- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.221
çok şanslısın canım.benimkilerin kendine hayrı yok.o yüzden kendimiz bakıyoruz.bakıcı olayına bir türlü ısınamadık.anladığım kadrıyla millet kayınvalideleri çekiştirmiş ben de accık annemi çekiştireyim.
kayınvalidem yaşlı ve hasta zaten bakamaz.ama annem genç aslında bakabilir ama o da evi babamı bırakıp gelmiyor.en azından 1 haftalığına nöbetler çakıştığında gel dediğimizde hemen eline geçen fırsatı kaçırmayıp başlıyor eşime söylenmeye işte burda olsaydınız ben bakardımda kzızmı kimseye muhtaç etmezdimde yani bizim tayinimizin çıkıp buraya gelmemeizi birtürlü kabullenemedi
benim canımı sıkan da buydu zaten...
çok ayıp etmişsin goldcummm
çok üzüldüm bir savcı edasıyla olaya bakışına..
oysaben szk den resimleri maile eklemesini hem özelden hem genelden istemiştimmmm
ayrıca face yok bende hem olsa niye yok diycem bunu hiç anlamadım doğrusu...
çok ayıp etmişsin
peki kimmiş canım o en sonunda ben de sildim tanıyan biri çıkmayınca
canımcım yanlış anlaşılma oldu sanıyorum arada.. aslında gold bi savcı edasıyla filan bakmamış olaya.. öyle bişi yapmaz zaten sen de biliyosun..
böyle durumlarda başkasının savcısı gibi görünmeyi asla sevmem ama,
burda cidden yanlış anlama var lilyumcum.
inan facede olanların hepsi ,
goldun mesajını okuduğunda benim gibi düşüneceklerdir.
çünkü cidden oradaki bir muhabbet bu.
bak şimdi lilyum canım yaa ben öyle özensiz anlatınca yanlış anlama oldu diye çok üzüldüm he.. goldcum belki daha güzel açıklıcaktı benim yazdıklarım yüzünden yanlış anlaşılma oldu valla çok üzüldüm.. senağlama
ayy doruk un ateşi yükseldi birden
37.8 oldu ne yaptımsa düşüremedim baktım yükselmeye devam ediyo 38 oldu ateş düşürücü verdim
canım çok sıkkın noldu birden anlamadım
diş çıkarmadan önce ( ki hiç belirtisi yok sertlik falan yok ) ateş yükselirmi
diş çıkarken yükselir diye biliyom da ben
bende biriktirdim çok
sonra hepsini attım,
ilk zamanlarda mama kutularınıda biriktirdimsonra onlarıda attım:mymeka: manyak ben:jeyyar:
hiiiiiii :çok üzgünüm:
özellikle bu hafta hiç okuyamadım gecmişi..
yoksa niye neden kızayım edoşumm:1hug:
Kızlar ben geldim. opuyorumnanaktan
düğün çok güzeldi.. acaip eğlendim ama bittim yani. gece 3 mü neydi eve geldiğimizde.. 3 gündür koşturmaktan yaşadığımı anlamadım valla. bugün de evi temizledim. çok lazımdı -tatlicadiarzu-
edoşuum senin şu alıntı yazı var ya beni çok etkiledi canım. yoğurt kapları dahil ne bulursam saklıyorum ben anam kılıklıyımdır..gün geçtikçe daha çok benziyorum.. Sezen aksu'nun dediği gibi(o kadın ne dese doğrudur nazarımda) onu daha sık anımsıyorum ve hatta anlıyorum.. Eskiden öyle durumlarda içimdeki çocuğa sarılırdım ben de.. şimdi oğluşuma sarılıyorum.. :asigim:
edoşum seni seviyom
ve tabii ki tüm aralık analarını:)))
peki aldınız mı mama sandalyesi? aldıysanız ne marka nasıl bişi aldınız?
bir bu, bir de oto koltuğu formun asil uye soruları oldu, nedense cevabı uzayda kayboluppp gidiyor...
Yoğurt kapları biriktirmek artan saklama kapı tuketimiyle azaldı herhalde, gerci sutas mi ne cam kase yapmıştı yoğurt kabını her alanın biriktiresini getiriyor...
Bende yazmıştım cuma gunu annelerle ilgili bir yazı Edoşumun ki kız evlat ağzından benim ki erkek evlat..
sonuçta sen bir kk kadınısın
her kk kadını akıllı zeki güzel ve dinamiktir :enbuyukkk:
öpüyorum şekerim
a.s.
günaydın hepiciğinize kucak dolusu sevgiler
bu linki tıklayın çatlak patlak kalmasın oramızda buramızda.
çok ilginç ve denemekten hiç bişi çıkmaz diye düşündüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlakta-neymis-torunum.html
biraz gülelim :roflol::roflol::roflol:
Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?
:roflol::roflol::roflol:
herkese günaydınnnnnnnnn
sağlıklı huzurlu mutlu yeni bir hafta veyarınlar geçirmek dileğiyle arkadaşlar.
herkes iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel bebişler nasıl
benim oğluş iyi ama sanırım çişimizle ilgili bir sorun var.idrarının rengi koyulaştı.doktora götürmem lazım izin alır almaz.üstelik aşıya gittiğimizde kg vermişdi.birde doktorumuza görünelim bakalım.bu arada sanırım dişimiz çıkıyor.alt iki diş beyazlamış.
Allah hepsine ve hepimize sağlık versin.
günaydınlar herkese.
günaydııııınn opuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar. bugün çok uykum var oğlan uyursa ben de uyumaya gidiceemmirmirmirmir
günaydııınnnn anneler
günaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh
hepiciğinizeeee kocaman günaydınnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnn çok sıcak marmaris sabahından herkese merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın milletdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?