- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.401
kociş hala gelmedi,
bu arada evi topladım, çamaşırları topladım,yerleştirdim, yenilerini astım, bulaşığı makineye yerleştirdim, yoğurt mayaladım, kızlara mamalarını verdim, biberonlarını temizleyip sterile attım,
offf ne çok iş yapmışım, bir ütü kaldı, ona enerjim kalmadı ama, kocinin yarına giyecek hiçbişiysi yokkaydirigubbakcemile3 gülerim ağlanacak halimekaydirigubbakcemile3 şimdi burda yazmak yerine ütü yapıyor olmam gerek ama hiiiç canım istemiyor, oooffff of
ben de kocacığımı istiyorum:gitme:
nasıl uyucam ben bu gece ya :sinifsinif:[/betüşe sarılıp uyu canım ikiside nasıl olsa canımızdan bi parcavereliniortak
senin kızlar iki tane olmalarına ragmen uslular, uykuları falan duzenli di mi zeacım? Uyanınca birbirlerini uyandırıyorlar mı?
betüşe sarılıp uyu canım ikiside nasıl olsa canımızdan bi parcavereliniortak
zeacım senin işin bizimkinden daha zor gözümün önüne gelir gibi biz bitanesiyle baş edemiyoz nasıl cok zoranıyomsun merak ettiyim bişe var uykuları olunca bereber uyuyup berabermi uyanıyolar
benim iyileşme sürecim başladı ucukla birlikte. bugun dudaktan pırtladı koca bi uçuk..
eşim de geldi, bişiycim kalmadı..:kedi:
opuyorumnanaktanhadi iyi geceler kuşlar..
artık emziremediğim için başladım zaten.
yoksa süt müt kalmaz günde 1000 cal alınca..
ben de kocacığımı istiyorum:gitme:
nasıl uyucam ben bu gece ya :sinifsinif:
uslu sayılmazlar aslında ama maşallahları var gece uykuları düzenli, bugün herzamankinden daha erken uyuydular çünkü gündüz pek uyutamadım ikisinide
malesef çoğu zaman birbirlerini uyandırıyorlar, bağırdıkları zaman diğeride uyanıveriyor, sonra bağıran tekrar uyuyor ve olan bana ve diğer kızçeme oluyor:sinifsinif:
hehe benim Bahar'ım daha uslu herhalde ama di mi, peki ikisini aynı anda nasıl uyutuyorsun yataklarına koyunca uyuyorlar mı?
ilk kez mi yalnız kalacaksın bhk cım?
kıyamam yaa.. opuyorumnanaktan
Baharın bakışları çok masum o yüzden herkes onun uslu olduğunu düşünür ama tam tersi, Baharım tam bir cadı oldu
cemreyle yanyana yatırdığımda ani bir hareketle hemen cemrenin üzerine çıkıyor, saçını yoluyor, çoraplarını çıkarıp ayaklarını ağzına alıyor, cemrede o yaklaşırken çığlık atıyorkaydirigubbakcemile3
ana kucağında uyutuyorum, ikisinide yatırıp ortalarına oturuyorum ve ninni söylüyorum uyuyorlar, yataklarına taşıyorum sonra,
yataklarında uyuyakalmıyorlar malesefanakucağına çok alıştılar, artık sığmıyorlarda napacağım bilmem
ben böyle bişi dinlerken yaşarım.. sizi öyle bi gözümün önünde canlandırdım ana kucakları ve za şeklinde. çoook tatlısınız yaa..
Duygunun gelini yaramas mı olmuş kaydirigubbakcemile3 Hakan deniz de Kayranın kulağını çekiştiriyodu kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayırlı huzurlu günler diliyorum bebişlerinizle
bendende günaydın cicişleriimmmmmmm alkisalkisalkis çook uykum var gece nöbetteydimm :sinifsinif: dünde internetim yoktu bütün gün hiç giremedim içim içimi yedilmaz: artık uyuyabilirsem uyanınca okuycam muhabettleerii .. mucxx beni özledinizmi anacımm :kedi: özlemediyseniz şimdi özleyin anacım :umursamaz: ay yeni smilikler gelmiş bayıldımmmmm lmaz:
ay tüh kaçırmışım ilki cocoşş benden önce davranmışlmaz:
günaydın tatlı annişler
bendende günaydın cicişleriimmmmmmm alkisalkisalkis çook uykum var gece nöbetteydimm :sinifsinif: dünde internetim yoktu bütün gün hiç giremedim içim içimi yedilmaz: artık uyuyabilirsem uyanınca okuycam muhabettleerii .. mucxx beni özledinizmi anacımm :kedi: özlemediyseniz şimdi özleyin anacım :umursamaz: ay yeni smilikler gelmiş bayıldımmmmm lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?