur anne
ben : peki yemek yemicezmi ben açımda az dinlen yeriz(tabi yataktan kalkamıyorum dikişlerden)
kaynanam: şurdan battaniye alayım biraz üşüdüm gibi
ben olur anne uyuyacaksan eğer yatakların şurda alda yat ozaman
kaynanam: yok hiççç uykum yok benim gelen giden olur zaten
ben yatakta oğluşumla emiştik oynaştık filan daha sonra hastaneden çıktığımdan beri ilj defa wc gitmem gerekti evde kolzet yok ablacığım sdağolsun lazımlık almış bana zorlanmıyayım diye tam herşeyimi çıkardım girdim banyoya enes bağırıyor. ben banyodan bağırıyorum anne anne diye yokk ses soluk. neyse enesi aldım anakucağına banyo kapısına koydum elimde ses çıkaran oyuncak yok suscak gibi değil ama kıvranıyorum
odasına gittim uyandırayım dedim yok uyanmıyor yerlerde sürüne sürüne ellerimi yıkadım koridorda enesi emzirdim yaqtağına koydum geldim. duşa girdim çıktım çarpıyorum kapıları allah sizi inandırsın yok uyanmıyor kadın. çıktım neyse karnım kurt gibi sabah 8 de yediğimle duruyorum önüme bi kase çorba gelmedi mutfağa bi girdiydim ortalık savaş alanı yemekler yenmiş tencerelerin ağzı açık masada ekmerkler salatalar açık bulaşıklar ona keza zaten hiç ellemeden bi tane elma alıp çıktım ordan. o sırada ablam aradı ben dayanamadım birgünlüğüne olsa uğrucam gülüm diye. ablam şok oldu ağlaya ağlaya topladı ablacığım gecenin ikisinde neyse sofra kurdu yedirdi içirdi bana.
kaynanam gözlerini kaşıya kaşıya mutfak kapısına geldi hayırdı sizmi geldiniz diye
elvişrada bana hiç bi iş yaptırmadı anneciğim sen yat dinlen ben yaparım dedi zorla hiç birşeyde yemedi demezmi. ablacığımda eminim öyle demiştir benim kardeşim çok vicdanlıdır hastasınız ya kıyamamıştır dedi. önemli değil açsanız buyrun masaya dedi yok ben yanıma almıştım uyandıkça attım ağzıma bişiler dedi. ben sinirden kireç gibi olmuşum ablam ayağıma basıyor heran patlarım diye bu arada kocişde gevrek gevrek gülüyor kaynanasınıda çok seviyor hiç kıyamıyor diye parçalamak geldi analı oğullu ikisini.
nmeyse sabah oldu ablam dedi biz bugün gitcez mecburuz dedi kaynanam ise baktı benden hizmet yok ablamlardan önce davranıp cufcufladı evine. ablam ağlar ben ağlar yolcu ettim canlarımı keşke anacığım olsaydıda seni bu hallerde bırakmasaydım elimden bu kadar geliyor diye isyan etti kızcağız ben feryat figan ağlamaktan helak oldum
işte ogündür bugündür kaynanamın vukatları hep buna benzer ve daha fazlalarıda var.
ne yapalım kader diyorum ama çok fena patlıycam bigün bakalım ne zaman​

yok canım yanlış anlamadım da malesef gold cum beni yanlış anladı
sanırım hallettik ama
kimse beni kötü gelin bilmesin çok üzülürüm :çok üzgünüm:
zaten kötü bişi demez gold empati yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…