2008 Aralık Anneleri

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
maydanoz, bhk+, Elvira+, f_a_s+, goldgelb+, lilyum76+, lora+, miss12+, nurgün, nurten36, suzi19

Maşallah bugün,bir ara misafirlerle 12 de olmuştuk.turkbayragi
En güzeli isimlerle olabilmek.zemuszemus

önce 2.5 bardak toz şekeri karamelleşene kadar kavur erit tam eriyince 2 bardak su ilave et yavaş yavaş ama...

sonra etimekleri bir tepsiye diz sonra bu karamel tadındaki şerbet ile kaşık yardımı ile iyice ıslat..
sonra vanilyalı puding yada krem şanti yap(ben pudingle yapıyorum)
bu pudigide ısladığın etimeklerin üzerine kaşık yardımı ile sür...
sonra bir su bardağı süte kakao dök bolca onuda kaynayana kadar pişirip hepsinin üzerine dök
soğusun azıcık buzdolabına koy
hepsi bu kadar canım
afiyet şeker olsun siyecokacimcoook

akşamdan yaparsan yani bir gün buzdolabında beklerse çok çok daha güzel ve lezzetli oluyor kıvam bakımından....

Tanıtayım hemencik kendimi 29 yaşındayım,5,5 aylık tam karaböcek bir oğluşum var(bir görseniz kaş-kirpik birbirine girmiş halde)adı Tuna.Bhk'cım Manisa'nın Soma ilçesindenim.Hııım başka ne yazmalıyım siz merak ettiklerinizi sorarsınız olmazsa.

hoşgeldin canım tekrar..
somada dayım var bir tane..hihoyyyt

Ayy bu tatlıya bayılırım ben hem pratik hemde çoook lezzetli olsa da yesek..:ecrin_bebek:

ııııııııııım adın ne bide kac senelik evlisin merakımı mazur gör tatlım bu arada hoşgeldin

cok pratikmis gercektene
bacim sekeri tek basina nasil kavurcamkine yanar kiz:uhm:

Evet canım yanmış ev ağda kokuyo ama yanmıyo ağır ateşte kahvarengileşene kadar kavurup soğuk su ekliosun

daha aklımdan o geciyodu vallah bide acayip kokar

kavuracağınız kabı ya da tepsiyi hafif ıslatıp şekeri de üzerine serpin.
ocağa koyduğunuzda karamelize olur,
aaahhh süper de olur.

yapmayın etmeyin yeni diyete başladık bugün cococumla..
tam 38 günlük.
bugün daha 1

kiz bacim ne diyeti yahu etiniz ne budunuz ne
bak bana hala 6 aylik hamile saniyolar
ilginc olan tek göbek var
ama ben kendimle barisigim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…