2008 Aralık Anneleri

günaydın güzel nanneler
biz dışarı çıkıyoruz kızımla
güneş kremi kullanmıyorum hatta gölge yapıyorum 1 yaşına kadar güneş ışını zararlıymış da
nöbetteydik gece
hiç böykle yapmazdı kızım yaaa

sıcaktandır belki,

nasıl giydiriyorsun geceleri?

günaydın şekerlerimzemuszemus
bu sabah güne herzamanki gibi kızımı doya doya koklyayark uyandım.sabah yanıma almıştım,gözümü bir açtım başucumda.artık durmuyo yerinde yatağın her yönünü keşfetme çabasında.çok korkuyorum kesinlikle yalnız bırakmaya gelmiyor.kahvaltımızı yaptrık bağıra bağıra.artık zor yedirmeye başladım besinleri
ancak çok karnı acıkdığında iştahlı yiyor:umursamaz:

zeacıpğım benimkinide sanırım güneş alerji yapıyor.dışarı çıkdığımızda kızarımsı oluyor teni.acaba krem mi kullansak diyorum bende.ben dr.sorcam kontrolde hafta içi kontrolümüz var.

missciğim canım benimm burası sensiz olmaz zaten.ben pek giremediğimden farkedemedim dün yokluğunu.neden uykusuzsun hayatım.sıpam uyutmadımı seni.:sinifsinif:

Günaydın kıslar

İnşallah herkesler iyidir.Gönlümüzden geçen,hayırlı bir gün olur inşallah(amin).

Oyyy çok şirin smiller gelmiş. Bunları kullanarak güzel,romantik bir hikaye anlatılabilir.

:kedi::gitme:lmaz:mafoldumben:sinifsinif:

:umursamaz::gitmepuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile

Şenizzemuszemus

:asigim::teytey::dance:

:CüvCüv::ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:lepi:

ay ne güzel geziyosunuz buraya yaz daha gelmedi dışarısı cok fena yagmuru bi görseniz hala soba kullanıyoz valla (ne olur yaz burayada gel oglumla bizde gezelim)

ah canım ya kıyamam sana...
her ne kadar fazla göremesemde karsın meşhur soğuk iklimini çok iyi bilirim nurtencim ..
hatta arkadaşlarım sizin oraya neden "kars" dedikleri belli diye takılıyorlar bana çok kar yağdığı içinmişnaniknanik

bende yöresi soğuk olanın , yüreği sımsıcak olurmuş diyorum...
üzme kendini bir iki haftaya kalmaz ısınır bizim ellerrrrvereliniortak

koca kış zaten evi bekledik nurtencim...
hatta ben bu yaz leyleği havada görmeye karar verdim...
geçen yazda hamileydik o yüzden bu yazın Allah kısmet ederse fırsat buldukça gezmek istiyorummm

Son düzenleme:

Günaydın

Ayy yaa yine kafam karıştı benim.Kızımın bıngıldağı kapandığı için aylardır DEVİT3 kullanmıyoruz.Bu yüzden doktorumuz hergün güneşe çıkarmamı istedi.Güneşlenecek çocuk deyince güneşe şapkayla çıkıyoruz.Bazen esintili ve güneşli olduğu için tümüyle giysili çıkıyor.Güneşe belirtilen genel saatlerde çıkıyoruz.O zamanlarda kollar ve bacaklar açıkta güneş alıyoruz.Valla hemen herşeyde karışıklık yaşıyorum.Herkesler ayrı doktorlar ayrı konuşuyor.

ALLAH'ım,bir hayırlısıyla hepimiz yaş alsak da rahatlasak.

nurten36 kullanıcısından alıntı
ay ne güzel geziyosunuz buraya yaz daha gelmedi dışarısı cok fena yagmuru bi görseniz hala soba kullanıyoz valla (ne olur yaz burayada gel oglumla bizde gezelim)

Bu bana hiç yabancı değil Nurten :teytey:

Canım ARTVıN'im de aynen böyledir,bizler de kuzine sobaları yakar ve yemeklerimizi,ekmeklerimizi pişiririz.
Öğlene kadar serin olur ve oğluşumu biraz kalın giydiririm.Öğlen ikindi arası sıcaklanır ve ona göre giydiririm.ıkindi sonrası da gece de dahil serin olur ve giyim yine değişir.Serin serin uyuyoruz.ılla ki yağmur yağar,esinti olur.Ne kadar sıcak olursa olsun kesinlikle rabbim bizleri bunaltmaz.

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oğlumun dişi çıktıııııııııııııııııı
bu sabah servisde arkadaşım gördü üstelik
akşam farketmiştim bana göstermemişti prensim.
çok mutluyum Allah daha nice mutlu günlerini göstersin inşallahhhhh
hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın

hayırlı olsun inciniz :lepi:

darısı hayırlısıyla tüm bebişlere olsun.Biz de sıkıntısını fena çekiyoruz.Gece neredeyse ukuyu unutacağız.:bbo:

gökdenizciğim hayırlı olsun canım inciniz.ilk gören kimse beyaz bişi alması gerekirmiş bizde öyle derler.benim kuzumun ben gördüğümden beyaz bady alıverdim.
inş.ağrısız sızısız diğerlerini söker.bizimki artık bayağaı gösterdi kendisini çok komik görünüyor

maydonzcuğum günaydınkaydirigubbakcemile5

hadi gözün aydın gökdeniz

teşekkürler güzel anneler
iyiki varsınız her sevincimde üzüntümde hep yanımdasınız hepinizi seviyorummmmmmmmm
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ilkimcim a.s.

günaydın lilyumcum ve bhkcım. a.s.

uffff komşumun kızı benim kızımdan yaklaşık bir ay küçük ve annesinin dediğine göre ateşini anca 38 dereceye indirebiliyorlarmış.Sağlık ocağına da götürmüşler verilen ilacı da kullanıyorlarmış ama anca etkisi o kadar demek ki.
Tüm ateş düşürme yöntemlerini denemişler,olmuyor diyor.
Başka ne yapılabilir ki? ((

evet artık havalar çok sıcak ben hem oğluşuma hem kendime kullanıyorum gunes kremi hatta muhtemelen kars ve artvin şu anda çocuk için çok daha uygundur.. Oyle ki biz kapi dışarı çıkamıyoruz sıcaktan..
Gecen sene hamile olduğumu oğrenmeden bir hafta önce kars'a gitmiştim ben, çok guzeldi...
misscim de Karslıymış

ben geldimmm kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl ayyy kuzu onlar kuzu öptüm herbikezi ayyy bugünde buralardayım uslu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…