2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar hayırlı huzurlu günler diliyorum bebişlerinizle

eyvah denizle baharı yanyana getirsek harp çıkar herhaldekaydirigubbakcemile

bu arada günün ilk günaydını benden olacak galibakaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN TÜRKİYE turkbayragi

günaydın tatlı annişler

günaydın tatlı anneler ve kuzuları....

bu arada bizdende günaydınlarrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.opuyorumnanaktan

ben geldimmm kızlar nasılız bakalım bebişler nasıl ayyy kuzu onlar kuzu öptüm herbikezi ayyy bugünde buralardayım uslu olun

herkeslere gunaydin güzellerturkbayragi
almanyadan sizlere selam olsunbuyrunnnnnnnnn

goldcum 5 gün dedimya haftasonunyla birleştirip yani perşembeden sonra ama kocişim daha izin alamadı üffffffff yalnız kızlamı gitsem face olayından sonra bunuda dersem beni vurur :)))

maydanozum şimdi okudum canım geçmiş olsun ateş demeyin bana içim acıyor ALLAH şifa versin sen nasılsın şekerim bebeğin nasıl

turkbayragiturkbayragihihoyyythihoyyyt

TRTÇOCUK da 3 gündür canım ARTVİN'im tanıtılıyor.

Saat 12:00 de HOPA'dalar.

turkbayragiturkbayragihihoyyythihoyyyt

maydanozum şimdi okudum canım geçmiş olsun ateş demeyin bana içim acıyor ALLAH şifa versin sen nasılsın şekerim bebeğin nasıl

Amin,inşallah canım sağolasın. opuyorumnanaktan

Sen nasılsın,kuzucuğun nasıl?Şimdiden iyi tatiller.

Benim kaymağım,kuymağım,kaymaklı mısır ekmeğim hamd olsun şu an iyi,keyfi yerinde.Sabah ettiriyor yine,dişi de çıkınca bakalım sırada ne olacak.Amann napalım bu da hayırlısıyla geçecek.

Yerimizde duramıyoruz.Önceki gün minik bir emekleme yaşadık,ondan başka denemedi minik ev ekmeğim benim.:ecrin_bebek:

Kalça ultrasonu için dün hastanedeydik.Hamd olsun bir sorun yok. :teytey:

kizlar bugunden itibaren bende spora basliyorum
ama rejim yapmiyorum
cunku benim sadece göbegim var
onu eritince sorunum kalmiiiii

nurgülüm gelmişşşş nurgülll ben 5 gün izin aldım ama kocişim işini kimseye devredip gelemiyor aglıyorum sinirden antalya laraya gidecektim üffffffffff

kahvalti edip geliyom reklamlardan sonracigima burdayim anacim
sakin kanalinizin ayarlariyla oynamayin heÇok üzgünüm çoook

loracım afiyet olsun çabuk gel zaten bunalımdayım kız nurgül huuuuu arkidişim nerdesin özledimmm ilkimde gelmiş hoşgelmiş amanda elvirada burdaymış yerim ben seni yerim maydanoz kaçma dur burda

gold:1hug:
loracığım hadi bakim bas gaza yavrum.benimki eridi valla.bünyem zayıflamaya elverişli hemen.eski kiloma döndüm ben ne göbek kaldı ne kiloama keşkem kalsaydı biraz daha
ksoa.s.

kızlar günaydın hepiciğinize kokulu kokulu öpücükler elvira ve oğluşundan.

dün akşam üstü 17:00 da bi açtı benim oğlum ağzını gece 22:00
bağırdı ağladı. sonra zar zor uyudu neyseki ama yatağında resmen
akrobasi hareketler içinde döndü durdu sıcaktan uyuyamadı.
bi üzüldüm bi üzüldümki sormayın sabah karşı hiç kıpraşmadam uyudu
sıpam neyseki.

ah ah cocukluğum okuduğum kitaplar geldi aklıma.. genelde louisa may alcott'un ve altın çocuk kitaplarının birçoğunda geçerdi kuzine ve o kuzine de pişen francalı ekmek... ya da külüne patates gömerlerdi... Nedir bu kuzine, nedir nedir diye meraktan çatlardımkaydirigubbakcemile3

ilkim ne o okamı kızzz küsmüyük banane ben kıskancım zaten eşim izinde alamıyor bunalkımdayım saracak birini arıyom bugün piyango sana çıkacak bak öp bakimmm nanaktan ama hadiiii ne olurrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…