2008 Aralık Anneleri

Canımcım bunu daha önce paylaştıydık.Sen nirdeydin?Ben yapıyorum bile.Kırmızı çatlaklar pembeleşti.Duyurulur.

yaa muhteşem bir haber bu edocum

biliyor musun bunu aralık annelerine ben yazmıştım ilk ama sadece 1 kez deneyeildim
napıyım misafirler peşimi bırakmıyor bu ara

kızlar daha yeni okudum geçmişi,

kullandığımız mama sandalyesi bu
Hepsiburada.com : JENNY MAMA SANDALYESİ | Bebek & Çocuk

chicco polly ile aynı, daha hesaplı, çok memnunum

oto koltuğuda bu:

E-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 9 kg-18 kg | Chicco | Chicco Proxıma Oto Koltuğu

aldık uzun zaman önce ama henüz ihtiyaç olmadı, kalabalık gezdiğimiz için -tatlicadiarzu-

güzel bişey, inceleyerek aldım, hesaplı ve 0 dan 18 kiloya kadar kullanılıyormuş

günaydın kuluuuppppp zemuszemus

oğlumla hepinize opuyorumnanaktan

oğlan gece geç yattı sabahın 6 sında dikti beni ayağa

oğlum yattttt
--- ıııııııııııııı
hadiiii yaaaa uykumm varrr ama
-- auuaauuuaa
tamam ağlama gel gel sıpaa
--heheheh
vay uyuz vayyy

halen daha uyucak delikafadulden

günaydın arkadaşlar
ben de yürüyşten geliyorum
kızım uyanmasa daha yürüyecektim ama acıktııı bebişimmm

alkisalkisalkis afferim emirhana sositososito annesini nasılda oynatıyorkaydirigubbakcemile2

savcı edası mı?ayıp mi etmişim? delikafadulden delikafadulden sadece espriydi lilyum cum, mafoldumben mafoldumben yani elbette şakaydı üstelik ben senin gerçek isminin selda olmadığını da biliyorum, asıl bunu bu kadar ciddiye alarak bence sen bana ayıp ettin ya neyse...

canımcım,
asla kötü bişey yok burda..
ne anladıysan kesinlikle yanlış anlamışsın..
bu tamamen facedeki bir durumla alakalı..

sagol canım opuyorumnanaktan ama hata bende oldu herhalde lilyum sözkonusu mevzuyu bilmediği halde aramızda ki hukuka güvenerek, onu dahil edip espriyi anlamasını bekledim :a015::a015:

ya şahıslar adına bişey demek istemem asla o yüzden kimse alınmasın lütfen ama benim de başıma birkaç kez böyle olaylar geldi. arkdaşlar ben şahsım adına buraya birşeyler yazarken eger konu eğlence maksatlı ise yani bilimsel ya da bebeklerimizin gelişimi dışında güle oynaya söylenen bir şey ise espri olarak algılıyorum ve alınmıyorum. ama birkaç olay üzerine inanın ben de espri yapmaktan çekinir oldum. bizler burada arkadaş olduk, birlikte güzel vakit gecirebilmek ve stres atabilmek için girip yazıyoruz, zaten bebeklermizden ve evimizden artan kalan dar vakitlerde buradayız onda da birbirimizi üzmesek ne güzel olur. hepinizi ayrı ayrı huylarınızla, karakterlerinizle seviyor ve kabulleniyorum. ve sizi seviyorum ki hala burada bişeyler yazıyorum.. hepimiz bence biraz daha geniş ve tahammülkar olmalıyız..a.s.

merhaba herkese
doruk hasta
boğaz iltihabı olmuş dr bulaşmış birinden dedi (
ateşli huysuz kucaktan inmiyor
antibiyotik başladık

merhaba herkese
doruk hasta
boğaz iltihabı olmuş dr bulaşmış birinden dedi (
ateşli huysuz kucaktan inmiyor
antibiyotik başladık

geçmiş olsun canım ya..
Bende boğaz iltahabı oldum galiba,
Birazdan doktora gideceğim.. Bu sene bu 3. mü 4. mü ne, şimdiye kadar kimseye bulasmadı ama kroniklesti sanırsam, her seferinde çok korkuyorum bende oğlana gececek diye..
naber, onun dışında nasılsın, yerlestiniz mi evinize biraz?

hoşgeldin ademelcik.. ahmet doruk a da geçmiş olsun. bogaz iltihabı birinden gecer mi yaa. ay sağlık şeyleri ile hiç alakam olmadıgı nasıl belli. hani grip nezle filan anlarım da bogazdaki enfeksiyon bilemedim valla.. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…