- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.101
kız fazla uzun yapma şu kızını kayra sonra kısa kalcak yanında:roflol:
amanda ballım gelmiş 2 misafirimizde varmışşş gökdeniz gold maydanoz ve misss sizde hiçç ses etmeyin aaa kızıcam ama
hoş geldin bhk aramıza yeni manisalı gaci katıldı bugun gördun mu ?
bende geldim
yemegimi yaptim
temizligimi bitirdim
ohhhh elime saglik
bhk bide bilmeden sevaba girdin bacim
senin su besamel soslu fasulye tarifini aldim yaptim harikaaa harika
bende geldim
yemegimi yaptim
temizligimi bitirdim
ohhhh elime saglik
bhk bide bilmeden sevaba girdin bacim
senin su besamel soslu fasulye tarifini aldim yaptim harikaaa harika
valla bhk cım bencede yaz gibisi yok acayip sıcak o yüsden biz daha çıkamadık ama yinede yaz yaz yaz diyenlerdenim bendee.. ah bide şu denize girebilseydiik.. deniz var girilmiyo şaka gibi.. ah o deniz ankarada olsaydı ne güsel kıymet bilirdik dimii
afiyetler olsun arkedaşıma yanınada üşenmede bi etimek datlusu yappp
şu sıralar favori tatlım benimmm
hem kolay hem hafifffcokacimcoook
goldcummm bilmem artıkkk ben kızımın uzun olmasını istiyorum ama missim orda öyle dur yazma sen küstüm sanada ahhh nurgülüm ahhh
bacim tarifini versene yapam hic usenmem
yemek yapmayi benim kadar seven varmidirki:uhm:
Beniiimmmm merhabalar Bhk bende katılayım dedim aranıza maşallah kızlar bülbül gibi şakıyorlar.Bir mrb dedim tam bişeyler yazarken zil çaldı misafir ev almış başını gidiyo bide habersiz misafir yok böyle bişi.Bu arada kızlar yine sayfalar dolusu yazmışlar valla.
anaaa:1shok:
kim kim:uhm:
Beniiimmmm merhabalar Bhk bende katılayım dedim aranıza maşallah kızlar bülbül gibi şakıyorlar.Bir mrb dedim tam bişeyler yazarken zil çaldı misafir ev almış başını gidiyo bide habersiz misafir yok böyle bişi.Bu arada kızlar yine sayfalar dolusu yazmışlar valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?