- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.481
malesef canım eşimede bana klima acayip dıkunuyor o yüzden eve klima almadık biz.kizlar bgun herkes tersindenmi kalkti
ne oldu herkeslerin morali bozulmus anlasilan
kim üzdü söleyin sopayla basam eviniziklava: klava: klava:
sağol canımcım ben sık sık değiştiriyorum malum sıcaklar pişiriyor bazen takmıyorum altına bez filan öyle sallıyoruzkaydirigubbakcemile3lora cımm hoşgelmişsin alamanyalardannn kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
ilkim cim kolay gelsinn sanada kıss kendine dikkat et halımalaı yıkamak zorrr işşş wallahiopuyorumnanaktan
elvira cım geçmiş olsunn sizede canımmm.sıcaklardan herşey .benim oğluşumda pişik olmuşş.sanırım bundan sonra daha sık sık altını değiştirmek gerekiyooo:1no2:
kso cum ihşalalhh izin alır ya koçişin bu tam bi fırsatmış sizin için ihşallah kaçırmazsın canımmopuyorumnanaktan
maydanoz cum hadi gözün aydın.raporlarında temiz cıkmışşşş:teselli:
nurten cim bozma canım moralinii düzelirr düzelirr.:teselli:
aaaa hayırdır elviracım, sıcak çıkarıyoruz hep çorapları ayaklarını mı usuttu acaba benim yakışıklım? bende her kaka yaptığında nerdeyse soğukj suyla yıkıyorum her bir yerini laelaelaelaelae laelaelaelaelae
canımm benim eşimin hayali buu benimle bi karadeniz turu yapmak istiomuşşş
adamcağızın içinde ukte kalcakk ne yapayımm her yaz hamile kalıyodum:roflol:.bi yerlere gidemiyodukk.e bu yaz da gidemiyeceğiz yine.ihşallahhh sene ye oraları görcemmm.
eşimde artvin cok beğenmişşşşşş.bakalım ilk fırsatta oralarıı acıkcası görmek istiyorummmmkaydirigubbakcemile5
tünaydınlar bayanlar!!!
nasılsınız?bebişler de iidir inşallah....kızçemden müsade ile 5 dk ile sizlerleyim...hal hatır sorayım...kendimi hatırlatayım dedim....gelmesem de yazmasam da kalbim-aklım burada onu söliim dedim :)
sıcaklar fena ..klima da açamıoz...n'Olcek bilmiom....
ders çalışmam lazım....ay sonu kpss ye gircem....kızçeden fırsat yok.....sıfır çekicem sınavda bu gidişle :)
önümüzdeki ay yurt dışından misafirlerim gelecek...1 hafta...onlara plan yapmaya çalışıom..nerelere götürsem???daha önce gelmişlerdi o yüzden müzeler filan 2.baskı olur...daha değişik yerler bulmalıyım....kalabalık da olcez..tek arabaya da sığmıcez...sağlam bi lojistik planlama yapmalıyım...fikri olan var mı???istanbul da mekan....güzel uygun fiyatlı yemek yerleri filan????hadi şu zavalllı aralık annesine bi yardım :)
bu arada...kızçeme ilaç vermek zorunda kaldım....ventolin die bi şurup....sürekli öksürüo kızçe...ama ööle soğuk algınlığı öksürüğü gibi değil de genzine bişi kaçmış gibi....burnu tıkalı gibi....hafta sonu kontrol varddı doktora da sööledim...burnu tıkalı gibi...bi delikten tam verimle nefes almıo...ama temizlemeye kalkınca da bişi gelmio..damla filan da işe yaramıo....şimdi tıkannıklık arttı...bööle hırıltı gibi ses çıkartıo sonra da öksürmye başlıo....doktora telde sordum şurup verdi....genizden gibi dedi ama aşağı bronşlara inebilir dedi.....ya biz daha ek gıda bile vermemişken ilaç vermek çok zor grldi...kızım ilaçlara alışsın onlarla büyüsün istemiom..off...aranızda bu ilacı bilen kullanan var mı??
selam canım benim diyet olduğu yerde sayıyor şimdilik.günaydın canım
nasıl gidiyor diyet
BHKcım bizim diyetten bahsetmiş nasıl buldun diyetimizi:1ninca:
gözün aydın canım darısı bizlere....kaydirigubbakcemile5günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oğlumun dişi çıktıııııııııııııııııı
bu sabah servisde arkadaşım gördü üstelik
akşam farketmiştim bana göstermemişti prensim.
