2008 Aralık Anneleri

zeacım senin işin bizimkinden daha zor gözümün önüne gelir gibi biz bitanesiyle baş edemiyoz nasıl cok zoranıyomsun merak ettiyim bişe var uykuları olunca bereber uyuyup berabermi uyanıyolar

senin kızlar iki tane olmalarına ragmen uslular, uykuları falan duzenli di mi zeacım? Uyanınca birbirlerini uyandırıyorlar mı?

uslu sayılmazlar aslında ama maşallahları var gece uykuları düzenli, bugün herzamankinden daha erken uyuydular çünkü gündüz pek uyutamadım ikisinide

malesef çoğu zaman birbirlerini uyandırıyorlar, bağırdıkları zaman diğeride uyanıveriyor, sonra bağıran tekrar uyuyor ve olan bana ve diğer kızçeme oluyor:sinifsinif:

hehe benim Bahar'ım daha uslu herhalde ama di mi, peki ikisini aynı anda nasıl uyutuyorsun yataklarına koyunca uyuyorlar mı?
ilk kez mi yalnız kalacaksın bhk cım?

zeacım senin işin bizimkinden daha zor gözümün önüne gelir gibi biz bitanesiyle baş edemiyoz nasıl cok zoranıyomsun merak ettiyim bişe var uykuları olunca bereber uyuyup berabermi uyanıyolar

çok zor hemde canım ama ben yalnız değilim, annemler üst katta oturuyorlar, genellikle çocukları oynatıp oyalarlar,
ama mamaları, uykuları vs... hepsini ben yapıyorum, ev işleri falan .... hepsi birlikte çok yorucu oluyor.

ilginçtirki ikiside birlikte uyuyup uyanıyorlar, bazı günler ikiside hiç uyumaz, bazı günler olur bir kaç saat uzun uzun uyurlar, bende şaşırıyorum. mesela bu akşam ikiside erken uyudu. mirmirmirmir

benim iyileşme sürecim başladı ucukla birlikte. bugun dudaktan pırtladı koca bi uçuk..

eşim de geldi, bişiycim kalmadı..:kedi:
opuyorumnanaktanhadi iyi geceler kuşlar..

çoook dikkat et kendine canım.. opuyorumnanaktan

artık emziremediğim için başladım zaten.
yoksa süt müt kalmaz günde 1000 cal alınca..

canıım günde 1000 kalori miii kafamçokkarıştı Ah güzleim yaa Allah kolaylık versin. Aralık analarına bişiler yazdım bak bu arada..

ben de kocacığımı istiyorum:gitme:
nasıl uyucam ben bu gece ya :sinifsinif:

kocacı seniiiii zemuszemus

kıyamam yaa.. opuyorumnanaktan

hehe benim Bahar'ım daha uslu herhalde ama di mi, peki ikisini aynı anda nasıl uyutuyorsun yataklarına koyunca uyuyorlar mı?
ilk kez mi yalnız kalacaksın bhk cım?

Baharın bakışları çok masum o yüzden herkes onun uslu olduğunu düşünür ama tam tersi, Baharım tam bir cadı oldu

cemreyle yanyana yatırdığımda ani bir hareketle hemen cemrenin üzerine çıkıyor, saçını yoluyor, çoraplarını çıkarıp ayaklarını ağzına alıyor, cemrede o yaklaşırken çığlık atıyorkaydirigubbakcemile3

ana kucağında uyutuyorum, ikisinide yatırıp ortalarına oturuyorum ve ninni söylüyorum uyuyorlar, yataklarına taşıyorum sonra,

yataklarında uyuyakalmıyorlar malesef anakucağına çok alıştılar, artık sığmıyorlarda napacağım bilmem

ben böyle bişi dinlerken yaşarım.. sizi öyle bi gözümün önünde canlandırdım ana kucakları ve za şeklinde. çoook tatlısınız yaa..

Duygunun gelini yaramas mı olmuş kaydirigubbakcemile3 Hakan deniz de Kayranın kulağını çekiştiriyodu kaydirigubbakcemile

Ben kaçtım şekerler..Şeniz

Geceyarısı vardiyasındaki ve gündüz vardiyasındaki tüm güzee aralık annalerine salamlar.. bebişlerin popişlerinden öperim.. :a015:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:kedi: ay iki tane utangaç gelmiiiş..

eyvah denizle baharı yanyana getirsek harp çıkar herhaldekaydirigubbakcemile

bu arada günün ilk günaydını benden olacak galibakaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN TÜRKİYE turkbayragi

bendende günaydın cicişleriimmmmmmm alkisalkisalkis çook uykum var gece nöbetteydimm :sinifsinif: dünde internetim yoktu bütün gün hiç giremedim içim içimi yedi lmaz: artık uyuyabilirsem uyanınca okuycam muhabettleerii .. mucxx beni özledinizmi anacımm :kedi: özlemediyseniz şimdi özleyin anacım :umursamaz: ay yeni smilikler gelmiş bayıldımmmmm lmaz:

özlemezmiyiz anacım bak diş topiğine yazdımdı zaten:kedi:

kızlar bişey soracağım,

bebişleri dışarı çıkarırken herhangi bir güneş ürünü kullanıyormusunuz?

ciltleri çok hassas,

dün dışardan geldikten sonra Bahar'ın sol yanağı birden kıpkırmızı oldu ve ateş gibi yandı, 2 saat sonra geçti, güneşmi değdi anlamadım, şapkasıda vardı ve arabasının tenteside kapalıydı çok dikkat ettim güneş değmesin diye ama:gitme:

güneş kremimi sürmeli acaba her çıkışımızdaCADIARZU

ay tüh kaçırmışım ilki cocoşş benden önce davranmış lmaz:

selam Zeacım naber nasılsın?
kızlarını kocaman öpüyorum okudum geçmişi çook şekerler yaaa
demek dövüşmeler başladı
sevimliler siziiiiopuyorumnanaktan

günaydın tatlı annişler

günaydın canım
nasıl gidiyor diyet
BHKcım bizim diyetten bahsetmiş nasıl buldun diyetimizi:1ninca:

günaydın mis hatun
nabersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…