- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.441
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayırlı huzurlu günler diliyorum bebişlerinizle
eyvah denizle baharı yanyana getirsek harp çıkar herhaldekaydirigubbakcemile
bu arada günün ilk günaydını benden olacak galibakaydirigubbakcemile2
GÜNAYDIN TÜRKİYE turkbayragi
günaydın tatlı annişler
bendende günaydın cicişleriimmmmmmm alkisalkisalkis çook uykum var gece nöbetteydimm :sinifsinif: dünde internetim yoktu bütün gün hiç giremedim içim içimi yedilmaz: artık uyuyabilirsem uyanınca okuycam muhabettleerii .. mucxx beni özledinizmi anacımm :kedi: özlemediyseniz şimdi özleyin anacım :umursamaz: ay yeni smilikler gelmiş bayıldımmmmm lmaz:
günaydın güzel nanneler
biz dışarı çıkıyoruz kızımla
güneş kremi kullanmıyorum hatta gölge yapıyorum 1 yaşına kadar güneş ışını zararlıymış da
nöbetteydik gece
hiç böykle yapmazdı kızım yaaa
günaydın şekerlerimzemuszemus
bu sabah güne herzamanki gibi kızımı doya doya koklyayark uyandım.sabah yanıma almıştım,gözümü bir açtım başucumda.artık durmuyo yerinde yatağın her yönünü keşfetme çabasında.çok korkuyorum kesinlikle yalnız bırakmaya gelmiyor.kahvaltımızı yaptrık bağıra bağıra.artık zor yedirmeye başladım besinleri
ancak çok karnı acıkdığında iştahlı yiyor:umursamaz:
zeacıpğım benimkinide sanırım güneş alerji yapıyor.dışarı çıkdığımızda kızarımsı oluyor teni.acaba krem mi kullansak diyorum bende.ben dr.sorcam kontrolde hafta içi kontrolümüz var.
missciğim canım benimm burası sensiz olmaz zaten.ben pek giremediğimden farkedemedim dün yokluğunu.neden uykusuzsun hayatım.sıpam uyutmadımı seni.:sinifsinif:
Günaydın kıslar
İnşallah herkesler iyidir.Gönlümüzden geçen,hayırlı bir gün olur inşallah(amin).
Oyyy çok şirin smiller gelmiş. Bunları kullanarak güzel,romantik bir hikaye anlatılabilir.
:kedi::gitme:lmaz:mafoldumben:sinifsinif:
:umursamaz::gitmepuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile
Şenizzemuszemus
:asigim::teytey::dance:
:CüvCüv::ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:lepi:
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oğlumun dişi çıktıııııııııııııııııı
bu sabah servisde arkadaşım gördü üstelik
akşam farketmiştim bana göstermemişti prensim.
çok mutluyum Allah daha nice mutlu günlerini göstersin inşallahhhhh
hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın tatlı anneler ve kuzuları....
bu arada bizdende günaydınlarrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.opuyorumnanaktan
ben geldimmm kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl ayyy kuzu onlar kuzu öptüm herbikezi ayyy bugünde buralardayım uslu olun
maydanozum şimdi okudum canım geçmiş olsun ateş demeyin bana içim acıyor ALLAH şifa versin sen nasılsın şekerim bebeğin nasıl
lora gelmiş hoşgelmiş leyyleyyy sefa gelmiş hoşgelmiş :)))
kizlar bugunden itibaren bende spora basliyorum
ama rejim yapmiyorum
cunku benim sadece göbegim var
onu eritince sorunum kalmiiiii
amanda göbüşünü sevsinler senin yap yavrum yap sporda yap herşey yakışır sana kaydirigubbakcemile2zemuszemus
nurten36 kullanıcısından alıntı
ay ne güzel geziyosunuz buraya yaz daha gelmedi dışarısı cok fena yagmuru bi görseniz hala soba kullanıyoz valla (ne olur yaz burayada gel oglumla bizde gezelim)
Bu bana hiç yabancı değil Nurten :teytey:
Canım ARTVıN'im de aynen böyledir,bizler de kuzine sobaları yakar ve yemeklerimizi,ekmeklerimizi pişiririz.
Öğlene kadar serin olur ve oğluşumu biraz kalın giydiririm.Öğlen ikindi arası sıcaklanır ve ona göre giydiririm.ıkindi sonrası da gece de dahil serin olur ve giyim yine değişir.Serin serin uyuyoruz.ılla ki yağmur yağar,esinti olur.Ne kadar sıcak olursa olsun kesinlikle rabbim bizleri bunaltmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?