2008 Aralık Anneleri

annem gelcek haftaya:dance:ben dün halılarımın bazılarını yıkadım.miss gibim oldu aynı.öyle yorulmuşumki pestilim çıkmış sabah kalkdığımda.
sabah yoğurdu mayaladım umarım tutar.ya ne oldu da tuttut-amıyorum anlamadım.ilk başda ne güseldi

ilkim ne o okamı kızzz küsmüyük banane ben kıskancım zaten eşim izinde alamıyor bunalkımdayım saracak birini arıyom bugün piyango sana çıkacak bak öp bakimmm nanaktan ama hadiiii ne olurrrrrrrrr

bende kocişimle küstüm.
gel öpim dadlum kokulu kokulu emme:1hug:zemuszemuszemuszemus:1hug:

elviracığım şeker parem,ilkimde bu ara bir tuhaf oldu.sıcakdan şaşkın oldu yavrucak.ben buna bağlıyorum sebebini ne bilim.agresif oldu bide yaa.bana bağırıyomafoldumben

goldcuğum kitap okumaya devam dimi yine

geldim ettim kahvaltimi
gold:1hug:
loracığım hadi bakim bas gaza yavrum.benimki eridi valla.bünyem zayıflamaya elverişli hemen.eski kiloma döndüm ben ne göbek kaldı ne kiloama keşkem kalsaydı biraz daha
ksoa.s.
ne guzel kiz helal sana bacim
darisi basima
günaydin kuzum
annesi klima falan yokmu odada
ohh ne guzel ellerine saglik

kizlar bgun herkes tersindenmi kalkti
ne oldu herkeslerin morali bozulmus anlasilan
kim üzdü söleyin sopayla basam eviniziklava:klava:klava:

ılkimcim,her yoğurt mayalamamda çocukluğumdan kalan,çok da hoşuma giden bir alışkanlık var.
O da ,öpücük vererek mayayı katmaktır.kaydirigubbakcemile3:kedi:
Nedense öyle yaparlarmış,öyle yapılıyordu,öyle de yapıyorum.
Parmak yakmayacak şekilde ılındı mı mayaya azcık sütten ve göz kararı toz şekerden ilave ediyorum.Mayayı süte öpücükle hemi de kokulu kokulu tarafından katarak mayalıyorum.Üzerinide güzelce sardım mı göz kararı saatinde açıyorum.Belli bir süre geçti mi tamamdır diyorum.Hiç öyle saat takibi yapmadım.Pek sorun da olmuyor,nadiren ekşi ya da biraz sulu oluyor.Zaten sulu olmasını sorun etmiyorum.Suyunun faydası daha çok.

Öpücüklü,taş gibi yoğurtlar temennisiyle kaydirigubbakcemile5

Gözün aydın anneciğin geliyormuş,sizin için çok sevindim.opuyorumnanaktan

Ben de dün akşam halı yıkadım.Kızım da eşimdeydi ve çok zorladı.Saatlerce uğraşmasına rağmen uyuyamadı.Gece gece banyo yaptırdım.Öyle yorulmuşum ki,şimdi de ütü yapıyorum.Kız da uyandı bir yandan,oğluşum da ilgi bekliyor öte yandan...

Son düzenleme:
lora cımm hoşgelmişsin alamanyalardannn kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
ilkim cim kolay gelsinn sanada kıss kendine dikkat et halımalaı yıkamak zorrr işşş wallahiopuyorumnanaktan

elvira cım geçmiş olsunn sizede canımmm.sıcaklardan herşey .benim oğluşumda pişik olmuşş.sanırım bundan sonra daha sık sık altını değiştirmek gerekiyooo:1no2:
kso cum ihşalalhh izin alır ya koçişin bu tam bi fırsatmış sizin için ihşallah kaçırmazsın canımmopuyorumnanaktan
maydanoz cum hadi gözün aydın.raporlarında temiz cıkmışşşş:teselli:
nurten cim bozma canım moralinii düzelirr düzelirr.:teselli:

Tüm 2008 aralık anneleri ve kuzucukları a.s.

Huuuuu hadi bu yaz farklılık yapın ve tatilinizi bizim köyde kuzine başında geçirelim.Yaylalarımıza gidip yükseklerdeki çiçekleri koklayalım ve var ise karlarla kar topu oynayalım.Genellikle az da olsa karlar erimemiş oluyorlar.

kızlar bmeltemb görüşeceğiz öğleden sonra
arıyacak ya bizde yada dışarıda daha belli değil
ayyy bi heyecan yaptım bi heyecan yaptım sormayın
amanınnnn ben kaçıyorum evi b....... götürüyor
hatun gelmeden toparlanayım.
kocaman öptüm sizleriii

ŞenizŞenizŞeniz

kaydirigubbakcemile

canımm benim eşimin hayali buu benimle bi karadeniz turu yapmak istiomuşşş
adamcağızın içinde ukte kalcakk ne yapayımm her yaz hamile kalıyodum:roflol:.bi yerlere gidemiyodukk.e bu yaz da gidemiyeceğiz yine.ihşallahhh sene ye oraları görcemmm.
eşimde artvin cok beğenmişşşşşş.bakalım ilk fırsatta oralarıı acıkcası görmek istiyorummmmkaydirigubbakcemile5

goldcuğum görmedim sorduğunu.rutubetim yok kesinlikle.teras kattayım ben.yazın dayanılmıyor canım sıcakda oturmak.aksine evim heryerden güneş alıyordu.klimayıda çalıştırmıyoruz ilkim için.şimdiki ev güsel serin hoşuma gitti.ama çok üzülcem burdan ayrılcağıma tabi.

aaaa hayırdır elviracım, sıcak çıkarıyoruz hep çorapları ayaklarını mı usuttu acaba benim yakışıklım? bende her kaka yaptığında nerdeyse soğukj suyla yıkıyorum her bir yerini laelaelaelaelae laelaelaelaelae

günaydın kuluppppp

anamm yeni smiller gelmişş ee anladı yönetim
bu çatlaklara smiley yetmiyor yenisini eklediler tabee :enbuyukkk:

herkes nasıl bakalım

gökdenizcim gözünüz aydın darısı bizim fındıklara inşallah :dance:

sıcak ankara çok sıcak kuzum sıcaktan bir o tarafa bir bu tarafa devriliyor.
yoğun kanamalı günümdeyim asabiyim

kso Allahın zobası yok tabee sen gelme ankaraya delikafadulden
kocanda izin alamaz oturusun poponun üstüne :CüvCüv:
ayy sefam olsunn zemuszemus

yok canm düzelmez valah ne güzel kafanda tatil planları yapmıştık annem gil geleceklerdi ben gelirim uzun yol arabayla zo olur tmm dediler sen gel bende temizliyimi bitip kardeşimle gidecektim eşim bu sabah bi yere gitmiyosun abim gil gelecek bide yetmedi akdş getrecekler benim bebeyim var valah bakamam onlara bi dünya kişiler coluk cocuk kalabalık ben ne yapıyım ya bi akıl verin kızlar senağlamasenağlama

kesinlikle karadeniz turu yapmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim turkbayragi
bir karadenizli olarak
dünyanın en güzel yeşilliklerinin olduğu :teytey:
doyumsuz tadıyla havasıyla kokusuyla
alabildiğine mavisiyle
cennettir karadenizimin her bir taşı yolu ağacı alkisalkisalkis
ösledim ben oraları a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…