çok mutluyum Allah daha nice mutlu günlerini göstersin inşallahhhhh
hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hadi bakalım görelim seni de kaydirigubbakcemile2kizlar bugunden itibaren bende spora basliyorum
ama rejim yapmiyorum
cunku benim sadece göbegim var
onu eritince sorunum kalmiiiii
ah canım kıyamam...kızlar günaydın hepiciğinize kokulu kokulu öpücükler elvira ve oğluşundan.
dün akşam üstü 17:00 da bi açtı benim oğlum ağzını gece 22:00
bağırdı ağladı. sonra zar zor uyudu neyseki ama yatağında resmen
akrobasi hareketler içinde döndü durdu sıcaktan uyuyamadı.
bi üzüldüm bi üzüldümki sormayın sabah karşı hiç kıpraşmadam uyudu
sıpam neyseki.
kaydirigubbakcemile3ah ah cocukluğum okuduğum kitaplar geldi aklıma.. genelde louisa may alcott'un ve altın çocuk kitaplarının birçoğunda geçerdi kuzine ve o kuzine de pişen francalı ekmek... ya da külüne patates gömerlerdi... Nedir bu kuzine, nedir nedir diye meraktan çatlardımkaydirigubbakcemile3
eline sağlık.... vereliniortakkız ilkime kim baktıannem gelcek haftaya:dance:ben dün halılarımın bazılarını yıkadım.miss gibim oldu aynı.öyle yorulmuşumki pestilim çıkmış sabah kalkdığımda.
sabah yoğurdu mayaladım umarım tutar.ya ne oldu da tuttut-amıyorum anlamadım.ilk başda ne güseldi
nooluyo yaw herkesler tartışıyo mu üzüldüm şimdi:sinifsinif:günaydın kızlar morelim cok bozuk sabah sabah eşimle tartştık biraz
Tüm 2008 aralık anneleri ve kuzucukları a.s.
Huuuuu hadi bu yaz farklılık yapın ve tatilinizi bizim köyde kuzine başında geçirelim.Yaylalarımıza gidip yükseklerdeki çiçekleri koklayalım ve var ise karlarla kar topu oynayalım.Genellikle az da olsa karlar erimemiş oluyorlar.
HOş geldin.a.s.
Uçakla Kars üzerinden eşsiz,doğal,ekolojik bir tatil seçeneği olarak ARTVİN desem :kedipuyorumnanaktan İstanbul konusunda yardımcı olamayacağım.
Ben,oğlumda VENTOLİN kullandım.Zatürre olmuştu.Hem de yaşında bile değildi.Buhar da vermiştik.Hamd olsun faydalı olmuştu.
Valla ben de hem oğlumu hem kızımı ne yazık ki ne tam olarak anne sütüyle ne de ilaçsız büyüttüm,büyütebiliyorum da.Çok üzgünüm ama ilaçlarla ve ek gıdalarla,mamalarla suni olan yaşamla doğar doğmaz tanıştık.Ne yaparsam yapayım istediğim bu değildi.Bizim için hayırlı olan da bu imiş diyorum.Şükür ki doktora ulaşabiliyorum.Bunu yapamayanlar da bir yığın ve ne doktorsuz kalalım ne de muhtaç olalım diyorum.
