- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.201
of kızlar ya ammada çene varmış sizde yaaa:jeyyar:
bu ne ya 50 sayfayı ben nasıl okurum.
zaten okumuycam.baştan başlıyayım dedim ama yok oku oku bitmez.en iyisi bende gevezelik yapayım.
bugün ilk iş günümdü.kızımı babaya bıraktım.sabah giderken emmemişti.uymuştu.9.5 da uyanmış babası telefon etti.bende emzirmeye geldim.9.5 da emdi biraz oynayıp tekrar uyumuş öğlenleyin gelmedim artık mama yemiş.öğleden sonrada 3.5 da geldim.tam saatlerimiz uydu bugün sorun çıkmadı.babada olduğu için problemde yaşamadık.sadece akşam gelince bana kocaman gülücükler vermesi tüm yorgunluğumu aldı[/QUOTEayyy kıyamam nasılda özlemiştir seni :1hug:
evet yaaa ben de onu çok özlemiştim canım kzızm ama yarın evdeyim kızımla başbaşa
canım ne demek istediğini pek anlayamadım ama??????
SZK cim gördüm seni
oku oku bitmes bacım bugün hepimizin çenesi pek bi düştü ...
bu arada resimlerini aldım canım tek kelime ile;harikasınnnn:lepi:
peki aldınız mı mama sandalyesi? aldıysanız ne marka nasıl bişi aldınız?
bir bu, bir de oto koltuğu formun asil uye soruları oldu, nedense cevabı uzayda kayboluppp gidiyor...
Yoğurt kapları biriktirmek artan saklama kapı tuketimiyle azaldı herhalde, gerci sutas mi ne cam kase yapmıştı yoğurt kabını her alanın biriktiresini getiriyor...
Bende yazmıştım cuma gunu annelerle ilgili bir yazı Edoşumun ki kız evlat ağzından benim ki erkek evlat..
SZK düğünde eğlenmenize sevindim canım, doğum gunun nasıl geçti?
Lilyum resimleri ekle demiş hımmm sende bildiğim kadarıyla fb (pist fenerbahçe diiil facebook) yok, yoksam yıllar evvel izini kaybettiğimiz selda atici sen misinnn?
canıım çok teşekkür ederim.. o senin güzelliğinden a.s.
bazılarınızın işine yarayabilir:
cocuklari yolculukta oyalama taktikleri
1- BİLETÇİ GELDİ OYUNU
Gideceğiniz mesafeyi önceden hesaplayın ve ona gerekli sayıda bilet verin. . Her 50 km.de veya yarım saatte ondan bir bilet isteyin. Biletlerin üzerine kocaman bilet numaraları yazın: 1-2-3-4-5...Böylece sayıları da öğrenecektir. Bilet verdikçe yolun azaldığını görecek, finişe ne kadar kaldığını tahmin edecektir.
2- BEN KİMİM OYUNU
Bir hayvan sesi çıkarın ve çocuğunuz bunun hangi hayvana ait olduğunu tahmin etsin. Bir süre sonra rolleri değişin. "Ali Baba'nın bir çiftliği var" şarkısını söyleyin. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. En sevilen oyunlardandır.
3- ŞARKI SÖYLEYELİM
Yukarıdaki oyundan, hazır gaza gelmişken hemen bu oyuna geçerek çocuğunuzun bildiği şarkıları söyleyebilirsiniz. Ardından da yeni şarkılar öğretebilirsiniz.
4- HAVADA BULUT OYUNU
Bulutlu günlerde yolculuk yaparken, değişik biçimli bulutlar seçerek bunların neye benzediklerine dair fikir yürütün. İlle biri koyuna benzer nedense...
5- HAYVAN BULMACA
Bir hayvan tutun. Hayvanın özelliklerini birer birer sayın. Kaçıncı kerede bulduğunu not edin. En çabuk bulduğu hayvanla ilgili bir öykü anlatın. Biliyorsa o anlatsın.
6- KOMİK SESLER OYUNU
Yolda sık görebileceğiniz şeyler için birer ses seçin: Yeşil araba için; bipbipbip, kamyon için; datdatdat, çam ağacı için; çipçipçip, tavuk için gıtgıtgıt gibi. Yaşa göre oyunu zorlaştırıp kolaylaştırmak elinizde. Önce görüp komik sesi çıkaran kazanır.
7- RENGARENK OYUN
Bir renk seçin. Bu rengin ona çağrıştırdığı, yaşına göre 2 -5 -10 obje söylesin.
8- YEMEK FASLI
Yemeği de yolculuklarda oyuna dönüştürün. Koltuğuna bir yemek masası monte edin. Üzerinde hem yemek yesin hem de oyun oynasın.
evet szk cım ama biz geçen aydan alışıkız.yumuşak bir geçiş süreci yaşamıştık.1 ay benimle kursa geldi bahçede babayla oyalandılar aralarda ben geldim.uzun süreli ayrılık olmadı.
birde babasında kalmanın çok faydası var.onur emreye kim bakıyor canım
lilyum canım ben anladım goldcumun ne dedğini canım. facebook yok ya sende. nereye koyucak da resimleri öyle görüceksin yoksa facebookun mu var demiş sana..
sonra da biizm face de kimsenin tanımadığı ve kimimiz ile arkadaş olan biri vardı.. muhabbeti geçmişti.. yoksa sen o musun diye sormuş..
ama goldcum.kıza sordum ben.. aralık annişlerinden biri diil..
lilyum canım ben anladım goldcumun ne dedğini canım. facebook yok ya sende. nereye koyucak da resimleri öyle görüceksin yoksa facebookun mu var demiş sana..
sonra da biizm face de kimsenin tanımadığı ve kimimiz ile arkadaş olan biri vardı.. muhabbeti geçmişti.. yoksa sen o musun diye sormuş..
ama goldcum.kıza sordum ben.. aralık annişlerinden biri diil..
teşekkürler bhkcimmm
özlemiştim senin bilimsel paylaşımlarını doğrusua.s.
bu mesajdaki son cümle bana mı yazılmışşşş
tam anlayamadım ama eğer bana yazılmış ise fena canım sıkıldı !!!!
ne demek istediğini açarsan çok sevinirim goldcummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?