2008 Aralık Anneleri

lora nurgülü kaçırdın ama ben burdayım ezilmedim(yıkılmadım da olabilir) ayaktayımmm gel hadi gelll deli sarhoş hesabı olacak bu iş:)))

saooll canımm sana
kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

lora nurgülü kaçırdın ama ben burdayım ezilmedim(yıkılmadım da olabilir) ayaktayımmm gel hadi gelll deli sarhoş hesabı olacak bu iş:)))

bence kasinma derim bacim
vallah ben bir esip gürlerim halin harap olur hehe kork benden kork:tomato:

ufff oku oku daraldım :)

30000. mesajı edam yazmış :jeyyar:

kızlar sabah yazdımya oğlumu doktora götürücem diye.götürdüm idrar tahlili temiz çıktı.bol bol su içir dedi.ama tarttı yine zayıflamış.bu sefer boyuda aynı.
68 cm 8600
70 cm 8300
70 cm 8100
son üç aylık ölçüm.söyledim doktora her zaman kg almasını beklememelisin dedi.
yorumlarınız yada aynı şeyi yaşayan varmı kızlar.

kızlar ahdi iyisiniz az daha sabır yarım saat sonra gidiyom kurtuldunuz amaaa şimdilik kapınızı camınızı kapatınnn her an gelebilirim lora anladınmı :)))

canım serra da bu ay kilo artmadı olabilirmiş evet takma kafana canım bak sonuçlar iyi çıkmış

kız fazla uzun yapma şu kızını kayra sonra kısa kalcak yanında:roflol:[/QUOTE]

Kayra kolay kolay kimsenin yanında kısa kalacak gibi durmuyor anacım sen üzme kendini kaydirigubbakcemile5

goldcummm bilmem artıkkk ben kızımın uzun olmasını istiyorum ama missim orda öyle dur yazma sen küstüm sanada ahhh nurgülüm ahhh

amanda ballım gelmiş 2 misafirimizde varmışşş gökdeniz gold maydanoz ve misss sizde hiçç ses etmeyin aaa kızıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…