Rabbim,hayırlı şifalar versin tatlım.:Saruboceq::teselli:
tünaydınlar bayanlar!!!
nasılsınız?bebişler de iidir inşallah....kızçemden müsade ile 5 dk ile sizlerleyim...hal hatır sorayım...kendimi hatırlatayım dedim....gelmesem de yazmasam da kalbim-aklım burada onu söliim dedim :)
sıcaklar fena ..klima da açamıoz...n'Olcek bilmiom....
ders çalışmam lazım....ay sonu kpss ye gircem....kızçeden fırsat yok.....sıfır çekicem sınavda bu gidişle :)
önümüzdeki ay yurt dışından misafirlerim gelecek...1 hafta...onlara plan yapmaya çalışıom..nerelere götürsem???daha önce gelmişlerdi o yüzden müzeler filan 2.baskı olur...daha değişik yerler bulmalıyım....kalabalık da olcez..tek arabaya da sığmıcez...sağlam bi lojistik planlama yapmalıyım...fikri olan var mı???istanbul da mekan....güzel uygun fiyatlı yemek yerleri filan????hadi şu zavalllı aralık annesine bi yardım :)
bu arada...kızçeme ilaç vermek zorunda kaldım....ventolin die bi şurup....sürekli öksürüo kızçe...ama ööle soğuk algınlığı öksürüğü gibi değil de genzine bişi kaçmış gibi....burnu tıkalı gibi....hafta sonu kontrol varddı doktora da sööledim...burnu tıkalı gibi...bi delikten tam verimle nefes almıo...ama temizlemeye kalkınca da bişi gelmio..damla filan da işe yaramıo....şimdi tıkannıklık arttı...bööle hırıltı gibi ses çıkartıo sonra da öksürmye başlıo....doktora telde sordum şurup verdi....genizden gibi dedi ama aşağı bronşlara inebilir dedi.....ya biz daha ek gıda bile vermemişken ilaç vermek çok zor grldi...kızım ilaçlara alışsın onlarla büyüsün istemiom..off...aranızda bu ilacı bilen kullanan var mı??
gözün aydın canım. emeklemiş senin bıcırık...
dişi de mi çıktı:uhm:
en son dişi biz çıkarıcaz sanırım
bu arada ben oğluşu artıık giydirmiyorum çıtçıtlı body ile dolaşıyor evde (bazen yarım kollu bazen sıfır kollu) kapı pencere de açık. yoksa terden uyuyamıyor sıpa
biryere giderken giydiriyorum gittiğimiz yerde çıkarıyoruz:kedi:
artık çook rahat dönüyor her iki tarafa da. ve yüzüstü iken saatin akrep-yelkovanı gibi kendi etrafında dönüp bişeylere uzanmaya çalışıyor...
yaşasın büyüyor artık bu sıpalar :sm_cool:
günaydın kuluppppp
anamm yeni smiller gelmişş ee anladı yönetim
bu çatlaklara smiley yetmiyor yenisini eklediler tabee :enbuyukkk:
herkes nasıl bakalım
gökdenizcim gözünüz aydın darısı bizim fındıklara inşallah :dance:
sıcak ankara çok sıcak kuzum sıcaktan bir o tarafa bir bu tarafa devriliyor.
yoğun kanamalı günümdeyim asabiyim
kso Allahın zobası yok tabee sen gelme ankaraya delikafadulden
kocanda izin alamaz oturusun poponun üstüne :CüvCüv:
ayy sefam olsunn zemuszemus
günaydın kızlar morelim cok bozuk sabah sabah eşimle tartştık biraz
goldcuğum görmedim sorduğunu.rutubetim yok kesinlikle.teras kattayım ben.yazın dayanılmıyor canım sıcakda oturmak.aksine evim heryerden güneş alıyordu.klimayıda çalıştırmıyoruz ilkim için.şimdiki ev güsel serin hoşuma gitti.ama çok üzülcem burdan ayrılcağıma tabi.
annem gelcek haftaya:dance:ben dün halılarımın bazılarını yıkadım.miss gibim oldu aynı.öyle yorulmuşumki pestilim çıkmış sabah kalkdığımda.
