2008 Aralık Anneleri

ama napıcaksınız be canım sonuçta tayin bu yok ben gitmiyorum denmez ki.. üzüldüm valla.. :1no2:

arada bizim de annemle anlaşamadığımıuz oluyo.. ben oğluş ne yedi ne içti naptı diye sordukça başlıyo söylenmeye.. sen bana niye böyle yapıyosun da ben bakamıyomuyum sanki oğluma da.. vs vs.. ama işte insanın gözü arkada kalmıyo.. hakikaten o doğru..

canımcım yanlış anlaşılma oldu sanıyorum arada.. aslında gold bi savcı edasıyla filan bakmamış olaya.. öyle bişi yapmaz zaten sen de biliyosun..

peki kimmiş canım o en sonunda ben de sildim tanıyan biri çıkmayınca

lahanabebekmiş canım.. onun da bebişi var aslında sanırım yine bizden birinin arkadaşı.. heralde o ilk zamanlarda bi karışıklık oldu bu konuda o da bizi de ekledi.. ben silmedim.. aslında şeker bi hatuna benziyo..

bak şimdi lilyum canım yaa ben öyle özensiz anlatınca yanlış anlama oldu diye çok üzüldüm he.. goldcum belki daha güzel açıklıcaktı benim yazdıklarım yüzünden yanlış anlaşılma oldu valla çok üzüldüm.. senağlama

canımcım yanlış anlaşılma oldu sanıyorum arada.. aslında gold bi savcı edasıyla filan bakmamış olaya.. öyle bişi yapmaz zaten sen de biliyosun..

böyle durumlarda başkasının savcısı gibi görünmeyi asla sevmem ama,
burda cidden yanlış anlama var lilyumcum.
inan facede olanların hepsi ,
goldun mesajını okuduğunda benim gibi düşüneceklerdir.
çünkü cidden oradaki bir muhabbet bu.

aslında inan bana bende yakıştırmıyorum bu mesajı duyguya ama kendisi benim msn de kayıtlı olduğu halde adımı resmimi bildiği halde hala nasıl başka bir ismi şüphe duyarak bana yakıştırabildi...
ben ısrarla anlam veremedim ve veremiycemde....

ayrıca kendini benim yerime koyarsan beni daha iyi anlarsın bhkcimmm
senin msn de kayıtlı olan ve bu forumda hemen hergün sohbet ettiğin kişi sana kalkıp
"face yoktu sende dimi(ki ben yok diye belirttiğim halde)
ayrıca ismini bilip msnde birebir sohbet ederken resimlerini gördüğü halde bi vakit sonra
"de bakalım bhk sen falanca değilmisin sende face yoktu hani??"
tepkin farklı olurmuydu çok merak ettim doğrusu
ama sen tepki vermeyebilirsin kişisel tercihtir bu
ben çok alındımmm

Son düzenleme:

yo lütfen sen içini ferah tut yazılanlar herşeyi anlatıyor zaten...
ne demek sen selda atıcı değilmisin...

benim adımı biliyor ,uzaktan yakından çağrışım yapmıyor bu isimle
eğer ismimi cismimi bilmemiş olsa idi hakikaten bu kadar alınmazdım
demekki bana inanmamış
ben bişeyi söylersem bilki doğru söylerim canımmm

annelerim görenleriniz vardır.
bu sıralar bimde kukla lifler var.
hem de tanesi 2.90 ytl.

betül daha şimdiden cok sevdi.
tavsiye ederim:jeyyar:

Kızlar 30 sayfa kaynatmışınız maşşalllaahh!!
Okuyamadım vallahi hepsini.Okuduğum kadarına değiniyorum şinci.

Geçmiş olsun canım.Umarım tekrar ateşlenmez.

bende biriktirdim çok
sonra hepsini attım,
ilk zamanlarda mama kutularınıda biriktirdim sonra onlarıda attım:mymeka: manyak ben:jeyyar:

Çok tatlısın sen çook opuyorumnanaktan

hiiiiiii :çok üzgünüm:
özellikle bu hafta hiç okuyamadım gecmişi..
yoksa niye neden kızayım edoşumm:1hug:

Zaten kızsaydın soracaktım hesabını klava: Şaka şaka a.s.

Sefan olsun canım.Sevindim eğlendiğine.
Ayrıca opuyorumnanaktan

edoşum seni seviyom
ve tabii ki tüm aralık analarını:)))

Ben de seni seviyorum.opuyorumnanaktan ilan-ı aşk ettik resmen kaydirigubbakcemile3

Sıralamışın gene sorularını.Bize ikea'nın mam sandalyesi geldi hediye.Anişim daha doğmadan.Yastık desteği lazım arkasına oturtmam için.Daha oturtmayı denemedim.
Sütaş'ın cam kaplarını biz de saklayıp kullanıyorduk.
Sen de yapıştır bakem erkek evlat azından olanı nasulmuş.

sonuçta sen bir kk kadınısın
her kk kadını akıllı zeki güzel ve dinamiktir :enbuyukkk:
öpüyorum şekerim
a.s.

Ne güzel demişin kız Nurgüüün.Benim de seni öpesim geldi a.s.

Canımcım bunu daha önce paylaştıydık.Sen nirdeydin?Ben yapıyorum bile.Kırmızı çatlaklar pembeleşti.Duyurulur.

İlahi Kso sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden Güldürdün beni akşam akşam.Allah da seni güldürsün e mi

Geçmiş olsun canım.
Yeni inciniz de hayırlı olsun alkisalkisalkis

Kızımı bugün doktora götürdük.ılk ek gıda maratonumuza yarın başlıyoruz:teytey:
ıki ayda 800gr almış ve 4cm uzamış.Doktor gelişiminin ve kilosunun çok iyi olduğunu söyledi.Ben de kilolu bebeklerin olduğundan bahsettim.Sen de iki gün pirinç unu ver bak nasıl kilo alıyor dedi.Yani sadece anne sütü ile beslendiği için kilosu gayet normalmiş.
Ferrum konusunda yine konuştuk.Genelde bebekleri ishal yapıyor dedi.Birçok doktordan defalarca bebeğinin kansız olduğunu duyacaksın.Sadece anne sütü alan bebeklerde bu çok normal.Ek gıdalara başladıktan bir süre sonra yeterli demir alıp almadığını kontrol edip ona göre tekrar kansızlığı hakkında konuşacağız dedi.
Bir de oturabiliyor mu diye kızımı testten geçirdi.Bacakları açık,bir eli iki bacağının arasında,diğer eli sağ bacağının yanında destek alarak tek başına oturdu kızım.önüne bir kalem koydu.meraklı bebeğim hemen kaleme uzanıp onu eline aldı.Doktor da bebeğinin 6.ayında oturabildiğini rahatlıkla söyleyebilirsin dedi alkisalkisalkis
işte böyle.Ek gıda detaylarını yarın yazarım artıkın.
Tatlı rüyalar güzel Aralık anneleri ve bebekleri..

günaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh

günaydınlar herkese.

günaydııııınn opuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar. bugün çok uykum var oğlan uyursa ben de uyumaya gidiceemmirmirmirmir

günaydııınnnn anneler

günaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh

hepiciğinizeeee kocaman günaydınnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnn çok sıcak marmaris sabahından herkese merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın milletdelikafadulden

herkesciklere bizdende günaydınnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…