2008 Aralık Anneleri

kız fazla uzun yapma şu kızını kayra sonra kısa kalcak yanında:roflol:

Kayra kolay kolay kimsenin yanında kısa kalacak gibi durmuyor anacım sen üzme kendini kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canımmmm :jeyyar: Şeniz

amanda ballım gelmiş 2 misafirimizde varmışşş gökdeniz gold maydanoz ve misss sizde hiçç ses etmeyin aaa kızıcam ama

dünürrrrrr sen çalışırkene ev hayatını unuttun heraldee şakkıdı yemekk yapp bebek emzirr alt değiştir ev topla çamaşır yıka ve ass bebek pışpışlaa.. ek gıda hazırla bulaşıkları topla.. ohooooooooooooooo ben daha ne diyimm kafamçokkarıştı

banane yap dünür ben şimdi eve gidicem kızımı yıkıycam muhallebisini yapacam pışpışlıycam arada emişcez :)):)) sonra kociş gelecek onu nazlandır eee ben ne edemmm aglama oradan bide terbiyesüzzzz

ben okuyana kadar millet kaçtı ya..
bugün çeneniz düşmüş sizin -tatlicadiarzu-

biz de 1.5 saat yürüdük geldik kısçemle..
yaz gibisi var mı ya..
ohh

valla bhk cım bencede yaz gibisi yok acayip sıcak o yüsden biz daha çıkamadık ama yinede yaz yaz yaz diyenlerdenim bendee.. ah bide şu denize girebilseydiik.. deniz var girilmiyo şaka gibi.. ah o deniz ankarada olsaydı ne güsel kıymet bilirdik dimii

dünürrcüümmmmm akşam o işleri yaparkenee 30 sayfaada msj yazda hadin göremm senii :)))) biz bide arada laf yetiştirek diee açık tutuosda yine yaranamıyok gördünmüüüüüü mafoldumben

Son düzenleme:
bende geldim oğluşuma mama almaya gittim
gavurun şeysi gibi yandım geldimmmm
anam ne sıcak dışarısı arabayı almadık
kucağımda götürdüm getirdim yavrukuşum
omzumda uyudu kaldı.
geldim hemen yoğurdunu çıkardım azcık dışarı
ılısın yedircem uyanınca bugün geç kaldık yoğurt
için ne yapalım bugünlük böyle oldu.

bu arada pek bi çeneniz düşmüş gördüm
maşallah hep böyle olursunuz inşallah.
eeee nederim ben EŞŞEĞıNı KAYBETCEN NEŞENı KAYBETMıCEN

bende geldim
yemegimi yaptim
temizligimi bitirdim
ohhhh elime saglik
bhk bide bilmeden sevaba girdin bacim
senin su besamel soslu fasulye tarifini aldim yaptim harikaaa harika

miss den alıntı
dünürrrrrr sen çalışırkene ev hayatını unuttun heraldee yemekk yapp bebek emzirr alt değiştir ev topla çamaşır yıka ve ass bebek pışpışlaa.. ek gıda hazırla bulaşıkları topla.. ohooooooooooooooo ben daha ne diyimm

uyma bacım sen kso ya
onun yatacak yeri yokkkk...dermişimzemuszemus

bende geldim
yemegimi yaptim
temizligimi bitirdim
ohhhh elime saglik
bhk bide bilmeden sevaba girdin bacim
senin su besamel soslu fasulye tarifini aldim yaptim harikaaa harika

afiyetler olsun arkedaşıma yanınada üşenmede bi etimek datlusu yappp
şu sıralar favori tatlım benimmm
hem kolay hem hafifffcokacimcoook

walla sıcak mıcak çıkıyorum ben şimdilik.
betül öğle uykusunu alıyor,
fırt cıkıyoruz dışarı.
o bebek arabasında olduğundan etkilenmiyor.
ben de güzelce ter atıp,
kalori yakıyorum :jeyyar:

goldcummm bilmem artıkkk ben kızımın uzun olmasını istiyorum ama missim orda öyle dur yazma sen küstüm sanada ahhh nurgülüm ahhh

analar tahtını yapıyorda bahtını yapamıyor..
rabbim tüm evlatlarımızın bahtını açık eylesin:Saruboceq:

boy için havuçsuyu ver canım birde çinko evet haklısın cadıkommmma.s

oh be bitirdim sonunda goldcum sormuş profilimdeki eşim ve oglum deil canım hıım bide nurgül kız ben anlamdım yanlışlıkla saçmalamışım herhalde ayıp mayıp diyosunuz da ben anlamadım bişe daha jeton düşmedi düşmuyoda eeee uyuttum oglanı koçişte geldi yemeyini yedi akşam yemeyinide biraz gec yerirz artıkın bide bebekleriyle dışarı cıkan annelar var vallah özeniyom size yazın ortasındayız halen yagmur yagiyo acısını cıkartacam tatilde oooohhhhh

anaaa:1shok:

kim kim:uhm:
Beniiimmmm merhabalar Bhk bende katılayım dedim aranıza maşallah kızlar bülbül gibi şakıyorlar.Bir mrb dedim tam bişeyler yazarken zil çaldı misafir ev almış başını gidiyo bide habersiz misafir yok böyle bişi.Bu arada kızlar yine sayfalar dolusu yazmışlar valla.

karabucek kullanıcısından alıntı
Kızlar bende 22 aralık ta doğum yaptım ama pc başına yeni geçebildim.Ben de size katılmak istiyorum varmısınız yokmusunuz:)))

Varız varız hoş geldiniz bebişinizle birlikte. a.s.
Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

heyy hoşgeldin..
manisanın neresindensin?
kimlerdensin :jeyyar:

ben merkezdenim...şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…