sabah yoğurdu mayaladım umarım tutar.ya ne oldu da tuttut-amıyorum anlamadım.ilk başda ne güseldi
ilkim ne o okamı kızzz küsmüyük banane ben kıskancım zaten eşim izinde alamıyor bunalkımdayım saracak birini arıyom bugün piyango sana çıkacak bak öp bakimmm nanaktan ama hadiiii ne olurrrrrrrrr
Günaydın
Ayy yaa yine kafam karıştı benim.Kızımın bıngıldağı kapandığı için aylardır DEVİT3 kullanmıyoruz.Bu yüzden doktorumuz hergün güneşe çıkarmamı istedi.Güneşlenecek çocuk deyince güneşe şapkayla çıkıyoruz.Bazen esintili ve güneşli olduğu için tümüyle giysili çıkıyor.Güneşe belirtilen genel saatlerde çıkıyoruz.O zamanlarda kollar ve bacaklar açıkta güneş alıyoruz.Valla hemen herşeyde karışıklık yaşıyorum.Herkesler ayrı doktorlar ayrı konuşuyor.
ALLAH'ım,bir hayırlısıyla hepimiz yaş alsak da rahatlasak.
kizlar bugunden itibaren bende spora basliyorum
ama rejim yapmiyorum
cunku benim sadece göbegim var
onu eritince sorunum kalmiiiii
amaninnnn hade gözün aydın ayyyyy
mazereti var nurgünün dokunmayın şakkıdı
canımcım bıngıldak zaten bir yaşına kadar ancak kapanıyor diye biliyorum ben..
bu yüzden devit 3 verme dedi öylemi????
bir yaşıma daha girdim!!!!!
ventolin nefes açıcı şuruptur canımmm
eğer hırıltı genzinden geliyor ise hiç bir işe yaramaz bence...
çünkü ventolin bronşları açar dolayısı ile kronik ve alerjik tıkanıklıkları gidermek için kullanılır...
benim kızçemde de bu hırıltı vardı geçen ay...
ciğerlerinin temiz olduğunu hırıltının boğazdan gelmesini anladığım halde kontrol ettirdim...
doktor söktürücü şurup verdi ama ben ilaç kullanma taraftarı olmadığım için bol bol taze ıhlamur kaynatıp verdim..bir söktü pir söktü..tavsiye ederim sanada
istanbulda gezilecek yermi yok bacımm hem müzeler bu sıcakta keyiften çok eziyet olur bence ...
şöyle daha ferah yerlere ne dersinnn
bu anlamda anadolu yakasında muhteşem güzel gezilesi görülesi yerler var mesela...çamlıca tepesi,hidiv kasrı,şile,ağva vs vs
eğer avrupa yakasından alternatif arıyorsan bizim bu tarafta bahçeşehirde aguadolfhin var mesela süper güzel ama hafta içi gitmenizi tavsiye ederimmm
başka başka dur aklıma geldikçe yazarımmm
ayrıca kızçene çok çok geçmiş olsun canımmmm
valla bende askılı body ile yatırıyorum artık..
cheandler gecen ay benimkide olmuştu aynen doktor cam acık yatırın gecer dedi bende oyle yaptım ve bende 1-2 kasık ıhlamur verdim, bizimkinin de ilk tattığı sey ihlamur oldu böylece hemencene iyi oldu...
günaydın kuluppppp
anamm yeni smiller gelmişş ee anladı yönetim
bu çatlaklara smiley yetmiyor yenisini eklediler tabee :enbuyukkk:
herkes nasıl bakalım
gökdenizcim gözünüz aydın darısı bizim fındıklara inşallah :dance:
sıcak ankara çok sıcak kuzum sıcaktan bir o tarafa bir bu tarafa devriliyor.
yoğun kanamalı günümdeyim asabiyim
kso Allahın zobası yok tabee sen gelme ankaraya delikafadulden
kocanda izin alamaz oturusun poponun üstüne :CüvCüv:
ayy sefam olsunn zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?