2008 Aralık Anneleri

gorunduk canım tilki popişkosunu görmüş yara sanmış dedi kaydirigubbakcemile3 sepetledi beni,
aslında vucudum yorgun dusmuş,(annem çok dalga geçti n'aptın acaba yorgun düşecek diye) benim vucut böyle gösteriyormuş tepkisini... şaka bir yana aman emziren annişler vitaminleri ihmal etmeyin asıl olay zayıf düşmek, bulasma riski yokmuş bulassa çoktan bulaşırmış mikrobik değilmiş.. Zaten ben gitmişken Adamel için de sordum aslında annesütü alırken anjin görünmezmiş pek.. Anjin daha ziyade sabahta yazdığım gibi opucuk yoluyla gecermiş ve 3 yaş sonrası olan birşrymiş...
Yalnız doktora gittiğimde boğazıma ultrasonla baktı, aleti görünce aklıma hamişlik gunlerim geldi hey gidi heyyyy..
miss i merak edenler bugun interneti yokmuş, tam kapıdan çıkarken aradı fazla konuşamadık. Sonra döndüm ama açmadı. Aradığım saatte Kocisi geldi herhalde dunyayla iletişimini sıfırladı şekercim hihoyyyt hihoyyyt

bu momtessori eğitime 1 yasında falan mı baslanıyor bhkcım, sen nasıl bir activite köşesi yaptın?

walla şimdi hiç bilir kişi edasıyla cevap vermiyim ben goldcum.
ama asıl aktiviteler dediğin gibi yaşından sonra(mış)

yok ben sadece kendime materyal hazılrmak için bir masa hazırladım o kadar..

kociş hala gelmedi,

bu arada evi topladım, çamaşırları topladım,yerleştirdim, yenilerini astım, bulaşığı makineye yerleştirdim, yoğurt mayaladım, kızlara mamalarını verdim, biberonlarını temizleyip sterile attım,

offf ne çok iş yapmışım, bir ütü kaldı, ona enerjim kalmadı ama, kocinin yarına giyecek hiçbişiysi yokkaydirigubbakcemile3 gülerim ağlanacak halimekaydirigubbakcemile3 şimdi burda yazmak yerine ütü yapıyor olmam gerek ama hiiiç canım istemiyor, oooffff of

selam kızlarcım.. ben geldim gene..
akşam işte mesaiye kalmam gerekti toplantım tam servis saatinde bitti.. çıkamadım vereliniortak
kk mesaisine geç kalım o sebep..
gold şekercim fas şekercim geçmiş olsun bacılar dkkat edin kendinize..

ayh 3 aralık anası saat 23:03 de mesaj atmış, kalpler nasıl da birlikte atıyor ama:) hehehehe yalnızlık başıma vurdu..

bhk bacım o nası diyet öyle:1shok:
gözlerim yuvalarından uğradı.
bu diyet grupları emzikli mi anacım.. diilse tehlike arz edebilir he..

benim iyileşme sürecim başladı ucukla birlikte. bugun dudaktan pırtladı koca bi uçuk..

eşim de geldi, bişiycim kalmadı..:kedi:
opuyorumnanaktanhadi iyi geceler kuşlar..

benim iyileşme sürecim başladı ucukla birlikte. bugun dudaktan pırtladı koca bi uçuk..

eşim de geldi, bişiycim kalmadı..:kedi:
opuyorumnanaktanhadi iyi geceler kuşlar..

ben de kocacığımı istiyorum:gitme:
nasıl uyucam ben bu gece ya :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…