2008 Aralık Anneleri

Sevgili inaysa teyzesi teşekkürler.Tüm hayır dualara amin,hayırlı zamanlarda kabul olsunlar inşallah(amin).

a.s. a.s.

Pardon canım ya ben yurtdışında olduğuna dikkat etmemişim üzüldüm şimdi inş. vardır bakkalda yoksa söyle vallahi göndericem burdan sanabuyrunnnnnnnnn

vardirda bana uzak turk marketi su an gitme olanagim yok malesef
neyse baska bahara kaldi artikin sagol kuzumŞeniz

cnm ya etimek dediginiz ne bisküvümü acep

canım oğlumun eve dönüş saati olduğu için apar topar yazıp çıktımmm
etimek hani şu kızarmış ekmekler oluyorya dilim dilim paket halinde o işte...
başka anlamadığın bişey varmı canımmm
çok güzel ve hafif bir tatlı
ekmek kadayıfına benziyor tadıcokacimcoook

diyetteki arkadaşlar çok etik olmadı bu tarif şimdi farkındayım ama sizlerede tavsiye ederim ki ben neredeyse her 3 günde bir paket yapıp yiyorum ve 58 kiloyum...

maydonoz hayırlı olsun emeklemesi bebeişin anaaa daha benimki yüzüstü dönmeye bile yeni başladı okadar hareketli ama daha emekleyesi yok valla

maşallah minik prensese...
darısı başıma diyemiyorum çünkü emeklemeden yürümesini istiyorum ben

ayyy sinir oldum şimdi..
e karneden oğlumun karnesine bakim dedim de bakamadımmm,not bölümünü kilitlemişlerrr-tatlicadiarzu-
hoş o heyecanı yaşamakta güzel keyifli bir duygu ama tezcanlıyım işte

karnını derken bizimki kafasını kaldırbiliyo tek bide 360 derece dönüyo evin içerisinde o kadara.s
benimkide kafasini kaldiriyor
ama 360 derece degilde 180 derece dönebiliyo henuz
karni derken yüzüstü yatirinca elleri ayaklariyla destek alip karninida kaldirabiliyomu sinav gibi yani

lilyumcum etimek yok malesef cnm
almamda zor vazgectim yapmaktan:çok üzgünüm:

ayyy sinir oldum şimdi..
e karneden oğlumun karnesine bakim dedim de bakamadımmm,not bölümünü kilitlemişlerrr-tatlicadiarzu-
hoş o heyecanı yaşamakta güzel keyifli bir duygu ama tezcanlıyım işte

darisi bizim cocuklarimiza isallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ne mutlu sana kuzucum:1hug:

benimkide kafasini kaldiriyor
ama 360 derece degilde 180 derece dönebiliyo henuz
karni derken yüzüstü yatirinca elleri ayaklariyla destek alip karninida kaldirabiliyomu sinav gibi yani
hııım bizimkinin sadece başı kalkıyo ellerini daha kullanamıyo o yönden biraz tembelizde

canım ne demek istediğini pek anlayamadım ama??????

of kızlar ya ammada çene varmış sizde yaaa:jeyyar:
bu ne ya 50 sayfayı ben nasıl okurum.
zaten okumuycam.baştan başlıyayım dedim ama yok oku oku bitmez.en iyisi bende gevezelik yapayım.
bugün ilk iş günümdü.kızımı babaya bıraktım.sabah giderken emmemişti.uymuştu.9.5 da uyanmış babası telefon etti.bende emzirmeye geldim.9.5 da emdi biraz oynayıp tekrar uyumuş öğlenleyin gelmedim artık mama yemiş.öğleden sonrada 3.5 da geldim.tam saatlerimiz uydu bugün sorun çıkmadı.babada olduğu için problemde yaşamadık.sadece akşam gelince bana kocaman gülücükler vermesi tüm yorgunluğumu aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…