- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.121
Tanıtayım hemencik kendimi 29 yaşındayım,5,5 aylık tam karaböcek bir oğluşum var(bir görseniz kaş-kirpik birbirine girmiş halde)adı Tuna.Bhk'cım Manisa'nın Soma ilçesindenim.Hııım başka ne yazmalıyım siz merak ettiklerinizi sorarsınız olmazsa.
Ayy bu tatlıya bayılırım ben hem pratik hemde çoook lezzetli olsa da yesek..:ecrin_bebek:önce 2.5 bardak toz şekeri karamelleşene kadar kavur erit tam eriyince 2 bardak su ilave et yavaş yavaş ama...
sonra etimekleri bir tepsiye diz sonra bu karamel tadındaki şerbet ile kaşık yardımı ile iyice ıslat..
sonra vanilyalı puding yada krem şanti yap(ben pudingle yapıyorum)
bu pudigide ısladığın etimeklerin üzerine kaşık yardımı ile sür...
sonra bir su bardağı süte kakao dök bolca onuda kaynayana kadar pişirip hepsinin üzerine dök
soğusun azıcık buzdolabına koy
hepsi bu kadar canım
afiyet şeker olsun siyecokacimcoook
akşamdan yaparsan yani bir gün buzdolabında beklerse çok çok daha güzel ve lezzetli oluyor kıvam bakımından....
Tanıtayım hemencik kendimi 29 yaşındayım,5,5 aylık tam karaböcek bir oğluşum var(bir görseniz kaş-kirpik birbirine girmiş halde)adı Tuna.Bhk'cım Manisa'nın Soma ilçesindenim.Hııım başka ne yazmalıyım siz merak ettiklerinizi sorarsınız olmazsa.
hoşgeldin canım tekrar..
somada dayım var bir tane..hihoyyyt
Hoşbuldum canım.Kim ki tanırmıyım acaba?
ııııııııııım adın ne bide kac senelik evlisin merakımı mazur gör tatlım bu arada hoşgeldin
önce 2.5 bardak toz şekeri karamelleşene kadar kavur erit tam eriyince 2 bardak su ilave et yavaş yavaş ama...
sonra etimekleri bir tepsiye diz sonra bu karamel tadındaki şerbet ile kaşık yardımı ile iyice ıslat..
sonra vanilyalı puding yada krem şanti yap(ben pudingle yapıyorum)
bu pudigide ısladığın etimeklerin üzerine kaşık yardımı ile sür...
sonra bir su bardağı süte kakao dök bolca onuda kaynayana kadar pişirip hepsinin üzerine dök
soğusun azıcık buzdolabına koy
hepsi bu kadar canım
afiyet şeker olsun siyecokacimcoook
akşamdan yaparsan yani bir gün buzdolabında beklerse çok çok daha güzel ve lezzetli oluyor kıvam bakımından....
soyadı aladağ :jeyyar:
ismini de vermiyim şimdi ortalık yerde
ah ege,ah manisa ah[/QUOT Ben şuanda Manisa'da değilim Bhk o yüzden kocaman bir ahhhh da ben çekeyim bari..
cok pratikmis gercektene
bacim sekeri tek basina nasil kavurcamkine yanar kiz:uhm:
daha aklımdan o geciyodu vallah bide acayip kokar
daha aklımdan o geciyodu vallah bide acayip kokar
lilyum yazmis kacmis nasil yapcem ben simdi tatliyi yaaasenağlama
kavuracağınız kabı ya da tepsiyi hafif ıslatıp şekeri de üzerine serpin.
ocağa koyduğunuzda karamelize olur,
aaahhh süper de olur.
yapmayın etmeyin yeni diyete başladık bugün cococumla..
tam 38 günlük.
bugün daha 1
kavuracağınız kabı ya da tepsiyi hafif ıslatıp şekeri de üzerine serpin.
ocağa koyduğunuzda karamelize olur,
aaahhh süper de olur.
yapmayın etmeyin yeni diyete başladık bugün cococumla..
tam 38 günlük.
bugün daha 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?