- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.461
ilkim ne o okamı kızzz küsmüyük banane ben kıskancım zaten eşim izinde alamıyor bunalkımdayım saracak birini arıyom bugün piyango sana çıkacak bak öp bakimmm nanaktan ama hadiiii ne olurrrrrrrrr
ah ah cocukluğum okuduğum kitaplar geldi aklıma.. genelde louisa may alcott'un ve altın çocuk kitaplarının birçoğunda geçerdi kuzine ve o kuzine de pişen francalı ekmek... ya da külüne patates gömerlerdi... Nedir bu kuzine, nedir nedir diye meraktan çatlardımkaydirigubbakcemile3
ne guzel kiz helal sana bacimgold:1hug:
loracığım hadi bakim bas gaza yavrum.benimki eridi valla.bünyem zayıflamaya elverişli hemen.eski kiloma döndüm ben ne göbek kaldı ne kiloama keşkem kalsaydı biraz daha
ksoa.s.
günaydin kuzumkızlar günaydın hepiciğinize kokulu kokulu öpücükler elvira ve oğluşundan.
dün akşam üstü 17:00 da bi açtı benim oğlum ağzını gece 22:00
bağırdı ağladı. sonra zar zor uyudu neyseki ama yatağında resmen
akrobasi hareketler içinde döndü durdu sıcaktan uyuyamadı.
bi üzüldüm bi üzüldümki sormayın sabah karşı hiç kıpraşmadam uyudu
sıpam neyseki.
ohh ne guzel ellerine saglikannem gelcek haftaya:dance:ben dün halılarımın bazılarını yıkadım.miss gibim oldu aynı.öyle yorulmuşumki pestilim çıkmış sabah kalkdığımda.
sabah yoğurdu mayaladım umarım tutar.ya ne oldu da tuttut-amıyorum anlamadım.ilk başda ne güseldi
annem gelcek haftaya:dance:ben dün halılarımın bazılarını yıkadım.miss gibim oldu aynı.öyle yorulmuşumki pestilim çıkmış sabah kalkdığımda.
sabah yoğurdu mayaladım umarım tutar.ya ne oldu da tuttut-amıyorum anlamadım.ilk başda ne güseldi
lora cımm hoşgelmişsin alamanyalardannn kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
ilkim cim kolay gelsinn sanada kıss kendine dikkat et halımalaı yıkamak zorrr işşş wallahiopuyorumnanaktan
elvira cım geçmiş olsunn sizede canımmm.sıcaklardan herşey .benim oğluşumda pişik olmuşş.sanırım bundan sonra daha sık sık altını değiştirmek gerekiyooo:1no2:
kso cum ihşalalhh izin alır ya koçişin bu tam bi fırsatmış sizin için ihşallah kaçırmazsın canımmopuyorumnanaktan
maydanoz cum hadi gözün aydın.raporlarında temiz cıkmışşşş:teselli:
nurten cim bozma canım moralinii düzelirr düzelirr.:teselli:
kaydirigubbakcemileTüm 2008 aralık anneleri ve kuzucukları a.s.
Huuuuu hadi bu yaz farklılık yapın ve tatilinizi bizim köyde kuzine başında geçirelim.Yaylalarımıza gidip yükseklerdeki çiçekleri koklayalım ve var ise karlarla kar topu oynayalım.Genellikle az da olsa karlar erimemiş oluyorlar.
gold:1hug:
loracığım hadi bakim bas gaza yavrum.benimki eridi valla.bünyem zayıflamaya elverişli hemen.eski kiloma döndüm ben ne göbek kaldı ne kiloama keşkem kalsaydı biraz daha
ksoa.s.
Tüm 2008 aralık anneleri ve kuzucukları a.s.
Huuuuu hadi bu yaz farklılık yapın ve tatilinizi bizim köyde kuzine başında geçirelim.Yaylalarımıza gidip yükseklerdeki çiçekleri koklayalım ve var ise karlarla kar topu oynayalım.Genellikle az da olsa karlar erimemiş oluyorlar.
kızlar günaydın hepiciğinize kokulu kokulu öpücükler elvira ve oğluşundan.
dün akşam üstü 17:00 da bi açtı benim oğlum ağzını gece 22:00
bağırdı ağladı. sonra zar zor uyudu neyseki ama yatağında resmen
akrobasi hareketler içinde döndü durdu sıcaktan uyuyamadı.
bi üzüldüm bi üzüldümki sormayın sabah karşı hiç kıpraşmadam uyudu
sıpam neyseki.
lora cımm hoşgelmişsin alamanyalardannn kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
ilkim cim kolay gelsinn sanada kıss kendine dikkat et halımalaı yıkamak zorrr işşş wallahiopuyorumnanaktan
elvira cım geçmiş olsunn sizede canımmm.sıcaklardan herşey .benim oğluşumda pişik olmuşş.sanırım bundan sonra daha sık sık altını değiştirmek gerekiyooo:1no2:
kso cum ihşalalhh izin alır ya koçişin bu tam bi fırsatmış sizin için ihşallah kaçırmazsın canımmopuyorumnanaktan
maydanoz cum hadi gözün aydın.raporlarında temiz cıkmışşşş:teselli:
nurten cim bozma canım moralinii düzelirr düzelirr.:teselli:
canımm benim eşimin hayali buu benimle bi karadeniz turu yapmak istiomuşşş
adamcağızın içinde ukte kalcakk ne yapayımm her yaz hamile kalıyodum:roflol:.bi yerlere gidemiyodukk.e bu yaz da gidemiyeceğiz yine.ihşallahhh sene ye oraları görcemmm.
eşimde artvin cok beğenmişşşşşş.bakalım ilk fırsatta oralarıı acıkcası görmek istiyorummmmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?